MIKAEL GABRIEL JULKAISI SINGLEN NALLEKARKIT, JOTA SIIVITTÄÄ MATRIX-HENKINEN VIDEO

MIKAEL GABRIEL – NALLEKARKIT feat. JVG

Mikael Gabriel on julkaissut tänään uuden singlensä Nallekarkit, jolla on mukana feattaamassa JVG. Kesähitin potentiaalin omaava Nallekarkit rullaa kepeästi, mutta käsittelee samaan aikaan vakaviakin teemoja. Singlellä luodaan uskoa, että parempia aikoja on tulossa meille kaikille.

Kappaletta siivittää Karim Sahebin ohjaama eeppinen musiikkivideo, jolla on rekonstruoitu Matrix-elokuvien kuuluisimmat kohtaukset. Miklun ja JVG:n lisäksi videolla huikeat roolisuoritukset tekevät PastoriPike ja Sami Uotila. Video julkaistiin perjantaiaamuna.

Mikael Gabriel kertoo kappaleesta ja videosta seuraavaa: Mun ja JVG:n pitkään hiotun yhteistyön tulos on vihdoin julkaistu. Nallekarkit on täällä. Ollaan tehty aiemminkin hommia yhdessä ja oli ilo tehdä lisää. Maailmassa on ollu oudot ajat viimeiset pari vuotta ja on ollu itelle tärkeetä tehdä tähän hetkeen tällänen fiilistä nostattava ja toivoa antava biisi. Tälläkin kertaa mukaan tuli Karim Saheb, jonka kanssa me käsikirjotettiin Matrixin legendaarisimmat kohtaukset uusiksi. Matrix on mun sukupolven suurimmista kulttimaineisista leffakokemuksista kun se aikoinaan tuli.  Karimin ohjauksessa biisiin rakentui eeppinen musiikkivideo ja se vaati muutakin ku hymyilemistä – Karim yllytti mua koko ajan parempaan suoritukseen niin näyttelijänä ku artistinakin. Oon innoissani et pääsette kuulee ja näkee tän kokonaisuuden!

Karim Saheb kertoo videon syntytaustoista: Musiikkivideojen tekeminen on mulle intohimo. Jos kemia ja ideat artistin kanssa kohtaa niin syntyy teos. Tän projektin alussa meillä oli alustavia tutkintalinjoja, mutta yhtäkkiä salama iski taivaalta ja osui Mikaeliin – siis kuvainnollisesti – ja sitä kautta myös muhun. Lyhyen taksimatkan aikana Mikael stormasi mulle ideoita lempielokuvastaan inspiroituneena. Se ajatuksenjuoksu oli pysäyttämätöntä. En tiedä oonko ennen edes todistanut vastaavaa. Aistin et edessä oli jonkinlainen matka. Nyt me ollaan saavuttu määränpäähän ja kasassa on meidän näköinen mahdoton teos, joka saa mut havahtumaan siihen, kuinka erityinen matka tää oikein oli. Sain jälleen kerran tehdä taikoja tekijän kanssa, jolla on tarttuvaa paloa tehdä jotain unohtumatonta.

Mikael Gabriel on yksi maamme valovoimaisimmista artisteista. Hän on julkaissut uransa aikana kuusi menestyksekästä albumia ja useita hittisinglejä, kuten Kipua, Älä herätä mua unesta, Riippumatto, Lennokki ja Universum sekä uusimmalta Elonmerkki-albumilta singlet Löytäjä saa pitää, Oli aikoi ja Intiaanikesä. Suoratoistopalveluissa Mikael Gabrielin kappaleita on kuunneltu yli 200 miljoonaa kertaa ja hän on noussut lukuisia kertoja Spotifyn listaykköseksi. Virolaisen nublun kanssa Miklu teki historiaa nousemalla sekä Suomen että Viron Spotify-listaykköseksi singlellä Universum. Miklun ja nublun uusin single Vihje on parhaillaan Viron radioiden soitetuin kappale.

Mikael Gabriel somessa:
Instagram / Facebook


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tuula Salminen
Universal Music
Puh. 040-9011266
tuula.salminen@umusic.com

Manageri:
Peppi Puljujärvi
Puh. 045-1370807
peppi@peppipuljujarvi.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

BÄMÄ JA PILVI HÄMÄLÄINEN YHDISTIVÄT VOIMANSA

Lopputuloksena kesähitiltä kuulostava Anna rakas (raju hetki) -single, joka tuo Nisa Sorayan klassikon tähän päivään Viime vuonna läpimurron tehnyt BÄMÄ-yhtye…

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…

JUHANA HAUKKALALTA TREFFI-ILMOITUS KAPPALEEN MUODOSSA

Juhana Haukkalan uusi single on tanssittava juhannuskappale – Kuuntele viihdyttävä Norppa kivellä täältä! Viime keväänä Universalille kiinnitetty pohjanmaalaisartisti Juhana Haukkala julkaisi tänään tarttuvan…