ALOVE JULKAISEE UUTTA: INNAFAZE EP

INNAFAZE-EP syntyi paineettomasti

Tulokasartisti Alove julkaisee tänään pitkästä aikaa uutta musiikkia EP:n muodossa. INNAFAZE on tyylinäyte siitä, mitä artisti pystyy itse tuottajana ja biisintekijänä tekemään, ja esittelee Aloven monipuolisuuden artistina. Kokonaisuus on tuotettu yhdessä Pablo Okaksen kanssa ja sisältää viisi uutta kappaletta. EP:llä vierailevat Adi L Hasla, Matti8 sekä Tactic L. Steady-singlelle on kuvattu myös Ville Häyrisen ohjaama ja Bubba Vincentin kuvaama musiikkivideo, joka julkaistaan 23.3.

Alove kertoo EP:n luomisprosessista näin: ”INNAFAZE on tuotettu ja rakennettu sellaisen aikakauden aikana, kun kävin läpi elämäni pahinta writer’s blockia ja burnouttia. Tuntu kauan etten enää nauttinu musan tekemisestä ja jouduin puristaa mailaa. Musa on kuitenki aina ollu mulle nautinto ja rakastan sen luomista.

Käynnistin systeemin uusiks. Palasin sinne mistä alotinki. Aloin tuottamaan itse ja keskityin luomaan musiikkia ilman minkäälaisia raameja tai rajoitteita.Muutaman viikon jälkeen syntyi ensimäiset demot, jotka jo jollain tapaa kuulostivat kokonaisuudelta, josta sit lopulta syntyikin INNAFAZE-EP.

Tää tuntu oikeelta julkasta juuri tässä tilanteessa. Musta tällä kokonaisuudella kuuluu et studiolla oli hauskaa ja biisit syntyi mielentilassa, jossa ei tarvinnut miettiä juuri mitään.”

Alove on Universal Musicin tuore artistikiinnitys, jonka nimi nousi pinnalle syksyllä 2020 nähdyn YleX Nosteessa -musiikkirealityn myötä. Sarjassa finaaliin asti päässeen Aloven musiikissa yhdistellään rohkeasti eri musiikkityylejä jämähtämättä yhteen genreen. Viime vuonna artisti julkaisi kolme singleä Paremmin kuin koskaan, Katuvalot sekä Paratiisiin feat. WIL. Alove erottautuu vahvasti monipuolisella osaamisellaan ja omintakeisella habituksellaan. Artistin vahva tee-se-itse-asenne näkyy vahvasti kaikessa tekemisessä aina studiotyöskentelystä videokuvausten lavasteiden rakentamiseen ja omien vaatemallistojen suunnittelemiseen asti, mikä tukee artistin kokonaisvaltaista visuaalisuutta. Alove valmistelee parhaillaan debyyttialbumiaan, josta tiedotetaan myöhemmin.

Alove somessa:
Instagram / Tiktok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
Universal Music Finland
+358 50 461 9818
veera.hjerppe@umusic.com
www.universalmusic.fi

Management:
Karri Kiuru
Noord Agency
+358 50 466 6252
karri@noord.fi
www.noord.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

AIEMMIN DUONA TUNNETTU TELEKS TOIMII JATKOSSA NELIHENKISENÄ YHTYEENÄ

Teleksin pitkä ura sai tänään jatkoa uudella singlellä Easy rider. Kyseessä on viides singlelohkaisu bändin ensi vuonna julkaistavalta albumilta. Tuoreen…

SINI YASEMIN JULKAISEE ARMOTTOMAN MUTTA RAKKAUDENTÄYTEISEN SINGLEN

Sini Yasemin julkaisi uuden singlensä ’Poikaystävä’. Biisi on kirjoitettu rohkaisuna ystävälle, jonka tulisi lähteä pois myrkyllisestä ihmissuhteesta. Artistille tuttuun tapaan…

TOMI SAARIOLTA SYKÄHDYTTÄVÄN KAUNIS RAKKAUSLAULU

Päätepysäkki on lähes kliseisen idyllisen suomalaisen järvimaiseman keskellä syntynyt autenttinen biisi rakkaudesta. Kappaleen Saario on tehnyt yhdessä Vilma Alinan ja…