ED SHEERAN JA J BALVIN YHTEISTYÖSSÄ

Supertähdet julkaisivat tänään kaksi singleä tulevalta yhteisprojektilta – Ed Sheeran laulaa kappaleilla myös espanjaa

Globaalit supertähdet ja kulttuuri-ikonit J Balvin ja Ed Sheeran ovat yhdistäneet kykynsä ennennäkemättömällä uudella projektilla. Tänään julkaistiin tanssittava reggaeton-single Sigue ja kaunis rakkausballadi Forever My Love, jotka ovat esimakua tulevalta yhteiseltä kokonaisuudelta. Julkaisulla kaksikko osoittaa taitonsa yhdistellä eri genrejä, luoda monipuolista musiikkia ja että musiikin kielellä ei ole rajoja. Orgaanisesti syntynyt projekti lähti käyntiin supertähtien ystävyydestä, joka syttyi heidän törmätessään toisiinsa kuntosalilla. Kaksikko alkoi viestittelemään tauotta ja sopi studiopäivän, joka johti vielä suurempaan yhteistyöhön. Syksyllä Suomeen saapuva Sheeran opetteli yhteisprojektia varten espanjaa. Sigue-kappaleen viihdyttävän musiikkivideon voi katsoa alta.

”Kaikki hyvä ottaa aikansa. Kuusi kuukautta sitten kuntosalilla mietin, että tuo kaveri näyttää ihan Ed Sheeranilta, ja niinhän se oli. Joimme kahvia ja puhuimme elämästä, ja meillä oli huumaava tunnelma. Fiilistelimme yhdessä yksinkertaisia asioita ja aito ystävyys syntyi – puhuimme jopa, minkälaista on olla isä…Halusin tuoda hänet vierailemaan reggaetonin maailmaan ja hän kutsui minut myös omaansa. Oli todella siistiä kuulla hänen laulavan espanjaksi – toivottavasti rakastatte kappaleita yhtä paljon kuin me”, J Balvin kertoo yhteistyöstä.

Maailman kuunnelluimpiin artisteihin lukeutuva latinomusiikin supertähti J Balvin on uransa aikana kerännyt nimensä alle jo 65 miljardia striimiä, kahminut yli 350 musiikkipalkintoa ja häntä seuraa somessa yli 100 miljoonaa ihmistä. Hän on VEVOn katsotuin artisti ja suosituin latinalainen artisti YouTubessa, Spotifyssa, Deezerissä ja Shazamissa. Balvin nostettiin TIME-lehden Most influential people of 2020 -listalle. Balvin hallitsee myös ennätystä artistina, joka on tehnyt eniten yli miljardi katselua ylittäneitä Youtube-videoita. 

Kielirajoja rikkova supertähti J Balvin julkaisi kuudennen studioalbuminsa JOSE viime syyskuussa. Albumilta löytyvä, Skrillexin kanssa julkaistu, single In Da Ghetto oli ennätyksellisesti Balvinin 31. ykkössijalle noussut kappale Yhdysvaltojen Latin-radioissa. Maailmantähti muistetaan parhaiten uransa isoimmasta hitistä Mi Gente, jota on striimattu globaalisti useita miljardeja kertoja. Suomessa platinarajan ylittänyt single nousi suomalaisradioiden kärkikymmenikköön ja Spotifyssa sijalle kaksi. Kesällä 2020 Dua Lipan, Bad Bunnyn ja Tainyn kanssa julkaistu UN DIA (ONE DAY) toi Balvinille hänen uransa kolmannen Grammy-ehdokkuuden. J Balvin esiintyi Suomessa ensimmäistä kertaa Ruisrockissa kesällä 2019. Helsingin Sanomat julisti keikan festivaalien parhaaksi.

J Balvin somessa:
Instagram / Facebook / Twitter / TikTok

Ed Sheeran somessa:
Instagram / Facebook / Twitter / TikTok

Artistien yhteiskuvat voi ladata tästä.

Lisätiedot:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

ISAC ELLIOTIN JA BATTERYN MENESTYSTARINA SAA JATKOA – UUSI REMIX 24 KAUPOISSA NYT JA REMIX 22 PYSYVÄÄN VALIKOIMAAN!

Batteryn seuraava megalanseeraus on täällä! Isac Elliotin ja Batteryn menestyksekäs yhteistyö saa jatkoa uudella Remix 24 -limited edition energiajuomalla. Battery…

HAPPORADION AKI TYKILTÄ UUSI ALBUMI JUNANTUOMA

Aki Tykin odotettu esikoisalbumi Junantuoma on nyt julkaistu Happoradion keulakuvan Aki Tykin soolodebyytti Junantuoma on julkaistu tänään 23.2. Tykin 11 kappaletta sisältävä sooloalbumi…

SLANI MUKANA ENSIMMÄISENÄ SUOMALAISENA RÄPPÄRINÄ MIXTAPE MADNESS -SARJASSA

Kuuntele Slanin Mixtape Madness -julkaisu täältä! Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Slani on mukana ensimmäisenä suomalaisena räppärinä Mixtape Madness…