POP-PUNKIN KUNINKAALLINEN MGK JULKAISI ALBUMIN

Pop-punk-ilmiö Machine Gun Kelly julkaisi kuudennen studioalbuminsa mainstream sellout – vastaavana tuottajana Travis Barker

In less than two years, Machine Gun Kelly has gone from underrated rapper to the sort of bonafide rock star who headlines festivals alongside the likes of Metallica, Green Day and Dua Lipa.” NME 4/5Machine Gun Kelly (MGK) otti muutama vuosi sitten tehtäväkseen tuoda skeittikulttuurista inspiroitunut pop-punk takaisin pop-musiikin valtavirtaan. Tänä päivänä popin supertähdet, kuten Olivia Rodrigo ja Billie Eilish ovat lainanneet jo kerran pilkkana pidettyä genreä ja MGK lähtee genren tuoman menestyksen myötä valtavalle areenakiertueelle. Artisti on julkaissut tänään kuudennen studioalbuminsa mainstream sellout, joka on hänen toinen pop-punk-genreä edustava kokonaisuus. Albumin vastaavana tuottajana toimii Travis Barker (blink-182) ja se on jatkoa kaksikon yhdessä tekemälle Tickets To My Downfall -levylle (2020), josta kasvoi MGK:n tähänastisen uran menestynein albumi.

Albumin viimeinen ennakkomaistiainen oli fanit yllättänyt kappale maybe, jolla on mukana yhdysvaltalainen rockyhtye Bring Me The Horizon. Kiinnostava yhteistyö on kerännyt artistin uran korkeimmat julkaisuviikon striimit. Tätä ennen artisti ihastutti kuuntelijoitaan yhteistyösinkuillaan ay!, jolla vierailee yhdysvaltalaisräppäri Lil Wayne, sekä emo girl, jolla on mukana WILLOW. Albumin muihin vierailijoihin lukeutuvat iann diorGunna ja Young Thug sekä Pete Davidson. Machine Gun Kelly ehti viime syksynä tiedottaa albuminsa nimeksi born with horns, ja MGK sekä levyn vastaava tuottaja Travis Barker (blink-182) tatuoivat sen käsivarsiinsa. Artisti päätti kuitenkin viime hetkellä vaihtaa albumin nimen ja julkaisi TikTokiin hauskan videon, jossa hän paljastaa tämän Barkerille. Viraalivideon voi katsoa tästä.

Räppärinä tunnetuksi tullut ja sittemmin musiikissaan vakuuttavasti hiphop-, rock-, pop- ja punkgenrejä yhdistellyt 31-vuotias MGK, oikealta nimeltään Colson Baker, kiinnitettiin jo kymmenen vuotta sitten Interscope Recordsille. Artisti varttui kuunnellen 2000-luvun alun pop-punk ja rock-yhtyeitä, kuten Simple Plan, blink-182 ja Good Charlotte. Rock-vaikutteet ovat kuuluneet artistin musiikissa alusta lähtien, vaikka jenkkitähden neljä ensimmäistä levyä luokitellaankin rap-albumeiksi. MGK julkaisi syyskuussa 2020 suurella mielenkiinnolla odotetun Tickets To My Downfall -albuminsa, joka toi artistille myös hänen ensimmäisen ykkössijadebyytin Billboardin albumilistalla.

MGK:n viidestä julkaistusta studioalbumista kolme viimeisintä ovat ylittäneet Suomessa kultarajan (Tickets To My Downfall, Hotel Diablo & Bloom). Artistin kappaleista I Think I’m OKAY ja Bad Things ovat ylittäneet Suomessa platinarajan ja Rap Devil, my ex’s best friend, Candy, bloody valentine ja Till I Die kultarajan. Machine Gun Kellyn tuotanto on saavuttanut maailmanlaajuisesti 13 miljardia ja Suomessa 65 miljoonaa kuuntelukertaa.

mainstream sellout -kappalelista:
1. born with horns
2. god save me
3. maybe feat. Bring Me The Horizon
4. drug dealer feat. Lil Wayne
5. wall of fame (Interlude)
6. mainstream sellout
7. make up sex feat. blackbear
8. emo girl feat. WILLOW
9. 5150
10. papercuts (album version)
11. WW4
12. ay! feat. Lil Wayne
13. fake love don’t last feat. iann dior
14. die in california feat. Gunna, Young Thug and Landon Barker
15. sid & nancy
16. twin flame

Voit ladata artistin uusimmat pressikuvat tästä.

Machine Gun Kelly somessa:
Instagram / TikTok / Twitter / Facebook

Lisätiedot:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

BÄMÄ JA PILVI HÄMÄLÄINEN YHDISTIVÄT VOIMANSA

Lopputuloksena kesähitiltä kuulostava Anna rakas (raju hetki) -single, joka tuo Nisa Sorayan klassikon tähän päivään Viime vuonna läpimurron tehnyt BÄMÄ-yhtye…

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…

JUHANA HAUKKALALTA TREFFI-ILMOITUS KAPPALEEN MUODOSSA

Juhana Haukkalan uusi single on tanssittava juhannuskappale – Kuuntele viihdyttävä Norppa kivellä täältä! Viime keväänä Universalille kiinnitetty pohjanmaalaisartisti Juhana Haukkala julkaisi tänään tarttuvan…