Supertähti Isac Elliot ja suosikkijuoma Battery yhteistyöhön – artistin kanssa suunniteltu Remix 22 myynnissä nyt

Isac Elliot ja Battery julkaisivat yhdessä Battery Remix 22 -kausimaun. Artistin kanssa kehitetty tuote on myynnissä maaliskuusta elokuuhun.

Battery Remix 22 -juoman kehitystyö alkoi jo keväällä 2021 yhdessä Batteryn, Universal Musicin ja Isac Elliotin kanssa. Hedelmäisestä Remix 22 -juomasta löytyy artistin omia suosikkimakuja, ja artisti on ollut mukana tuotekehityksessä aina maun ja pakkauksen kehittämisestä markkinointikampanjan suunnitteluun. 

”On ollut todella siistiä ja mielenkiintoista päästä suunnittelemaan täysin uutta Battery-tuotetta. Remix 22 -juomasta tuli ihan huippu ja oon siitä tosi ylpeä. Oon ollut pitkään jo Battery-fani ja on ollut todella palkitsevaa päästä tekemään töitä suuren kotimaisen brändin kanssa”, Isac Elliot kertoo.

Uuden tuotteen kehitystä lähestyttiin niin, että haluttiin tehdä jotain perinteistä poikkeavaa ja kokeilevaa, pysyen kuitenkin uskollisena Batteryn ydinajatukselle. Maaliskuusta alkaen kuluttajat voivatkin bongata kaupan hyllyltä melko erilaisen Battery-tölkin kuin mihin ovat yleensä tottuneet.

”Batteryn ja Isacin väliltä on löytynyt upea brand match ja olemme päässeet yhteistyössä suomalaisen brändin ja suomalaisen artistin kanssa luomaan jotain todella uniikkia kuluttajille”, kertoo Batteryn tuotepäällikkö Anni Lehtinen Sinebrychoffilta.

Uutta tuotetta ja yhteistyökampanjaa kehitettiin lähes vuoden ajan, ja sillä halutaan tuoda elämyksellisyyttä kohderyhmän arkeen.”On hienoa päästä mukaan rakentamaan yhteistyötä, jossa kaksi brändiä linkittyy saumattomasti yhteen luoden kiinnostavan ja ennennäkemättömän lopputuloksen – tässä tapauksessa täysin uuden tuotteen. Battery Remix 22 tuo esiin Isacin vahvaa näkemystä ajankohtaisista trendeistä ja samalla se vastaa kuluttajien tarpeisiin. Uskomme, että tästä tulee kesän hittijuoma”, sanoo Universal Musicin Brand Partnership Manager Emmi Leinonen.

Battery Remix 22 uutuusjuoman myynnissä maaliskuusta alkaen kautta maan. Tuote on pakattu 0,5 litran tölkkiin ja on valikoimassa kevään ja kesän 2022 ajan.

Takaisin uutisiin

Uutisia

PEARL JAMIN KAHDESTOISTA STUDIOALBUMI ON NYT JULKAISTU

Rock-yhtye Pearl Jam tekee näyttävän paluun uudella albumillaan Dark Matter  “Seattle giants’ twelfth album hits like a triple espresso” – Mojo…

MAAILMAN MENESTYNEIN ARTISTI TAYLOR SWIFT JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Vuoden merkittävin albumijulkaisu The Tortured Poets Department valloittaa musiikkimaailman tänään Supertähti Taylor Swift on juuri julkaissut uuden albumin The Tortured Poets Department.…

VUODEN YHTYE KUUMAA JULKAISEE KOLMANNEN ALBUMINSA

Tänään uuden albumin julkaissut KUUMAA on kiistatta vuoden suosituin kotimainen yhtye. Koko uransa aikana lähes 150 miljoonaa striimannut kokoonpano on…