ROBIN TULKITSEE JUHA TAPIOTA SUNNUNTAIN VAIN ELÄMÄÄ -JAKSOSSA – KAPPALE NYT KUULTAVISSA

Robinilta julkaistaan suomenkielistä materiaalia ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2017 – artistin tulkinta Juha Tapion
Ohikiitävää-kappaleesta on nyt saatavilla

Vain elämää: Unohtumaton ilta -konserttisarjan jokaisessa jaksossa vaihtuvat neljä Vain elämää -tähteä kerääntyvät saman pöydän ääreen ja muistelevat omia uria ja kausia liveyleisön edessä. Illan aikana kuullaan sekä vanhoja että uusia Vain elämää -kappaleita. Joulukuussa liveyleisön edessä kuvatun, kuusi jaksoa sisältävän sarjan ensimmäistä jaksoa tähdittävät Robin Packalen, Jannika B, Juha Tapio sekä SANNI, ja se on nähtävissä Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina klo 20. 

Jaksossa uutena tulkintana Robinilta kuullaan versio Juha Tapion Ohikiitävää-kappaleesta, joka on nyt kuultavissa. Artistilta on julkaistu suomenkielistä materiaalia viimeksi vuonna 2017. Voit katsoa esityksen kokonaisuudessaan tästä

”Mä en ole varmaan koskaan kertonut tästä. Tää tulee Juha Tapio sulle. Vuonna 2008 mä osallistuin sellaiseen Staraskaba-laulukilpailuun. Tää laulukilpailu oli yksi osasyy siihen, miksi mä istun tänään tässä. En usko, että olisin tässä ilman, että olisin vetänyt tätä sun biisiä semifinaalissa. Se rohkaisi mua niin paljon esiintymään. Biisin nimi on Ohikiitävää”, Robin kertoo sarjassa.

Robin Packalenilta saatiin viime syksynä pitkään odotettu ensimmäinen kansainvälinen albumikokonaisuus Rest In Beat, joka julkaistiin kahdessa osassa (Rest In Beat AM & PM). Albumilta löytyy muun muassa Suomessa kultajaran rikkonut Hard To Love ft. Alex Mattson, suomalaisradioiden Top 50:een nousseet Better Than That ja Drop Dead sekä eteläkorealaisartisti SAAY:n tähdittämä Sucker For That Love. Tulevan toisen englanninkielisen albumin ensimmäinen single Goddess julkaistiin helmikuussa.

Vuodesta 2012 Suomen musiikkitaivaan kirkkaimpiin tähtiin lukeutunut Robin Packalen on julkaissut viisi moninkertaista platinaa myynyttä albumia ja hänen musiikkiaan on striimattu yli huimat 440 miljoonaa kertaa. Vastustamaton supertähti on yksi seuratuimpia suomalaisartisteja sosiaalisessa mediassa: turkulaispopparia seuraa eri some-kanavissa yhteensä yli 965 000 ihmistä. Kansainvälinen ura lanseerattiin vuoden 2019 alussa ja nyt saatavilla on kuusitoista englanninkielistä kappaletta (I’ll Be With You, Suit That, Benefits, Rest In Beat -kokonaisuus & Goddess).

Robinin suomenkielinen materiaali löytyy kaikista suoratoistopalveluista Robin-profiilin alta, kun taas englanninkielinen materiaali on kuultavissa Robin Packalen -profiilista.

Robin somessa:
Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelut:
Teea Kasurinen
teea.kasurinen@umusic.com
+358 408387444

Keikkamyynti:
Live Nation Finland
Annika Oksanen
annika.oksanen@livenation.fi
+358 45 633 6915
www.livenationagency.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

MERI TIMGREN NIMITETTY JOHANNA KUSTANNUKSEN LABEL MANAGERIKSI

Johanna Kustannuksen uutena Label Managerina on aloittanut kotimaisten artistien markkinointipäällikkö Meri Timgren Ikonisen Love Recordsin perintöä jatkanut Johanna Kustannus on…

SUPERTÄHTI ISAC ELLIOT JULKAISI PLATINAA STREAMANNEEN ALBUMINSA

Kävi miten kävi on Isac Elliotin ensimmäinen suomenkielinen albumi. Levy on streamannut yli 25 miljoonaa kertaa eli platinaa jo ennakkoon.…

SYNKEÄLLÄ JA TUNTEIKKAALLA SOUNDILLAAN IHASTUTTANUT D4VD JULKAISI DEBYYTTI-EP:NSÄ

Romantic Homicide ja Here With Me -viraalihitit siivittivät 18-vuotiaan artistin Billboardin lupaavimpien nuorien artistien listalle “part of the next generation…