JEREMINELTÄ JA SINI YASEMINILTÄ LOHDULLISEN KAUNIS YHTEISKAPPALE AIKA PARANTAA

Aika parantaa -single avaa uuden luvun Jereminen musiikissa
– luvassa lisää herkkää, suomenkielistä modernia poppia

Monipuolinen ja lahjakas musiikintekijä Jeremine julkaisee uutta musiikkia, ensimmäistä kertaa nyt suomen kielellä. Uusi biisi Aika parantaa ottaa sulavasti oman paikkansa modernin suomipopin uudessa aallossa. Yhteisbiisi Sini Yaseminin kanssa on yllättävä, mutta samalla todella luonteva.

Jeremine kertoo yhteistyöstä: ”Yhteistyö Sinin kanssa sai alkunsa ihan sattumalta. Mun tuottaja Skywalk soitti mulle viime vuoden elokuussa, että haluaisinko lähteä biisileirille Porvooseen työstämään Sinille uusia biisejä. Ei oltu koskaan aikaisemmin juteltu tai edes tavattu ennen leiriä, mutta suostuin koska oon aina fiilistellyt Sinin omaa musaa ja hänen tapaansa kirjoittaa ja tehdä biisejä. Porvoon leiri sujui paremmin kuin hyvin – sieltä jäi käteen monia loistavia biisejä ja upeita uusia ystäviä. Olemme jatkaneet uusien biisien kirjoittamista yhdessä silloin tällöin, joten varmasti jotain jatkoa on luvassa. Ainakin kirjoituskrediittejä puolin tai toisin omissa artistiprojekteissamme.”

Aika parantaa on melankolisen kaunis kappale, joka tunnustaa menneen suhteen virheet, mutta luopumisen rinnalla on toiveikas ajatus ajan parantavasta vaikutuksesta. 

”Aika parantaa kertoo tilanteesta, missä ihmissuhde on kariutunut syystä tai toisesta, mutta tiedät, että vielä vuosienkin jälkeen, tapahtui siinä välissä mitä tahansa, tuut aina rakastamaan sitä ihmistä ja oot valmis yrittämään uudelleen sit kun molemmat on taas ehjiä ja valmiita kohtaamaan toisensa.”

Jeremine on nuoresta iästään huolimatta jo todellinen konkari musiikin saralla. Tuottaja, dj ja musiikintekijä myös muille artisteille on ehtinyt tehdä musauraa jo pitkään. Sooloura oman musiikin tekijänä ja esittäjänä käynnistyi ensin englanniksi mikä on vaikuttanut myös nykyisen suomenkielisen ilmaisun muotoutumiseen – Jereminen laulussa on sulavaa pehmeyttä ja se taipuu persoonallisesti uskottavien lyriikoiden tulkintaan. Uutta musiikkia on syntynyt jo runsaasti ja sitä tullaan julkaisemaan tasaisella tahdilla. Kappaleelle julkaistiin tänään kahdeksalta myös upea tunnelmaa korostava lyriikkavideo. Videon voi katsoa tästä linkistä.

JEREMINE somessa:
Instagram / Facebook

Sini Yasemin somessa:
Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelut:
Satu Snellman
satu.snellman@umusic.com
+358 405088190

Takaisin uutisiin

Uutisia

YONA JA ARPPA JULKAISEVAT YHTEISKAPPALEEN JUHANNUKSEKSI

Suomi-indien kärkinimet Yona ja Arppa ensimmäistä kertaa yhteisellä kappaleella – Lalala (Happysad) on viimeinen maistiainen Yonan 20.9. julkaistavalta Eden-albumilta Johanna Kustannukselle levyttävä Yona julkaisee yhdeksännen…

BÄMÄ JA PILVI HÄMÄLÄINEN YHDISTIVÄT VOIMANSA

Lopputuloksena kesähitiltä kuulostava Anna rakas (raju hetki) -single, joka tuo Nisa Sorayan klassikon tähän päivään Viime vuonna läpimurron tehnyt BÄMÄ-yhtye…

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…