KONSTA HIETASEN KOSKETTAVA VOIMABALLADI YKSI JÄÄ

Konsta Hietasen uusi single Yksi jää on tuen ja kiitoksen osoitus heille jotka aina jaksavat auttaa

Kaikki me tunnemme sellaisen ystävän, joka tekee kaikkensa muiden hyväksi – mutta unohtaa joskus pitää huolta itsestään. Häntä haluaa Konsta Hietanen huomioida ja tukea uudella sinkullaan Yksi jää. Kappale on kiitoksen ja rakkauden osoitus, joka muistuttaa siitä, että meillä kaikilla on oikeus olla heikko ja herkkä, ystävät pysyy silti rinnalla. 

Konsta Hietanen valottaa kappaleen syntyä: ”Vaikka kirjoitan monesti biisejä yksinkin niin nyt olen ottanut useamman sessiopäivän Aki Sihvosen ja Santtu Väänäsen kanssa ja tuloksena tuntuu aina olevan vähintäänkin levybiisi. Kappaleen sävel syntyi yhteistyönä nopeasti, ja kaikki halusivat tehdä siitä ison.

Sanoja kirjoitin koko päivän, ja halusin tehdä ns. isot sanat. Tuloksena oli kuitenkin kaikkien mielestä täyttä shittiä, jolloin päätin taas kerran vaan sylkäistä paperille sen mitä oli sydämellä.

Sen jälkeen sitten kirjoitin biisin puolessa tunnissa. 

On ihmisiä, jotka aina asettavat muut itsensä yläpuolelle. Se on upeaa, mutta kuinka silloin itse jaksaa? Aina ei myöskään tarvitse olla vahva ja positiivinen. Olen itse vähän liikaa sellainen ”läpi harmaan kiven”- tyyppi ja minun on monesti vaikeaa olla armollinen ja ymmärtäväinen niissä hetkissä, kun toisen on levättävä tai vaikkapa surtava. Haluaisin olla yhtä ymmärtäväinen, kuin tämän laulun kertoja. Ehkä joskus vielä olen.”

Yksi jää -kappale on Konsta Hietaselle ominainen. Oman musiikin linja on vahvistunut modernin rokin sävyttämäksi vaikuttavaksi suomipopiksi. Isot kertosäkeet ja vahvat melodiat miellyttävät artistia. Vahva eläytyminen kuuluu Konstan tulkinnassa, ja miehen laaja lauluskaala häikäisi jo Tähdet, tähdet -ohjelmassa kaikki kuulijat. Omissa kappaleissaan Konsta Hietanen haluaa tuoda esille sekä herkkyyttä että voimaa. Ihmissuhteiden lämpöä ja läheisyyttä sekä karikoita ja kompastuksia käsittelevät tekstit yhdistettynä melodiseen, mutta rouheaan pop-rock-ilmaisuun on Konstalle tunnusomaista. Uutta musiikkia on jo enemmänkin työn alla ja artistilla kova palo päästä esittämään sitä yleisölle. Konsta Hietasen uusi single Yksi jää on hänen toinen julkaisunsa Universalin kautta. Tuottajana ja sävellysapuna Konstan kanssa toimii Aki Sihvonen.

Konsta Hietanen somessa:
Instagram / Facebook / WWW

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Satu Snellman
Universal Music Oy
040 50 88 190
satu.snellman@umusic.com

Konsta Hietanen management:
Atte Väänänen
044 0818128
atte@vhv.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…