RAMMSTEIN JYSÄYTTI ULOS UUDEN ALBUMINSA ZEIT

Raskaan rockin jättiläinen, saksalainen Rammstein, on julkaissut tänään uuden albuminsa Zeit. Albumilta on saatu jo aiemmin singlet Zeit ja Zick Zack, sekä niihin tehdyt näyttävät videot. Kyseessä on yhtyeen kahdeksas studioalbumi ja sen tuotti sekä miksasi berliiniläinen Olsen Involtini. Albumin visuaalisesta maailmasta vastasi laulajanakin tunnettu valokuvaaja Bryan Adams, joka on kuvannut rocktähtien lisäksi mm. Englannin kuningatar Elisabetiä.

Yhtyeen Euroopan-kiertue käynnistyy 15.5. Prahasta. Heinäkuun 20. päivä Rammstein nousee lavalle Tallinnassa. 

Rammstein julkaisi debyyttialbuminsa Herzeleid vuonna 1995. Yhtye on saavuttanut vuosien saatossa vankan aseman raskaan rockin ystävien keskuudessa. Yhtyeen edellinen, vuonna 2019 julkaistu nimeämätön albumi, nousi listaykköseksi 14 maassa ja Yhdysvalloissa kymmenen kärkeen, mikä on yhtyeen korkein sijoitus Atlantin tuolla puolen. Rammsteinin spektaakkelimaiset keikat ovat aina unohtumattomia tapauksia. Bändin edellisen kiertueen – Tampereen Ratinankin kahdesti saavuttaneen – näki yli 1,2 miljoonaa fania. 

Rammstein on: Till Lindemann (laulu), Flake Lorenz (koskettimet), Christoph Schneider (rummut), Paul Landers (kitara), Richard Z. Kruspe (kitara) ja Oliver Riedel (basso).

www.instagram.com/rammsteinofficial
www.facebook.com/rammstein
www.rammstein.com

Lisätiedot:
Universal Music / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…