RAMMSTEIN JYSÄYTTI ULOS UUDEN ALBUMINSA ZEIT

Raskaan rockin jättiläinen, saksalainen Rammstein, on julkaissut tänään uuden albuminsa Zeit. Albumilta on saatu jo aiemmin singlet Zeit ja Zick Zack, sekä niihin tehdyt näyttävät videot. Kyseessä on yhtyeen kahdeksas studioalbumi ja sen tuotti sekä miksasi berliiniläinen Olsen Involtini. Albumin visuaalisesta maailmasta vastasi laulajanakin tunnettu valokuvaaja Bryan Adams, joka on kuvannut rocktähtien lisäksi mm. Englannin kuningatar Elisabetiä.

Yhtyeen Euroopan-kiertue käynnistyy 15.5. Prahasta. Heinäkuun 20. päivä Rammstein nousee lavalle Tallinnassa. 

Rammstein julkaisi debyyttialbuminsa Herzeleid vuonna 1995. Yhtye on saavuttanut vuosien saatossa vankan aseman raskaan rockin ystävien keskuudessa. Yhtyeen edellinen, vuonna 2019 julkaistu nimeämätön albumi, nousi listaykköseksi 14 maassa ja Yhdysvalloissa kymmenen kärkeen, mikä on yhtyeen korkein sijoitus Atlantin tuolla puolen. Rammsteinin spektaakkelimaiset keikat ovat aina unohtumattomia tapauksia. Bändin edellisen kiertueen – Tampereen Ratinankin kahdesti saavuttaneen – näki yli 1,2 miljoonaa fania. 

Rammstein on: Till Lindemann (laulu), Flake Lorenz (koskettimet), Christoph Schneider (rummut), Paul Landers (kitara), Richard Z. Kruspe (kitara) ja Oliver Riedel (basso).

www.instagram.com/rammsteinofficial
www.facebook.com/rammstein
www.rammstein.com

Lisätiedot:
Universal Music / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

ARPALTA TUNNELMALLINEN MUSIIKKIVIDEO ALBUMIN VUOSIPÄIVÄN KUNNIAKSI

Arppa julkaisi Kinovalon alla -albumin vuosipäivänä musiikkivideon, jonka tunnelmaan on vangittu onnistuneesti palanen artistin ja yhtyeen ydintä. Videon on ohjannut elokuvaohjaaja…

JANNIKA B:LTÄ IHMISEN MUOTOINEN SINGLE JA KIRJA

Jannika B:n uusi single on nimeltään Ihmisen muotoinen. Sinkun julkaisu on 23.9. ja Jannika julkaisee samannimisen kirjan 20. lokakuuta. Kirja…

FLETCHER julkaisee tänään pitkään odotetun debyyttialbuminsa Girl Of My Dreams

“The new record is everything we have wished for and more.” – Gigwise 9/10 “This is a debut album that…