MILJARDEJA STRIIMANNUT POST MALONE JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Twelve Carat Toothache -albumilla Posty avaa menestyksen tuomia vaikeita tunnetiloja

Post Malone on julkaissut tänään 3. kesäkuuta neljännen studioalbuminsa Twelve Carat Toothache. Levyltä nostetaan julkaisun yhteydessä uusi fokussingle I Like You (A Happier Song). Tarttuvalla ja leikkisällä kappaleella on mukana tämän hetken valovoimaisimpiin poptähtiin lukeutuva Doja Cat.

43-minuuttiselta albumilta julkaistiin etukäteen singlet Cooped Up ft. Roddy Ricch ja One Right Now ft. The Weeknd, joista jälkimmäinen on ylittänyt Suomessa kultarajan. Edellä mainittujen artistien lisäksi kokonaisuudella vierailevat viime vuosina kansainväliseen suosioon noussut The Kid LAROI, yhdysvaltalainen hiphop-artisti Gunna sekä folk-yhtye Fleet Foxes. Albumin vastaavana tuottajana toimii Post Malonen uran alusta asti mukana ollut Louis Bell, jonka rinnalla tuotannossa kuullaan muun muassa Posty itse, Andrew Watt ja Jasper Harris.

14 kappaletta sisältävällä kokonaisuudella Posty avaa elämästään sellaisia ajatuksia ja tuntemuksia, joista hän ei ole aiemmin puhunut. Viimeisen seitsemän artistivuoden aikana hän on kokenut henkilökohtaisessa elämässään tunteiden ääripäät – nousut ja laskut. Hän kertoo olleensa pitkään hukassa kadottaen rakkautensa musiikin tekemiseen. Pandemian aikainen hengähdystauko ja muutto Los Angelesista Utahiin tavallisempaan arkeen, pois hektisestä ympäristöstä, herätti hiljalleen uinuvan rakkauden kappaleiden kirjoittamiseen. Posty kuvailee Twelve Carat Toothache -albumia emotionaaliseksi vuoristoradaksi.

Post Malonen ilmiömäinen nousu musiikkimaailman supertähdeksi alkoi Stoney-debyyttialbumin hittisinglejen noustua listoille ympäri maailman. Syyskuussa 2017 julkaistu rockstar oli Postyn todellinen kansainvälinen läpimurtosingle ja miljardeja maailmalla striimannut kappale on ylittänyt Suomessa yhdeksänkertaisen platinarajan. Single on mukana Malonen toisella studioalbumilla beerbongs & bentleys, joka on striimannut Suomessa viisinkertaista platinaa. Syyskuussa 2019 julkaistu kolmas albumi Hollywood’s Bleeding on ylittänyt Suomessa kolminkertaisen platinarajan ja toi artistille kolme Grammy-ehdokkuutta.

Post Malone on globaalisti yksi Spotifyn kuunnelluimmista artisteista. Teksasista kotoisin olevan 26-vuotiaan artistin tuotannolla on yli 82 miljardia striimiä. Hänen menestyneimpiin kappaleisiinsa lukeutuvat CongratulationsBetter Now, Circles sekä rockstar ft. 21 Savage, joista kaksi viimeisimpänä mainittua nousivat myös Suomen radiolistan kärkikymmenikköön.

Supertähti on nähty Suomessa kolmesti, joista viimeisin tapahtui Tampereen Blockfesteillä elokuussa 2018 täpötäyden Ratinan lavalla.

Post Malone somessa:
Instagram / Twitter / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anniina Baumann
Universal Music Finland
anniina.baumann@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

MERI TIMGREN NIMITETTY JOHANNA KUSTANNUKSEN LABEL MANAGERIKSI

Johanna Kustannuksen uutena Label Managerina on aloittanut kotimaisten artistien markkinointipäällikkö Meri Timgren Ikonisen Love Recordsin perintöä jatkanut Johanna Kustannus on…

SUPERTÄHTI ISAC ELLIOT JULKAISI PLATINAA STREAMANNEEN ALBUMINSA

Kävi miten kävi on Isac Elliotin ensimmäinen suomenkielinen albumi. Levy on streamannut yli 25 miljoonaa kertaa eli platinaa jo ennakkoon.…

SYNKEÄLLÄ JA TUNTEIKKAALLA SOUNDILLAAN IHASTUTTANUT D4VD JULKAISI DEBYYTTI-EP:NSÄ

Romantic Homicide ja Here With Me -viraalihitit siivittivät 18-vuotiaan artistin Billboardin lupaavimpien nuorien artistien listalle “part of the next generation…