ALKUVUODEN ISOIMMAN HITIN LUONUT BESS JULKAISEE UUTTA MUSIIKKIA

UMK-historiaa tehneen BESSin uusi tanssittava single Rakastan en rakasta nyt ulkona

Ram pam pam -hitillään suomalaisten sydämet valloittanut BESS julkaisee tänään uuden singlen Rakastan en rakasta. Tunnelman kattoon nostava kappale on takuuvarmaa BESSiä: käheää ja karismaattista laulusoundia yhdistettynä melodiaan, joka jää varmasti päähän soimaan. Tyylikkään pop-singlen takana ovat BESSin lisäksi laulaja-lauluntekijä Sini Yasemin, Runo-artistinimellä tunnettu Lisa Nikula sekä tuottaja-lauluntekijä Jonas Olsson. BESS kuvailee uutta singleään seuraavasti:

“Rakastan en rakasta kertoo rakastamisen ristiriidoista. Järki ja sydän ei aina puhu samaa kieltä ja sydämellä tuntuu olevan oma tietoisuutensa. Siinä samassa kun rakkaus on ihanaa ja ainoa asia millä ihmisen elämässä on merkitystä, se on myös pelottavaa ja paljastaa meistä kaiken. Sillä on tapana laittaa kaikki ihan helvetin sekaisin niin kauan, kunnes olemme valmiita vastaanottamaan sen sellaisenaan.”

Tämän hetken kiinnostavimpiin suomalaisiin pop-artisteihin lukeutuva BESS kilpaili alkuvuodesta Suomen euroviisuedustajan paikasta kisabiisillään Ram pam pam, joka julkaistiin 14. tammikuuta. Kappale debytoi Spotifyn listasijalla 2 ja nousi kahden päivän kuluttua julkaisustaan Suomen kuunnelluimmaksi kappaleeksi pitäen ykköspaikkaa yhteensä 69 päivän ajan. Single ylitti kultarajan (2 miljoonaa striimiä) alle neljässä viikossa ja teki näin historiaa ollen ensimmäinen UMK-kisabiisi, joka ylitti kultarajan jo ennen UMK-finaalia. Yksikään muu UMK-kisabiisi ei ole myöskään noussut listaykköseksi ennen finaalikisaa. Tähän mennessä Ram pam pam on striimannut yli 10 miljoonaa kertaa ja on kiistatta kuluneen vuoden striimatuin kappale. Hittisingle on pysytellyt kolme kuukautta suomalaisradioiden soitetuimpana ja löytyy edelleen radiolistan ensimmäiseltä sijalta. Suomen Spotifyssa Ram pam pam on viihtynyt julkaisustaan asti 15 soitetuimman kappaleen joukossa.

Lukuisista kulta- ja platinahiteistään tunnettu BESS on helsinkiläinen pop-artisti, joka yhdistelee musiikissaan elektronista poppia ja housea. BESSin tunnistettava rouhea lauluääni on tullut tutuksi Ram pam pam -hitin lisäksi kolminkertaista platinaa striimanneesta singlestä Tempo, jolla artisti nousi vuonna 2017 suuren yleisön tietoisuuteen. Laulajan muita hittejä ovat muun muassa platinaa striimanneet kappaleet Aja sekä kesällä 2021 julkaistu Viisi kesää. Lisäksi BESSiä on kuultu suomalaisissa tosi-tv-ohjelmissa, kuten Temptation Islandissa ja Bachelor Suomessa, ja fiittaamassa muun muassa Antti Tuiskun, Mikael Gabrielin, Raappanan ja Keko Salatan kappaleilla. Debyyttialbumillaan platinaa striimanneen BESSin tuotantoa on kaiken kaikkiaan kuunneltu suoratoistopalveluissa yli 55 miljoonaa kertaa, ja hän lukeutuu keskimääräisten Spotify-kuuntelijamäärien perusteella Suomen kärkinimien joukkoon yli 500 000 kuukausittaisella kuulijalla. Kesällä BESS nähdään esiintymässä useilla Suomen suurimmilla festareilla.

BESS somessa:
Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
veera.hjerppe@umusic.com

Keikat:
Mikko Varjamo
Live Nation Oy
mikko.varjamo@livenation.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

YONA JA ARPPA JULKAISEVAT YHTEISKAPPALEEN JUHANNUKSEKSI

Suomi-indien kärkinimet Yona ja Arppa ensimmäistä kertaa yhteisellä kappaleella – Lalala (Happysad) on viimeinen maistiainen Yonan 20.9. julkaistavalta Eden-albumilta Johanna Kustannukselle levyttävä Yona julkaisee yhdeksännen…

BÄMÄ JA PILVI HÄMÄLÄINEN YHDISTIVÄT VOIMANSA

Lopputuloksena kesähitiltä kuulostava Anna rakas (raju hetki) -single, joka tuo Nisa Sorayan klassikon tähän päivään Viime vuonna läpimurron tehnyt BÄMÄ-yhtye…

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…