MABEL TARJOAA MATKAN BILEILLAN LÄPI UUDELLA ALBUMILLAAN

Mabelin kakkosalbumi About Last Night… kertoo klubikulttuurin iloista ja suruista

“Sassy, savvy pop perfection” Sunday Times

“Deliciously confident…a chameleon entertainer” The Face

“Very good, very clubby…a musical space for escapism” The Guardian

“One of the year’s defining bangers” NME

“Journeys through euphoria, love, anxiety and heartache…Mabel second album delivers boldly” DIY

Brittiläinen poptähti Mabel on juuri julkaissut odotetun kakkosalbuminsa About Last Night…, joka on eläväinen matka odotetun ja sotkuisen bileillan läpi. Kokonaisuuden kappaleet kertovat illan erilaisista käänteistä, kuten laittautumisesta, exään törmäämisestä, vessassa itkemisestä ja kotiin selviämisestä. Tanssipopista ja klubikulttuurista inspiraatiota saanut Mabel käsittelee tuoreella albumilla omia nuoruusvuosiaan ja julkisuudessa kasvamista.

Mukaansatempaavalta kokonaisuudelta saatiin toukokuussa Overthinking-single yhdessä jenkkiräppäri 24kGoldnin kanssa, joka kertoo klubikulttuurista ja sosiaalisesta ahdistuksesta. Aiemmin levyltä on julkaistu euforinen Let Them Know ja tanssilattialle houkutteleva Good Luck feat. Jax Jones ja Galantis. Molemmat kappaleet ovat saaneet merkittävää radiosoittoa Iso-Britanniassa ja nousseetmyös suomalaisten radiokanavien soittolistoille. Kesäkuussa Mabel ja jenkkiräppäri Lil Tecca lyöttäytyivät yhteen Let Love Go -kappaleella. Kappaleella artisti muistutti kaikkia keskittymään itsensä rakastamiseen ja tiedostamaan oman arvonsa. Hiljattain Mabel oli mukana myös suursuosiota heti uransa alkumetreiltä nauttineen brittiduon A1 x J1:n Deal Or No Deal -singlellä, joka on uudelleenversiointi Mabelin läpimurtosinglestä Finders Keepers. Kappale löytyy myös juuri julkaistulta albumilta. Tämän viikon tiistaina Mabel julkaisi yllättäen viimeisen ennakkomaistiaisen albumilta Crying On The Dancefloor -kappaleen muodossa.

Mabel teki läpimurtonsa vuonna 2019 singlellään Don’t Call Me Up, joka oli kyseisen vuoden myydyin brittiläisen naisartistin single. Biisi nousi suomalaisradioiden 5. soitetuimmaksi kappaleeksi ja se on ylittänyt Suomessa triplaplatinarajan. Elokuussa 2019 julkaistu debyyttilevy High Expectations on ylittänyt Suomessa platinarajan ja se sisälsi niin ikään kultarajan ylittäneen singlen Mad Love. Vuoden 2020 BRIT Awards -gaalassa Mabel palkittiin vuoden naissolistin pystillä.

Malagassa syntynyt ja nuoruutensa siellä, Lontoossa ja Tukholmassa viettänyt 26-vuotias Mabel aloitti pianonsoiton jo 5-vuotiaana. Mabel tulee musikaalisesta suvusta: äiti on ruotsalainen artisti Neneh Cherry, isä tuottaja Cameron McVey, isoisä jazz-legenda Don Cherry, enopuoli ruotsalainen artisti Eagle-Eye Cherry, tätipuoli ruotsalainen muusikko Titiyo ja velipuoli brittimuusikko Marlon Roudette. Globaalisti Mabelin musiikilla on yli viisi miljardia kuuntelukertaa

About Last Night… -kappalelista:

1. About Last Night… (Intro)
2. Animal
3. Let Them Know
4. Shy
5. Definition
6. Good Luck (Jax Jones & Galantis)
7. Take Your Name (Interlude)
8. Let Love Go (Lil Tecca)
9. Overthinking (24kGoldn)
10. Crying On The Dance Floor
11. I Love Your Girl
12. When The Party’s Over
13. LOL
14. I Wish (Joel Corry)
15. Deal Or No Deal (A1 x J1)

Mabel somessa:

Instagram / Twitter / TikTok / Facebook

Lisätiedot:

Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

HAPPORADION AKI TYKILTÄ UUSI ALBUMI JUNANTUOMA

Aki Tykin odotettu esikoisalbumi Junantuoma on nyt julkaistu Happoradion keulakuvan Aki Tykin soolodebyytti Junantuoma on julkaistu tänään 23.2. Tykin 11 kappaletta sisältävä sooloalbumi…

SLANI MUKANA ENSIMMÄISENÄ SUOMALAISENA RÄPPÄRINÄ MIXTAPE MADNESS -SARJASSA

Kuuntele Slanin Mixtape Madness -julkaisu täältä! Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Slani on mukana ensimmäisenä suomalaisena räppärinä Mixtape Madness…

DUOSTA BÄNDIKSI MUOTOAAN MUUTTANUT TELEKS JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Teleks-yhtyeen seitsemäs albumi on nyt julkaistu Jo yli 20 vuotta menestyksekästä uraa luonut Teleks julkaisee tänään seitsemännen albuminsa Pähkähullu. Teleksin…