ELTON JOHNIN JA BRITNEY SPEARSIN ENSIMMÄINEN YHTEISTYÖSINGLE JULKAISTAAN TÄNÄÄN

Musiikkimaailman ikonit kohtaavat Hold Me Closer -yhteissinglellä

Mediassa on jo tovin kohistu vuoden mielenkiintoisimmasta artistiyhteistyöstä legendaarisen brittiartisti Elton Johnin ja pop-kuningatar Britney Spearsin kesken. Tänään perjantaina 26. elokuuta julkaistaan kaksikon Hold me Closer -single, joka yhdistelee Eltonin kolmea kappaletta: Tiny Dancer, The One ja Don’t Go Breaking My Heart.

Viime viikonloppuna Elton John kertoi sosiaalisen median kanavissaan Britneyn kanssa julkaistavasta kappaleesta, jonka myötä muun muassa TikTokissa palvelun käyttäjät aloittivat luomaan hauskoja videosisältöjä sinne ladatun Hold Me Closer -maistiaisen myötä.  

Elton John kuvailee yhteistyötä Britneyn kanssa: 
I am absolutely thrilled to have had the chance to work with Britney Spears; She truly is an icon, one of the all-time great pop stars and she sounds amazing on this record. I love her dearly and am delighted with what we’ve created together.”

Britney Spears jatkaa:
“I was so honored when the incredible Sir Elton John asked me to join him on one his most iconic songs. We are so excited for the fans to hear it! Thank you, Elton, for having me! I am so grateful that I got the opportunity to work with you and your legendary mind.”

Viime vuosina Elton John on tehnyt runsaasti yhteistyötä tämän hetken suosituimpien artistien kanssa. Vuosi sitten lokakuussa julkaistu eri artistikollaboraatiotasisältävä The Lockdown Sessions -kokoelma on Suomessa ylittänyt kultarajan. Kyseiseltä albumilta löytyy myös elokuussa 2021 julkaistu Elton Johnin ja Dua LipanCold Heart (PNAU Remix) -hitti, joka on jo kolminkertaista platinaa. Cold Heart (PNAU Remix) on ollut jo 50 viikkoa Suomen virallisella radiosoittolistalla nousten parhaimmillaan neljänneksi soitetuimmaksi kappaleeksi. Elton John on ensimmäinen artisti, jolla on ollut listaykkönen kuudella eri vuosikymmenellä. Britney Spears julkaisi edellisen kerran uutta musiikkia vuonna 2016 Glory-albumin myötä.

Rakastettu brittiläinen Elton tunnetaan niin ansioituneena laulajana, lauluntekijänä, pianistina kuin säveltäjänäkin. Elton Johnin levyjä on yhteenlaskettuna myyty yli 300 miljoonaa kappaletta, mikä tekee hänestä yhden kaikkien aikojen parhaiten myyneistä artisteista. Hänet on noteerattu lukuisilla alan palkinnoilla, mukaan lukien Grammy Legend -palkinnolla merkittävästä työstään ja vaikutuksestaan musiikkialaan.

Elton John somessa:
Instagram / Twitter / Facebook

Lisätiedot:
Anniina Baumann
Universal Music Finland
anniina.baumann@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

HAPPORADION AKI TYKILTÄ UUSI ALBUMI JUNANTUOMA

Aki Tykin odotettu esikoisalbumi Junantuoma on nyt julkaistu Happoradion keulakuvan Aki Tykin soolodebyytti Junantuoma on julkaistu tänään 23.2. Tykin 11 kappaletta sisältävä sooloalbumi…

SLANI MUKANA ENSIMMÄISENÄ SUOMALAISENA RÄPPÄRINÄ MIXTAPE MADNESS -SARJASSA

Kuuntele Slanin Mixtape Madness -julkaisu täältä! Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Slani on mukana ensimmäisenä suomalaisena räppärinä Mixtape Madness…

DUOSTA BÄNDIKSI MUOTOAAN MUUTTANUT TELEKS JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Teleks-yhtyeen seitsemäs albumi on nyt julkaistu Jo yli 20 vuotta menestyksekästä uraa luonut Teleks julkaisee tänään seitsemännen albuminsa Pähkähullu. Teleksin…