POPTÄHTI ROBIN PACKALEN YHDISTÄÄ VOIMANSA JENKKITUOTTAJA MAEJORIN KANSSA

Robin Packalenin uutuussingle Magic on toinen julkaisu artistin tulevalta toiselta albumilta

Robin Packalen julkaisee odotettua uutta musiikkia. Tänään julkaistu Magic on toinen kappale Robinin tulevalta toiselta englanninkieliseltä albumilta. Magic on tehty yhteistyössä jenkkiartisti ja tuottaja Maejorin kanssa, jota myös kuullaan kappaleella. Yhdysvaltalainen monilahjakkuus tunnetaan parhaiten yhteistyöstään Justin Bieberin kanssa, minkä lisäksi hän on tehnyt musiikkia muun muassa Draken, J. Colen sekä Futuren kanssa.

Uutuussingle syntyi viime kesänä Maejorin vieraillessa Suomessa. Tyylikäs ja melodioiltaan koukuttava pop-hitti sai tänään rinnalleen myös Sami Joensuun ohjaaman pysäyttävän upean musiikkivideon. Robin kertoo yhteistyöstä ja uudesta singlestä näin:

”Yhteistyö Maejorin kanssa oli upea kokemus! Kaikki alkoi siitä, kun tuottaja Greg Papania linkkasi meidät ja pian hän ja Maejor lensivätkin Suomeen. Tultiin super hyvin juttuun ja viihdyttiin studiolla monta päivää. Magic oli heti demovaiheessa toimiva biisi ja Maejor innostui siitä niin, että halusi lähteä feattaamaan biisille. Maejorista hehkui näiden neljän päivän aikana sellaista energisyyttä, jota itsekin koen edustavani ja yhteistyö oli selkeästi tarkoitettu tapahtuvaksi. Oon erityisen fiiliksissä siitä, että tämä kaikki tapahtui orgaanisesti ilman mitään suunnittelua. Magic on biisinä ihana muistutus siitä, että pitää muistaa myös rakastaa itseään, jotta voi antaa muille omaa rakkauttaan jaettavaksi. Kaikki kohtaamiset ja yllättävät käänteet elämässä ovat kuin taianomaisia tapahtumia, joita ei voi selittää millään muulla kuin sillä että energiat ovat kohdanneet, jonka ansiosta olet ajautunut sille tielle, missä nyt olet.”

Vuodesta 2012 Suomen musiikkitaivaan kirkkaimpiin tähtiin lukeutunut Robin Packalen on yksi pohjoismaisen musiikkikentän menestyneimmistä artisteista. Poptähti on julkaissut urallaan viisi moninkertaista platinaa myynyttä albumia ja hänen musiikkiaan on striimattu yli hurjat 460 miljoonaa kertaa. Robin on huomioitu urallaan erilaisilla alan tunnustuksilla: hän on voittanut neljä Emma-palkintoa sekä yhden MTV EMA -palkinnon.

Vastustamaton supertähti on yksi seuratuimpia suomalaisartisteja sosiaalisessa mediassa: turkulaispopparia seuraa eri some-kanavissa yhteensä yli 965 000 ihmistä. Kansainvälinen ura lanseerattiin vuoden 2019 alussa ja Robinin kansainvälisiä singlejä on striimattu yli 25 miljoonaa kertaa, ja hän on musiikillaan ja karismallaan vetänyt puoleensa kuulijoita niin Pohjoismaissa, Brasiliassa, Saksassa kuin muuallakin ympäri maailman.

Kuuntele Magic tästä

Robin Packalen somessa:
Instagram / Facebook / TikTok / Webpage

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
veera.hjerppe@umusic.com
puh. 050 461 9818

Management:
Robin Entertainment
juha@robinentertainment.fi

Lataa pressikuvat täältä

Takaisin uutisiin

Uutisia

RUNON DEBYYTTIALBUMI RIKOS JA RANGAISTUS ON NYT JULKAISTU

Rikos ja rangaistus -levyllä kaiken voi kohdata, tuntea täysillä ja päästää irti Runon pitkään työstämä debyyttialbumi julkaistaan tänään perjantaina 1.3.…

ISAC ELLIOTIN JA BATTERYN MENESTYSTARINA SAA JATKOA – UUSI REMIX 24 KAUPOISSA NYT JA REMIX 22 PYSYVÄÄN VALIKOIMAAN!

Batteryn seuraava megalanseeraus on täällä! Isac Elliotin ja Batteryn menestyksekäs yhteistyö saa jatkoa uudella Remix 24 -limited edition energiajuomalla. Battery…

HAPPORADION AKI TYKILTÄ UUSI ALBUMI JUNANTUOMA

Aki Tykin odotettu esikoisalbumi Junantuoma on nyt julkaistu Happoradion keulakuvan Aki Tykin soolodebyytti Junantuoma on julkaistu tänään 23.2. Tykin 11 kappaletta sisältävä sooloalbumi…