FLETCHER julkaisee tänään pitkään odotetun debyyttialbuminsa Girl Of My Dreams

“The new record is everything we have wished for and more.” – Gigwise 9/10

“This is a debut album that proves that Fletcher can do it all.” – DORK 4/5

”FLETCHER’s honest look at her own mistakes feel universal, with soaring pop chords that she sings with both melancholy and warmth.” – TIME

“The queer singer-songwriter has joined the ranks of other LGBTQ+ sweethearts of mainstream pop…who have not only normalized queerness in Top 40 music but have reformed the genre.” – NYLON 

Nouseva amerikkalaistähti FLETCHER on julkaissut odotetun debyyttialbuminsa Girl Of My Dreams. Malayn (Frank Ocean, Lorde) tuottama kokonaisuus on intiimi, suodattamaton ja kiehtova dokumentaatio itsensä löytämisestä ja muuttumisesta. Albumin nimi viittaa New Jerseyssä kasvaneen artistin pitkään ja monimutkaiseen matkaan kohti todellista itsensä hyväksymistä.

”Kun äitini oli nuorempi, hän näki unta pitkän mustan tukan omaavasta tytöstä, joka ratsasti hevosen selässä. Hän ei kuitenkaan koskaan nähnyt, miltä tytön kasvot näyttivät. Hänelle tuli tunne, että tyttö voisi olla hänen tuleva tyttärensä, mutta en osoittautunut lainkaan sen tytön kaltaiseksi. Minulle se on metafora queerina kasvamisesta pienessä konservatiivisessa kaupungissa sekä tunteesta, etten ole mitään niistä asioista, joita ihmiset luulivat tai toivoivat. Kun myöhemmin tutkin queer-identiteettiäni, löysin kokonaisen joukon ihmisiä, joiden ajattelin olevan ’unelmieni tyttö’. Mutta vuosien jälkeen katsottuani vain itseni ulkopuolelle, tajusin vihdoin, että unelmieni tyttö olenkin minä”, laulaja-lauluntekijä kertoo.

Albumilta saatiin kesäkuussa sen ensimmäinen single, vastustamaton ja hurmiollinen Her Body Is Bible, joka ylistää naisellisuutta. Heinäkuussa FLETCHER julkaisi kakkossinglen Becky’s So Hot, joka kertoo monimutkaisesta intohimosta exän uutta kumppania kohtaan. Tässä kuussa kokonaisuudelta saatiin vielä sen kolmas ja neljäs maistiainen: albumin avausraita Sting sekä eronjälkeisestä surusta kertova Better Version. Artistin uusi fokussingle on kokonaisuuden päätösraita Serial Heartbreaker.

Viime syksynä FLETCHER otti käsittelyynsä Katy Perryn ikonisen I Kissed A Girl-hitin ja julkaisi siitä oman rohkean tulkintansa girls girls girls. Avoimesti LGBTQIA+ -yhteisöön kuuluva ja kovaan ääneen sen asioita ajava artisti juhlisti uudelleenversioinnilla queer-identiteettiään toteamalla, että “se ei ole vaihe”.

Raa’an rehellisistä, omakohtaisista teksteistä tuttu FLETCHER (Cari Fletcher) julkaisi debyyttisinglensä War Paintjovuonna 2015. 28-vuotiaan artistin läpimurtokappaleeksi muodostui tammikuussa 2019 julkaistu single Undrunk, josta tuli nopeiten Yhdysvaltojen pop-radioissa kasvanut uuden artistin single yli viiteen vuoteen. Yli 275 miljoonaa striimiä kerännyt kappale vietti useita viikkoja Billboard Hot 100 -listalla ja se nousi Spotifyn viraalilistan kärkeen. FLETCHER on julkaissut aiemmin kolme EP:tä: Finding Fletcher(2016), you ruined new york city for me (2019) sekä kriitikoiden ylistämä THE S(EX) TAPES (2020). Näistä viimeisin sisälsi muun muassa suureen suosioon nousseen Bitter-kappaleen. Globaalisti artistin musiikki on kerännyt lähes 1,5 miljardia striimiä.

Girl Of My Dreams -kappalelista:
1. Sting
2. Guess We Lied…
3. Birthday Girl
4. Becky’s So Hot
5. Better Version
6. Conversations
7. Serial Heartbreaker
8. Her Body Is Bible
9. I Think I’m Growing?
10. Girl Of My Dreams
11. Holiday
12. I Love You, Bitch
13. For Cari

FLETCHER somessa:
Instagram / Twitter / Facebook / TikTok

Lisätiedot:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…