YLEX:N LÄPIMURTO-LISTALLE VALITTU EZ HALUU LISÄÄ

Ez’n uusi singlejulkaisu Haluun lisää -single on anthem ylpeilylle ja omaan juttuun uskomiselle – Kuuntele biisi täältä!

Universalin tuore artistilupaus ez (lausumanimi iisi) julkaisi tänään uuden singlen Haluun lisää. Moderneja hip hop -soundeja ja heleää r&b-tulkintaa musiikissaan yhdistelevä ez esittelee uudella kappaleellaan tuotannostaan uuden, totuttua asenteellisemman ja menevämmän puolen.

“Mulla on taipumus välillä ylikelata biisien tekstejä, mutta tätä biisiä lähdin tekemään ihan puhtaasti sillä asenteella, että nyt ei mietitä vaan pidetään hauskaa. Haluun lisää on tietynlainen ajatusten purkaus ja ylpeilybiisi. Meillä on soittolistat täynnä biisejä, joissa tyypit fiilistelevät omaa juttuaan, joten ajattelin, että täältä tulee mun versio,” ez kertoo.

Vasta uransa alkuvaiheilla oleva ez on saanut paljon myönteistä huomiota kotimaisella musiikkikentällä. Viime vuonna hänet nostettiin Blockfestin kuratoimalle Fresh’21 -listalle ja tämän vuoden alussa hän oli mukana myös kiinnostavia artistitulokkaita esittelevässä YleX:n Läpimurto’22 -listauksessa. Ez on julkaissut tähän mennessä singlet ideoit, Kielletty feat. Dreas ja Pelastaa.

ez somessa:
Facebook / Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com
puh. 0400 685 701

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…