YLEX:N LÄPIMURTO-LISTALLE VALITTU EZ HALUU LISÄÄ

Ez’n uusi singlejulkaisu Haluun lisää -single on anthem ylpeilylle ja omaan juttuun uskomiselle – Kuuntele biisi täältä!

Universalin tuore artistilupaus ez (lausumanimi iisi) julkaisi tänään uuden singlen Haluun lisää. Moderneja hip hop -soundeja ja heleää r&b-tulkintaa musiikissaan yhdistelevä ez esittelee uudella kappaleellaan tuotannostaan uuden, totuttua asenteellisemman ja menevämmän puolen.

“Mulla on taipumus välillä ylikelata biisien tekstejä, mutta tätä biisiä lähdin tekemään ihan puhtaasti sillä asenteella, että nyt ei mietitä vaan pidetään hauskaa. Haluun lisää on tietynlainen ajatusten purkaus ja ylpeilybiisi. Meillä on soittolistat täynnä biisejä, joissa tyypit fiilistelevät omaa juttuaan, joten ajattelin, että täältä tulee mun versio,” ez kertoo.

Vasta uransa alkuvaiheilla oleva ez on saanut paljon myönteistä huomiota kotimaisella musiikkikentällä. Viime vuonna hänet nostettiin Blockfestin kuratoimalle Fresh’21 -listalle ja tämän vuoden alussa hän oli mukana myös kiinnostavia artistitulokkaita esittelevässä YleX:n Läpimurto’22 -listauksessa. Ez on julkaissut tähän mennessä singlet ideoit, Kielletty feat. Dreas ja Pelastaa.

ez somessa:
Facebook / Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com
puh. 0400 685 701

Takaisin uutisiin

Uutisia

HUHUN DEBYYTTISINGLE ON YLISTYS YSTÄVYYDELLE

Huhun “Maailma on helpompi kohdata” julkaistiin tänään Uusi pop-duo Huhu on julkaissut debyyttisinglensä ”Maailma on helpompi kohdata”. Kesäinen biisi kertoo ystäväporukoista: pitkään…

EDICTILTÄ UUTTA MUSIIKKIA YHDESSÄ F:N KANSSA

”En sitä tarkoittanut” on kappale nopeasti syttyvistä tunteista pitkän yksinäisyyden jälkeen Vaihtoehtopopin nouseva nimi Edicti julkaisi tänään uuden, tulevan albuminsa kolmannen singlen En…

3 TOIVOMUSTA -PLATINAHITISTÄ TUTTU AXEL KALA JULKAISEE UUTTA MUSIIKKIA

Arvostetusta KPC-kollektiivista tuttu Axel Kala julkaisi tänään uuden singlen Annan sul vähän – Kuuntele kappale täältä! Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Axel Kala julkaisi tänään…