YLEX:N LÄPIMURTO-LISTALLE VALITTU EZ HALUU LISÄÄ

Ez’n uusi singlejulkaisu Haluun lisää -single on anthem ylpeilylle ja omaan juttuun uskomiselle – Kuuntele biisi täältä!

Universalin tuore artistilupaus ez (lausumanimi iisi) julkaisi tänään uuden singlen Haluun lisää. Moderneja hip hop -soundeja ja heleää r&b-tulkintaa musiikissaan yhdistelevä ez esittelee uudella kappaleellaan tuotannostaan uuden, totuttua asenteellisemman ja menevämmän puolen.

“Mulla on taipumus välillä ylikelata biisien tekstejä, mutta tätä biisiä lähdin tekemään ihan puhtaasti sillä asenteella, että nyt ei mietitä vaan pidetään hauskaa. Haluun lisää on tietynlainen ajatusten purkaus ja ylpeilybiisi. Meillä on soittolistat täynnä biisejä, joissa tyypit fiilistelevät omaa juttuaan, joten ajattelin, että täältä tulee mun versio,” ez kertoo.

Vasta uransa alkuvaiheilla oleva ez on saanut paljon myönteistä huomiota kotimaisella musiikkikentällä. Viime vuonna hänet nostettiin Blockfestin kuratoimalle Fresh’21 -listalle ja tämän vuoden alussa hän oli mukana myös kiinnostavia artistitulokkaita esittelevässä YleX:n Läpimurto’22 -listauksessa. Ez on julkaissut tähän mennessä singlet ideoit, Kielletty feat. Dreas ja Pelastaa.

ez somessa:
Facebook / Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com
puh. 0400 685 701

Takaisin uutisiin

Uutisia

SUOMI-INDIEN LEMPILAPSI ARPPA JULKAISEE ERIKOISSINGLEN AVARUUSKAKUT

Avaruuskakut-kappale on eleetön, mutta pysäyttävä taidonnäyte: tarina ihmisten haaveista ja tarpeista. Kappale on irrallinen julkaisu aikaisemmista singlelohkaisuista, eikä näin ollen…

LANA DEL REY JULKAISEE MAALISKUUSSA UUDEN ALBUMIN

Amerikkalaistähden yhdeksäs albumi julkaistaan 10.3. – ensimmäinen single nyt saatavilla Yhdysvaltalainen Lana Del Rey julkaisee 10. maaliskuuta uuden albumin Did…

BTS-YHTYEEN RM JULKAISI DEBYYTTILEVYNSÄ

INDIGO-ALBUMI ESITTELEE BTS-YHTYEEN RM:N SOOLOARTISTINA Levyllä vierailevat muun muassa Erykah Badu ja Anderson .Paak ”The de facto spokesperson for the…