QUEENILTA ENNEN JULKAISEMATON KAPPALE FREDDIE MERCURYN TULKITSEMANA

Freddie Mercury mukana juuri julkaistulla Queenin ennen julkaisemattomalla kappaleella Face It Alone

Queen julkaisee tänään torstaina 13. lokakuuta uuden ennen julkaisemattoman kappaleen Face It Alone, jolla on mukana Freddie Mercury. Kappale on peräisin The Miracle -albumin nauhoitussessioista vuodelta 1988. Bändin 13. studioalbumi julkaistiin vuotta myöhemmin. Tuotteliaiksi kuvatuissa sessioissa syntyi 30 kappaletta, joista kymmenen päätyi levylle. Tuore kappale löydettiin tuotanto- ja arkistotiimin käydessä läpi The Miracle -sessioiden antia kokoelmajulkaisua varten. Perjantaina 18. marraskuuta julkaistaan The Miracle [Collector’s Edition] -box.

Brian May ja Roger Taylor paljastivat tiedon tämän pienen helmen olemassaolosta kesällä BBC Radio 1 haastattelussa.

”I’m happy that our team were able to find this track. After all these years, it’s great to hear all four of us … yes, Deacy is there too … working in the studio on a great song idea which never quite got completed … until now!” Brian May kuvailee löytöä.Face It Alone on Queenin ensimmäinen julkaisu kahdeksaan vuoteen, jossa kuullaan vielä Freddie Mercurya. Vuonna 2014 julkaistulla Queen Forever -kokoelmalla oli mukana kolme ennen julkaisematonta kappaletta, joissa Mercury oli mukana.

Queen konsertoi Suomessa Tampereella viime kesänä solistinaan Adam Lambert.

QUEEN somessa:
Instagram / Facebook / TikTok / Spotify

Lisätiedot:
Anniina Baumann
Universal Music Finland
anniina.baumann@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…