DEF JAMILLE KIINNITETTY JODAHE ESITTELEE TUOTANTONSA HERKEMPÄÄ PUOLTA

Jodahen 3AM-single on anthem aamuöisille autoajeluille

Viime keväänä Def Jam Recordings Finland -levymerkin kautta debytoinut Jodahe julkaisi tänään toisen singlensä 3AM. Nimensä mukaisesti aamuyön pikkutunneille tunnelmansa puolesta sijoittuva kappale esittelee artistiuraansa aloittelevan räppärin tuotannosta pehmeämmän puolen. Artistin omien sanojen mukaan single käsittelee sitoutumispelkoa hieman uudenlaisesta näkökulmasta.

– Biisi käsittelee ihmissuhteen toisen osapuolen epävarmuutta siitä, että kykeneekö omien haaveiden, tavoitteiden ja kipuilujen keskellä antamaan toiselle sitä, mitä hän aidosti ansaitsee. Biisillä ei sanota kertaakaan 3AM, vaan nimi viittaa pikemminkin sellaisiin tunnelmiin ja ajatuksiin, joihin se on mut aamuyön hiljaisina tunteina vienyt. 3AM on omasta mielestäni myös ihan täydellinen soundtrack myöhäisiltojen autoajeluihin, Jodahe tiivistää.

Teknisesti lahjakkaan Jodahen musiikki on modernia hip hopia, jossa kuuluu vaikutteita myös brittiläisestä räpistä. Hänen tuotantonsa energisempää puoltaan esitteli viime keväänä julkaistu ACTIVE-single, jossa vieraili Madboiali.

Tänään julkaistun 3AM-kappaleen tuotannosta vastaavat EBEN ja WELUVLOCAL.

Jodahe somessa:
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com
puh. 0400 685 701

Takaisin uutisiin

Uutisia

SUOMI-INDIEN LEMPILAPSI ARPPA JULKAISEE ERIKOISSINGLEN AVARUUSKAKUT

Avaruuskakut-kappale on eleetön, mutta pysäyttävä taidonnäyte: tarina ihmisten haaveista ja tarpeista. Kappale on irrallinen julkaisu aikaisemmista singlelohkaisuista, eikä näin ollen…

LANA DEL REY JULKAISEE MAALISKUUSSA UUDEN ALBUMIN

Amerikkalaistähden yhdeksäs albumi julkaistaan 10.3. – ensimmäinen single nyt saatavilla Yhdysvaltalainen Lana Del Rey julkaisee 10. maaliskuuta uuden albumin Did…

BTS-YHTYEEN RM JULKAISI DEBYYTTILEVYNSÄ

INDIGO-ALBUMI ESITTELEE BTS-YHTYEEN RM:N SOOLOARTISTINA Levyllä vierailevat muun muassa Erykah Badu ja Anderson .Paak ”The de facto spokesperson for the…