DEF JAMILLE KIINNITETTY JODAHE ESITTELEE TUOTANTONSA HERKEMPÄÄ PUOLTA

Jodahen 3AM-single on anthem aamuöisille autoajeluille

Viime keväänä Def Jam Recordings Finland -levymerkin kautta debytoinut Jodahe julkaisi tänään toisen singlensä 3AM. Nimensä mukaisesti aamuyön pikkutunneille tunnelmansa puolesta sijoittuva kappale esittelee artistiuraansa aloittelevan räppärin tuotannosta pehmeämmän puolen. Artistin omien sanojen mukaan single käsittelee sitoutumispelkoa hieman uudenlaisesta näkökulmasta.

– Biisi käsittelee ihmissuhteen toisen osapuolen epävarmuutta siitä, että kykeneekö omien haaveiden, tavoitteiden ja kipuilujen keskellä antamaan toiselle sitä, mitä hän aidosti ansaitsee. Biisillä ei sanota kertaakaan 3AM, vaan nimi viittaa pikemminkin sellaisiin tunnelmiin ja ajatuksiin, joihin se on mut aamuyön hiljaisina tunteina vienyt. 3AM on omasta mielestäni myös ihan täydellinen soundtrack myöhäisiltojen autoajeluihin, Jodahe tiivistää.

Teknisesti lahjakkaan Jodahen musiikki on modernia hip hopia, jossa kuuluu vaikutteita myös brittiläisestä räpistä. Hänen tuotantonsa energisempää puoltaan esitteli viime keväänä julkaistu ACTIVE-single, jossa vieraili Madboiali.

Tänään julkaistun 3AM-kappaleen tuotannosta vastaavat EBEN ja WELUVLOCAL.

Jodahe somessa:
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com
puh. 0400 685 701

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…