KUUMAAN UUSI SINGLE “EDELLEEN SUA” KRUUNAA YHTYEEN MENESTYSVUODEN

Popin kärkinimi KUUMAA pukee eron vaiheet biisitrilogiaksi.

Suomen kuumimpiin pop-nimiin lukeutuvalta yhtyeeltä kuullaan uusi single, joka kantaa nimeä Edelleen sua. Biisi on taattua KUUMAA-laatua: tarttuvaa ja raikasta popmusiikkia parhaimmillaan.

Kappale viimeistelee kolmen ”Sua”-kappaleen trilogian, jonka aiemmat kappaleet ovat helmikuussa 2021 julkaistu Ikävä sua ja elokuussa 2021 julkaistu Tarkotin sua (8/2021). Trilogiassa tutkitaan eron jälkeisiä tunteita eri etäisyyksiltä.

”Edelleen sua sijoittuu hetkeen, jossa rakkaus toista ihmistä kohtaan todetaan pysyväksi asiaksi. Suhteesta erkaneminen ei aina tarkoita rakkauden loppumista. Se on mun mielestä kaunista ja kivuliasta samaan aikaan,” kommentoi solisti Johannes Brotherus trilogian viimeistä osaa.

Kuluneen vuoden aikana radioita ja suoratoistopalveluiden kärkilistoja valloittanut yhtye nauttii huimasta nousukiidosta. Edelleen sua on jatkumo kahdessa kuukaudessa kultaa striimanneelle Tulipalo-kappaleelle, joka on viihtynyt julkaisustaan asti Spotifyn 50:n kuunnelluimman kappaleen joukossa. Parhaimmillaan KUUMAA on ominut top 50-listalta sijoituksia samanaikaisesti jopa kahden kappaleen verran. Spotifyn top 10:n lisäksi Tulipalo on tällä hetkellä myös virallisen singlelistan sijalla 10 ja radiolistan sijalla 35.

Bändin jäsenet Johannes Brotherus, Jonttu Luhtavaara ja Aarni Soivio hurmaavat välittömällä energiallaan niin musiikissaan kuin keikoillaankin. KUUMAAn ydintä ovat suuret, tunnistettavat melodiat, tarttuvat tekstit ja valovoimainen live. Yhtyeen vastaavana tuottajana toimii useista megahiteistään tunnettu Jonas Olsson.

”Kappale on kirjoitettu viime kesänä Porvoossa, bändin ja Jonas Olssonin voimin. Retki on jäänyt mieleen yhtenä kesän kohokohtana. Kun biisi oli valmis, syötiin kalatacoja ja lähdettiin baariin,” kertoo yhtye.

Kuluneena kesänä KUUMAA on hurmannut keikkakansaa loppuunmyydyn Tavastian lisäksi legendaarisilla festarilavoilla, kuten Ilosaarirockissa, Provinssissa ja Weekend Festivaleilla. Yhtyeen julkaisut ovat yltäneet valtakunnalliseen radiosoittoon muun muassa YleX:lle, YLE Suomelle, SuomiPopille, SuomiRockille ja Iskelmälle. KUUMAA myös voitti NRJ:n legendaarisen Hitti vai Huti -kilpailun hitillään Oo vielä sekunnin mun historialliset 12 kertaa putkeen. Television puolella KUUMAA on nähty prime time -ohjelmissa, kuten SuomiLOVEssa, Possessa sekä tunteikkassa Laulu Rakkaudelle -ohjelmassa. Spotifyssä yhtyeen tuotanto on kerännyt yli 21 miljoonaa kuuntelukertaa.


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Meri Timgren
meri.timgren@umusic.com
puh. 050 545 5770

Management
Virpi Immonen
virpi@fullsteam.fi
puh. 041 518 6243

Keikkamyynti
Mika Sorola
mika@fullsteam.fi
puh. 044 269 6072

Takaisin uutisiin

Uutisia

HUHUN DEBYYTTISINGLE ON YLISTYS YSTÄVYYDELLE

Huhun “Maailma on helpompi kohdata” julkaistiin tänään Uusi pop-duo Huhu on julkaissut debyyttisinglensä ”Maailma on helpompi kohdata”. Kesäinen biisi kertoo ystäväporukoista: pitkään…

EDICTILTÄ UUTTA MUSIIKKIA YHDESSÄ F:N KANSSA

”En sitä tarkoittanut” on kappale nopeasti syttyvistä tunteista pitkän yksinäisyyden jälkeen Vaihtoehtopopin nouseva nimi Edicti julkaisi tänään uuden, tulevan albuminsa kolmannen singlen En…

3 TOIVOMUSTA -PLATINAHITISTÄ TUTTU AXEL KALA JULKAISEE UUTTA MUSIIKKIA

Arvostetusta KPC-kollektiivista tuttu Axel Kala julkaisi tänään uuden singlen Annan sul vähän – Kuuntele kappale täältä! Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Axel Kala julkaisi tänään…