TAYLOR SWIFT JULKAISI KYMMENENNEN ALBUMINSA

Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Taylor Swift julkaisi albumillisen uutta musiikkia

Taylor Swift on juuri julkaissut kymmenennen studioalbuminsa Midnights. Ovelalla tavalla piilotetuista vihjeistään tunnettu Taylor alkoi tiiseröimään tulevaa jo syyskuun alussa. Artistin uskolliset fanit ovat yrittäneet ratkoa ”easter egg” -tiputteluja ja analysoineet näitä omilla foorumeillaan. Midnights-albumilta ei julkaistu ennakkoon yhtään kappaletta. Tänään ensisoittonsa saa kolmetoista uutta kappaletta, joista Anti-Hero on albumin fokussingle. Anti-Hero-musiikkivideo saa myös ensinäyttönsä tänään.

Artisti on kuvaillut albumia matkaksi kauheiden sekä ihanien unien läpi, ja kokonaisuus on syntynyt Swiftin kolmestatoista unettomasta yöstä. Poptähti paljasti albumin kappalelistan syys- ja lokakuun aikana TikTok-videosarjassaan Midnights Mayhem With Me. Upeaääninen Lana Del Rey kuullaan mukana Snow On The Beach -kappaleella. Midnights on pääasiallisesti Taylor Swiftin ja hänen pitkäaikaisen tuottaja-biisintekijäkumppanin Jack Antonoffin käsialaa. Kaksikon edelliset yhteistyössä syntyneet levyt evermore ja folklore ovat molemmat ylittäneet kultarajan Suomessa.

Lahjakkaana biisinkirjoittajana tunnettu Taylor Swift lukeutuu maailman menestyneimpiin pop-artisteihin, joka on rikkonut urallaan lukuisia kansainvälisiä ennätyksiä. 18-vuotisen uransa aikana Taylor Swift on julkaissut kymmenen studioalbumia ja kaksi uudelleenäänitystä aikaisemmista albumeistaan Fearless (Taylor’s Version) sekä Red (Taylor’s Version). Artisti on palkittu yhteensä yhdellätoista Grammy-palkinnolla. Vuoden 2020 heinäkuussa julkaistu folklore-albumi palkittiin vuoden 2021 Grammy-gaalassa arvostetulla vuoden albumin palkinnolla.

Taylor Swiftin tuotantoa on kuunneltu globaalisti yli 130 miljardia kertaa.

Midnights -kappalelista:
1. Lavender Haze
2. Maroon
3. Anti-Hero
4. Snow On The Beach ft. Lana Del Rey
5. You’re On Your Own, Kid
6. Midnight Rain
7. Question…?
8. Vigilante Shit
9. Bejeweled
10. Labyrinth
11. Karma
12. Sweet Nothing
13. Mastermind

Taylor Swift somessa:
Instagram / TikTok / Facebook / Twitter

Lisätiedot:
Anniina Baumann
Universal Music Finland
anniina.baumann@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

SUOMI-INDIEN LEMPILAPSI ARPPA JULKAISEE ERIKOISSINGLEN AVARUUSKAKUT

Avaruuskakut-kappale on eleetön, mutta pysäyttävä taidonnäyte: tarina ihmisten haaveista ja tarpeista. Kappale on irrallinen julkaisu aikaisemmista singlelohkaisuista, eikä näin ollen…

LANA DEL REY JULKAISEE MAALISKUUSSA UUDEN ALBUMIN

Amerikkalaistähden yhdeksäs albumi julkaistaan 10.3. – ensimmäinen single nyt saatavilla Yhdysvaltalainen Lana Del Rey julkaisee 10. maaliskuuta uuden albumin Did…

BTS-YHTYEEN RM JULKAISI DEBYYTTILEVYNSÄ

INDIGO-ALBUMI ESITTELEE BTS-YHTYEEN RM:N SOOLOARTISTINA Levyllä vierailevat muun muassa Erykah Badu ja Anderson .Paak ”The de facto spokesperson for the…