TAYLOR SWIFT JULKAISI KYMMENENNEN ALBUMINSA

Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Taylor Swift julkaisi albumillisen uutta musiikkia

Taylor Swift on juuri julkaissut kymmenennen studioalbuminsa Midnights. Ovelalla tavalla piilotetuista vihjeistään tunnettu Taylor alkoi tiiseröimään tulevaa jo syyskuun alussa. Artistin uskolliset fanit ovat yrittäneet ratkoa ”easter egg” -tiputteluja ja analysoineet näitä omilla foorumeillaan. Midnights-albumilta ei julkaistu ennakkoon yhtään kappaletta. Tänään ensisoittonsa saa kolmetoista uutta kappaletta, joista Anti-Hero on albumin fokussingle. Anti-Hero-musiikkivideo saa myös ensinäyttönsä tänään.

Artisti on kuvaillut albumia matkaksi kauheiden sekä ihanien unien läpi, ja kokonaisuus on syntynyt Swiftin kolmestatoista unettomasta yöstä. Poptähti paljasti albumin kappalelistan syys- ja lokakuun aikana TikTok-videosarjassaan Midnights Mayhem With Me. Upeaääninen Lana Del Rey kuullaan mukana Snow On The Beach -kappaleella. Midnights on pääasiallisesti Taylor Swiftin ja hänen pitkäaikaisen tuottaja-biisintekijäkumppanin Jack Antonoffin käsialaa. Kaksikon edelliset yhteistyössä syntyneet levyt evermore ja folklore ovat molemmat ylittäneet kultarajan Suomessa.

Lahjakkaana biisinkirjoittajana tunnettu Taylor Swift lukeutuu maailman menestyneimpiin pop-artisteihin, joka on rikkonut urallaan lukuisia kansainvälisiä ennätyksiä. 18-vuotisen uransa aikana Taylor Swift on julkaissut kymmenen studioalbumia ja kaksi uudelleenäänitystä aikaisemmista albumeistaan Fearless (Taylor’s Version) sekä Red (Taylor’s Version). Artisti on palkittu yhteensä yhdellätoista Grammy-palkinnolla. Vuoden 2020 heinäkuussa julkaistu folklore-albumi palkittiin vuoden 2021 Grammy-gaalassa arvostetulla vuoden albumin palkinnolla.

Taylor Swiftin tuotantoa on kuunneltu globaalisti yli 130 miljardia kertaa.

Midnights -kappalelista:
1. Lavender Haze
2. Maroon
3. Anti-Hero
4. Snow On The Beach ft. Lana Del Rey
5. You’re On Your Own, Kid
6. Midnight Rain
7. Question…?
8. Vigilante Shit
9. Bejeweled
10. Labyrinth
11. Karma
12. Sweet Nothing
13. Mastermind

Taylor Swift somessa:
Instagram / TikTok / Facebook / Twitter

Lisätiedot:
Anniina Baumann
Universal Music Finland
anniina.baumann@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

PEARL JAMIN KAHDESTOISTA STUDIOALBUMI ON NYT JULKAISTU

Rock-yhtye Pearl Jam tekee näyttävän paluun uudella albumillaan Dark Matter  “Seattle giants’ twelfth album hits like a triple espresso” – Mojo…

MAAILMAN MENESTYNEIN ARTISTI TAYLOR SWIFT JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Vuoden merkittävin albumijulkaisu The Tortured Poets Department valloittaa musiikkimaailman tänään Supertähti Taylor Swift on juuri julkaissut uuden albumin The Tortured Poets Department.…

VUODEN YHTYE KUUMAA JULKAISEE KOLMANNEN ALBUMINSA

Tänään uuden albumin julkaissut KUUMAA on kiistatta vuoden suosituin kotimainen yhtye. Koko uransa aikana lähes 150 miljoonaa striimannut kokoonpano on…