TAYLOR SWIFT JULKAISI KYMMENENNEN ALBUMINSA

Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Taylor Swift julkaisi albumillisen uutta musiikkia

Taylor Swift on juuri julkaissut kymmenennen studioalbuminsa Midnights. Ovelalla tavalla piilotetuista vihjeistään tunnettu Taylor alkoi tiiseröimään tulevaa jo syyskuun alussa. Artistin uskolliset fanit ovat yrittäneet ratkoa ”easter egg” -tiputteluja ja analysoineet näitä omilla foorumeillaan. Midnights-albumilta ei julkaistu ennakkoon yhtään kappaletta. Tänään ensisoittonsa saa kolmetoista uutta kappaletta, joista Anti-Hero on albumin fokussingle. Anti-Hero-musiikkivideo saa myös ensinäyttönsä tänään.

Artisti on kuvaillut albumia matkaksi kauheiden sekä ihanien unien läpi, ja kokonaisuus on syntynyt Swiftin kolmestatoista unettomasta yöstä. Poptähti paljasti albumin kappalelistan syys- ja lokakuun aikana TikTok-videosarjassaan Midnights Mayhem With Me. Upeaääninen Lana Del Rey kuullaan mukana Snow On The Beach -kappaleella. Midnights on pääasiallisesti Taylor Swiftin ja hänen pitkäaikaisen tuottaja-biisintekijäkumppanin Jack Antonoffin käsialaa. Kaksikon edelliset yhteistyössä syntyneet levyt evermore ja folklore ovat molemmat ylittäneet kultarajan Suomessa.

Lahjakkaana biisinkirjoittajana tunnettu Taylor Swift lukeutuu maailman menestyneimpiin pop-artisteihin, joka on rikkonut urallaan lukuisia kansainvälisiä ennätyksiä. 18-vuotisen uransa aikana Taylor Swift on julkaissut kymmenen studioalbumia ja kaksi uudelleenäänitystä aikaisemmista albumeistaan Fearless (Taylor’s Version) sekä Red (Taylor’s Version). Artisti on palkittu yhteensä yhdellätoista Grammy-palkinnolla. Vuoden 2020 heinäkuussa julkaistu folklore-albumi palkittiin vuoden 2021 Grammy-gaalassa arvostetulla vuoden albumin palkinnolla.

Taylor Swiftin tuotantoa on kuunneltu globaalisti yli 130 miljardia kertaa.

Midnights -kappalelista:
1. Lavender Haze
2. Maroon
3. Anti-Hero
4. Snow On The Beach ft. Lana Del Rey
5. You’re On Your Own, Kid
6. Midnight Rain
7. Question…?
8. Vigilante Shit
9. Bejeweled
10. Labyrinth
11. Karma
12. Sweet Nothing
13. Mastermind

Taylor Swift somessa:
Instagram / TikTok / Facebook / Twitter

Lisätiedot:
Anniina Baumann
Universal Music Finland
anniina.baumann@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…