ANNA PUU – EI KUOLE KOSKAAN

Anna Puu on julkaissut tänään riipaisevan kauniin rakkauslaulun “Ei kuole koskaan”. Klassisen kaunis ja upeasti kasvava biisi on Anna Puun ja tuottaja Jukka Immosen yhteisteos. Kappale sai viimeisen silauksen Kalifornian auringon alla, jonne kaksikko matkusti tekemään uutta musiikkia syyskuun alussa.

”Tämä biisi kulki pitkään nimellä “Kilpikonna” ja vasta kun Vesala käväisi studiolla ja kuultuaan kappaleen kysyi, että tuleeko nimeksi “Ei kuole koskaan”, niin demonimi sai väistyä. Kiitos siis Paulalle ️”, sanoo Anna.

Anna Puun edellinen albumijulkaisu oli ”Nälkäinen sydän” vuodelta 2018. Kyseessä oli artistin viides studioalbumi ja se nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan kärkipaikalle. Levyn tiimoilta artisti nousi loppuunmyydyn Hartwall Arenan lavalle marraskuussa 2019. Sen jälkeen Anna Puulta on saatu musiikkia Olavi Uusivirran kanssa, Vinski ja näkymättömyyspulveri -elokuvaan sekä kesäinen single “Juokse beibi juokse”.

Äitiyslomaltaan musiikin pariin palannut Anna Puu nähdään jälleen tammikuussa käynnistyvän The Voice of Finlandin tähtivalmentajana.

Anna Puu somessa:
www.instagram.com/annapuuofficial
www.facebook.com/annapuuofficial

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tuula Salminen
tuula.salminen@umusic.com
Puh. 040 901 1266

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…