ANNA PUU – EI KUOLE KOSKAAN

Anna Puu on julkaissut tänään riipaisevan kauniin rakkauslaulun “Ei kuole koskaan”. Klassisen kaunis ja upeasti kasvava biisi on Anna Puun ja tuottaja Jukka Immosen yhteisteos. Kappale sai viimeisen silauksen Kalifornian auringon alla, jonne kaksikko matkusti tekemään uutta musiikkia syyskuun alussa.

”Tämä biisi kulki pitkään nimellä “Kilpikonna” ja vasta kun Vesala käväisi studiolla ja kuultuaan kappaleen kysyi, että tuleeko nimeksi “Ei kuole koskaan”, niin demonimi sai väistyä. Kiitos siis Paulalle ️”, sanoo Anna.

Anna Puun edellinen albumijulkaisu oli ”Nälkäinen sydän” vuodelta 2018. Kyseessä oli artistin viides studioalbumi ja se nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan kärkipaikalle. Levyn tiimoilta artisti nousi loppuunmyydyn Hartwall Arenan lavalle marraskuussa 2019. Sen jälkeen Anna Puulta on saatu musiikkia Olavi Uusivirran kanssa, Vinski ja näkymättömyyspulveri -elokuvaan sekä kesäinen single “Juokse beibi juokse”.

Äitiyslomaltaan musiikin pariin palannut Anna Puu nähdään jälleen tammikuussa käynnistyvän The Voice of Finlandin tähtivalmentajana.

Anna Puu somessa:
www.instagram.com/annapuuofficial
www.facebook.com/annapuuofficial

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tuula Salminen
tuula.salminen@umusic.com
Puh. 040 901 1266

Takaisin uutisiin

Uutisia

BILLIE EILISH LYÖ KOVAA JA PEHMEÄSTI UUDELLA ALBUMILLAAN

Vuoden odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuva HIT ME HARD AND SOFT -albumi kerää ylistystä medialta “Forget Taylor and Beyoncé, this is the…

LYYTI AVAA UUDEN ALBUMIKAAREN UNENOMAISELLA KESÄANTHEMILLA

Modernia ja lyyristä popmusiikkia tekevän Lyytin kaltaista ei ole toista. Johanna Kustannukselle vuonna 2022 kiinnitetty Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan. Viime vuonna julkaistu…

SAMU HABERILTA UUSI ENGLANNINKIELINEN SOOLOSINGLE

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Samu Haber julkaisee tulevan albuminsa kolmannen singlen Dancing With A Broken Heart Samu Haber jatkaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla.…