ISAC ELLIOTILTA TUPLASINKKU – MUKANA RUOTSALAINEN RAP-TÄHTI

Ruotsalaisräppäri 1.Cuz tähdittää Isac Elliotin tänään julkaistua singleä Lowkey

Jättihittejä takova Isac Elliot julkaisi tänään tuplasinglen Lowkey / Hentoo. Fokussinglellä Lowkey on mukana ruotsalainen supertähti, räppäri 1.Cuz. 1.Cuz on yksi tämän hetken suosituimmista ja kohutuimmista rap-artisteista Ruotsissa. Hänen debyyttisinglensä ja debyyttialbuminsa nousivat listaykkösiksi Ruotsissa, ja listakärkeen nousi myös Ed Sheeranin kanssa tehty 2Step-duetto. 1.Cuz tunnetaan myös Netflix-sarja Snabba Cashin tunnusbiisistä Försent

Kommandopipossa esiintyvä, henkilöllisyyttään peittelevä 1.Cuz esiintyi toissa viikolla Helsingin Kattilahallissa Vitunleija-vaatemerkin tapahtumassa. 

Isac Elliot kertoo yhteistyöstä 1.Cuzin kanssa: ”1.Cuz oli jo aiemmin kertonut, että haluaisi tehdä jotain yhdessä. Homma eteni nopeesti. Lähetettiin sille tää biisi ja se tuli seuraavana päivänä Lontoosta Suomeen ja äänitettiin sen verse Töölön studiolla. Sessio alkoi joskus klo 23 jälkeen ja loppui about viideltä.  Se yö oli kuin kuumeunta, jotenkin maaginen setti ja saatiin koko biisi äänitettyä loppuun. Siitä muutaman päivän päästä kuvattiin Tukholmassa videomatskuja ja nyt biisi on ulkona. Välillä hommat liikkuu nopeasti ja vaan natsaa. Mun mielestä tässä biisissä on mielenkiintoinen biitti ja tumma, öinen viba, joka tällä hetkellä kiehtoo mua. 

Mun mielestä on tosi siistiä, että Ruotsin skene katsoo Suomen suuntaan, siellä halutaan tehdä suomalaisten artistien ja biisintekijöiden kanssa juttuja. Se on hieno asia ja näinhän ei ole todellakaan aina ollut.”

Tuplasinkun toinen biisi Hentoo muistuttaa Isac Elliotin vokaalisesta taituruudesta ja monipuolisuudesta. ”Tää biisi meillä on ollut täysin valmiina jo puolitoista vuotta, se on vain odottanut vuoroaan. Haluan tällä näyttää toista puolta mun artistiudesta ja tästä uudesta jutusta. Olen laulaja, tulkitsija ja pop-artisti. Tässä pääsen laulamaan enemmän ja laajemmin kuin edellisissä biiseissä. Tää on pop-biisi missä kuitenkin on elementtejä esim. räpistä. Ja ihan helmi saksofonisoolo lopussa kruunaa mielestäni tän stygen”, sanoo Isac Elliot.

Isac Elliot somessa:
www.instagram.com/isacelliot

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tuula Salminen
tuula.salminen@umusic.com
Puh. 040 901 1266

Takaisin uutisiin

Uutisia

TUURE KILPELÄINEN JULKAISEE ENSIMMÄISEN SINGLEN TULEVALTA SOOLOALBUMILTA

Tulevan sooloalbumin ensimmäinen single Kaikki mihin oot tottunut on tyylikäs ja herkkä kappale, joka käsittelee luopumisen ja muutoksen teemoja. Viime…

HANOI ROCKSIN KLASSIKKOALBUMI ORIENTAL BEAT VIHDOINKIN SAATAVILLA UUTENA MIKSAUKSENA

Hanoi Rocksin legendaarinen albumi Oriental Beat on herännyt henkiin alkuperäisistä, kadonneiksi luulluista nauhoista toteutettuna uutena, virallisena miksauksena. Oriental Beat –…

SAMSUNGIN UUSI MUSIIKKIKONSEPTI TARJOAA AINUTLAATUISIA LIVE-ELÄMYKSIÄ KIINNOSTAVIMPIEN ARTISTIEN KANSSA

Samsung Music Galaxy nostaa esille kotimaisen musiikkikentän kiinnostavimpia kykyjä uudenlaisen livekonseptin myötä Samsungin uusi Music Galaxy -konsepti tarjoaa musiikin ja…