ISAC ELLIOTILTA TUPLASINKKU – MUKANA RUOTSALAINEN RAP-TÄHTI

Ruotsalaisräppäri 1.Cuz tähdittää Isac Elliotin tänään julkaistua singleä Lowkey

Jättihittejä takova Isac Elliot julkaisi tänään tuplasinglen Lowkey / Hentoo. Fokussinglellä Lowkey on mukana ruotsalainen supertähti, räppäri 1.Cuz. 1.Cuz on yksi tämän hetken suosituimmista ja kohutuimmista rap-artisteista Ruotsissa. Hänen debyyttisinglensä ja debyyttialbuminsa nousivat listaykkösiksi Ruotsissa, ja listakärkeen nousi myös Ed Sheeranin kanssa tehty 2Step-duetto. 1.Cuz tunnetaan myös Netflix-sarja Snabba Cashin tunnusbiisistä Försent

Kommandopipossa esiintyvä, henkilöllisyyttään peittelevä 1.Cuz esiintyi toissa viikolla Helsingin Kattilahallissa Vitunleija-vaatemerkin tapahtumassa. 

Isac Elliot kertoo yhteistyöstä 1.Cuzin kanssa: ”1.Cuz oli jo aiemmin kertonut, että haluaisi tehdä jotain yhdessä. Homma eteni nopeesti. Lähetettiin sille tää biisi ja se tuli seuraavana päivänä Lontoosta Suomeen ja äänitettiin sen verse Töölön studiolla. Sessio alkoi joskus klo 23 jälkeen ja loppui about viideltä.  Se yö oli kuin kuumeunta, jotenkin maaginen setti ja saatiin koko biisi äänitettyä loppuun. Siitä muutaman päivän päästä kuvattiin Tukholmassa videomatskuja ja nyt biisi on ulkona. Välillä hommat liikkuu nopeasti ja vaan natsaa. Mun mielestä tässä biisissä on mielenkiintoinen biitti ja tumma, öinen viba, joka tällä hetkellä kiehtoo mua. 

Mun mielestä on tosi siistiä, että Ruotsin skene katsoo Suomen suuntaan, siellä halutaan tehdä suomalaisten artistien ja biisintekijöiden kanssa juttuja. Se on hieno asia ja näinhän ei ole todellakaan aina ollut.”

Tuplasinkun toinen biisi Hentoo muistuttaa Isac Elliotin vokaalisesta taituruudesta ja monipuolisuudesta. ”Tää biisi meillä on ollut täysin valmiina jo puolitoista vuotta, se on vain odottanut vuoroaan. Haluan tällä näyttää toista puolta mun artistiudesta ja tästä uudesta jutusta. Olen laulaja, tulkitsija ja pop-artisti. Tässä pääsen laulamaan enemmän ja laajemmin kuin edellisissä biiseissä. Tää on pop-biisi missä kuitenkin on elementtejä esim. räpistä. Ja ihan helmi saksofonisoolo lopussa kruunaa mielestäni tän stygen”, sanoo Isac Elliot.

Isac Elliot somessa:
www.instagram.com/isacelliot

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tuula Salminen
tuula.salminen@umusic.com
Puh. 040 901 1266

Takaisin uutisiin

Uutisia

AIEMMIN DUONA TUNNETTU TELEKS TOIMII JATKOSSA NELIHENKISENÄ YHTYEENÄ

Teleksin pitkä ura sai tänään jatkoa uudella singlellä Easy rider. Kyseessä on viides singlelohkaisu bändin ensi vuonna julkaistavalta albumilta. Tuoreen…

SINI YASEMIN JULKAISEE ARMOTTOMAN MUTTA RAKKAUDENTÄYTEISEN SINGLEN

Sini Yasemin julkaisi uuden singlensä ’Poikaystävä’. Biisi on kirjoitettu rohkaisuna ystävälle, jonka tulisi lähteä pois myrkyllisestä ihmissuhteesta. Artistille tuttuun tapaan…

TOMI SAARIOLTA SYKÄHDYTTÄVÄN KAUNIS RAKKAUSLAULU

Päätepysäkki on lähes kliseisen idyllisen suomalaisen järvimaiseman keskellä syntynyt autenttinen biisi rakkaudesta. Kappaleen Saario on tehnyt yhdessä Vilma Alinan ja…