RIHANNA TEKEE TUNTEIKKAAN PALUUN UUDELLA MUSIIKILLA

Rihannan uusi single Lift Me Up on mukana pian ensi-iltansa saavassa Black Panther: Wakanda Forever -elokuvassa

Rihanna tekee tänään perjantaina 28. lokakuuta näyttävän paluun musiikkimaailman huipulle julkaisemalla uuden singlen Lift Me Up. Kappale on mukana Suomessa marraskuun 9. päivä ensi-iltansa saavassa MarvelinBlack Panther: Wakanda Forever -elokuvassa. Lift Me Up on balladi ja se on tribuutti kaksi vuotta sitten syöpään menehtyneelle Chadwick Bosemanille, joka tähditti ensimmäistä, 2018 ilmestynyttä Black Panther -elokuvaa. Elokuvan trailer on nähtävissä alta.

Rihannan lisäksi tuoretta kappaletta ovat olleet kirjoittamassa laulaja-lauluntekijä Tems, Oscar-palkittu Ludvig Göransson ja itse elokuvan tuottanut ja ohjannut Ryan Coogler.

Useita musiikkialan ehdokkuuksia ja palkintoja saanut Tems kertoo kappaleen synnystä seuraavasti:
”Juteltuani Ryanin kanssa ja kuultuani hänen näkemyksensä elokuvasta ja sen musiikista, halusin kirjoittaa kappaleen, joka on kuin lämmin syleily kaikille menettämilleni rakkaille ihmisille. Yritin kuvitella tilannetta, jossa voisin laulaa heille nyt ja ilmaista kuinka paljon heitä kaipaan. Rihanna on aina inspiroinut minua ja hänen tulkintansa kappaleesta on suuri kunnianosoitus.”

Toukokuussa esikoisensa synnyttäneellä Rihannalla on kappaleeseen vahva emotionaalinen side, ja hän halusi ehdottomasti olla mukana sen tekemisessä. Hänen kerrotaan nauhoittaneen lauluosuuksiaan 48 tuntia putkeen studiossa poistumatta sieltä kertaakaan.

Uuden aikakauden Rihannan ikonisella uralla aloittava Lift Me Up on artistin ensimmäinen oma kappale miltei seitsemään vuoteen. Viimeisin albumi ANTI julkaistiin tammikuussa 2016.

Viime kuussa Rihanna kertoi esiintyvänsä helmikuisen Super Bowlin -puoliajalla, joka on yksi merkittävimmistä ja halutuimmista live-esiintymisistä maailmassa. Ilmoitus on enteillyt supertähden paluuta pian musiikin pariin.

Elokuvan musiikkia sisältävä Black Panther: Wakanda Forever – Music From and Inspired By -albumi julkaistaan 4. marraskuuta. Ludvig Göranssonin säveltämä ja tuottama The Black Panther: Wakanda Forever – Original Score julkaistaan 11. marraskuuta.

Black Panther: Wakanda Forever -elokuvan odotetaan olevan tämän vuoden suurimpia ensi-iltoja globaalisti lipunmyynnin valossa. Ensimmäinen osa oli jättimenestys ja sen yhteydessä julkaistiin Kendrick Lamarin kuratoima ja tuottama, elokuvasta inspiroitunut albumi. Kehutulla soundtrackilla oli mukana joukko huippuartisteja, kuten Vince Staples, Travis Scott, The Weeknd ja Khalid. Kokonaisuus voitti Oscar- ja Grammy-palkinnot kategoriassa Best Original Score. Albumin hittisingle All The StarsKendrick Lamarin ja SZA:n esittämänä ansaitsi niin ikään Oscar- ja Grammy-ehdokkuudet sekä kappale King’s Dead (Jay Rock, Kendrick Lamar, Future, James Blake) voitti Grammyn parhaan rap-esityksen kategoriassa. Suomessa All The Stars -single sekä elokuvan soundtrack ovat ylittäneet platinarajan.

Globaali supertähti Rihanna on kerännyt uransa aikana muun muassa yhdeksän Grammy- ja 12 Billboard Music Award -palkintoa. Hänellä on 14 Billboard Hot 100 -listaykköstä ja Spotifyssa hänen musiikillansa on miltei 55 miljoonaa kuukausittaista kuuntelijaa. Suomessa Rihannalla on useita moninkertaisia platinasinglejä ja miltei 300 miljoonaa striimiä. Yli 137 miljoonalla Instagram-seuraajallaan hän on yksi maailman seuratuimmista artisteista.

Voit ladata Rihannan uusimman pressikuvan tästä.

Rihanna somessa:
Instagram / Facebook / Twitter

Lisätietoja:
Anniina Baumann
Universal Music Finland
anniina.baumann@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…

JUHANA HAUKKALALTA TREFFI-ILMOITUS KAPPALEEN MUODOSSA

Juhana Haukkalan uusi single on tanssittava juhannuskappale – Kuuntele viihdyttävä Norppa kivellä täältä! Viime keväänä Universalille kiinnitetty pohjanmaalaisartisti Juhana Haukkala julkaisi tänään tarttuvan…

BESSIN UUSI SINGLE POHTII KAIKEN HETKELLISYYTTÄ

Kyyneleet sateessa on BESSin tulevan kolmannen albumin ensimmäinen single Suomalaisen pop-kentän kärkinimenä paikkansa vakiinnuttanut BESS julkaisee tänään uutta musiikkia. Uunituore single Kyyneleet sateessa korostaa…