VIIVI JA ROBIN PACKALEN YHDISTÄVÄT VOIMANSA ODOTETULLA SINGLELLÄ

Suomen kirkkaimpiin pop-tähtiin lukeutuvat VIIVI ja Robin Packalen julkaisevat somessa ennakkoon ilmiöityneen yhteissinglen Ihana kipu

Tämän hetken suosituimpiin pop-artisteihin lukeutuvat VIIVI ja Robin Packalen julkaisevat tänään tunteikkaan yhteiskappaleen, joka kantaa nimeä Ihana kipu. Artistien äänet sointuvat kappaleella täydellisesti yhteen. VIIVIn ja Robinin lisäksi kappaletta ovat olleet mukana tekemässä Vilma Alina, Joonas Keronen, Lauri Halavaara ja Skywalk. Tänään julkaistu Ihana kipu herätti jo etukäteen paljon huomiota sosiaalisessa mediassa: siitä julkaistu ennakkoklippi on kerännyt TikTokissa peräti 4,2 miljoonaa näyttökertaa ja sitä käyttäen on luotu yli 1 200 videota.

– Juteltiin Viivin kanssa keväällä, että meidän pitäisi tehdä kimpassa joku biisi. Pian löysimme itsemme jo studiolta pallottelemassa ideoita. Ajateltiin, että nyt ei ole mitään paineita tämän suhteen – katsotaan mitä syntyy, ja jos tulee jotain timanttia, niin mietitään sitten mitä sen kanssa tehdään. Musta tuntuu, että tää collab oli tarkoitettu tapahtuvaksi ja lopputuloksesta voi olla ylpeä vielä vuosikymmenien päästä, Robin kommentoi.

– Oon tosi fiiliksissä tästä julkaisusta, varsinkin koska mennään Robinin kanssa way back: oltiin vuonna 2008 samassa laulukisassa. Tuntuu et on joku isompi tarkoitus, miksi tää yhteisbiisi tapahtui – kyseessä on myös mun ensimmäinen yhteistyö oman albumin ulkopuolelta! Tää kappale syntyi kuin itsestään upeen tiimin kanssa ja ollaan lopputuloksesta kaikki superylpeitä! VIIVI jatkaa.

VIIVI on tällä hetkellä menestyksekkäällä Parisuhdehautausmaa-levynjulkaisukiertueellaan ja työstää samalla tulevaa toista albumiaan. Emma Gaalassa vuoden tulokkaana palkittu tähti aloitti albumikiertueensa jo kesällä 2022 esiintyen valtaville yleisöille Suomen suurimmilla festivaaleilla, kuten Ruisrockissa sekä Ilosaarirockissa. Maaliskuussa julkaistu, ennätyksiä rikkonut debyyttilevy nousi Suomen virallisen albumilistan ykköseksi ja toi artistille yhteensä viisi Emma-ehdokkuutta. Läpimurtoartistin kappaleet USA, Lääke ja Hyväuskoinen ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja sekä viihtyneet lukuisia viikkoja radioiden soitetuimpien biisien joukossa.

Robin Packalen puolestaan keskittyy tällä hetkellä kansainväliseen uraansa. Artistin tulevalta toiselta englanninkieliseltä albumilta saatiin syyskuussa toinen single Magic­, jolla on mukana yhdysvaltalaisartisti ja tuottaja Maejor. Ihana kipu on englanninkieliseen musiikkiin keskittyvälle Packalenille ainutkertainen julkaisu. Vuonna 2019 lanseerattu Robinin kansainvälinen ura on herättänyt huomiota myös globaalisti, ja hänen englanninkielistä tuotantoaan on striimattu yli 25 miljoonaa kertaa. Syksyllä 2022 artisti on viihdyttänyt tv-katsojia tähtiä kuhisevassa ohjelmassaan Robin – Täydellinen ilta.

VIIVI somessa:
Instagram / Facebook / TikTok

Robin Packalen somessa:
Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
veera.hjerppe@umusic.com
+ 358 50 461 9818

Keikkamyynti / VIIVI:
Jukka Varmo
jukka.varmo@livenation.fi
+358 50 579 1597

Keikkamyynti / Robin Packalen:
Mika Sorola
mika@fullsteam.fi
+358 44 269 6072

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…