DRAKE JA 21 SAVAGE JULKAISIVAT YHTEISALBUMIN

Her Loss -albumi yhdistää jälleen kaksi genrensä pioneeriartistia

Drake ja 21 Savage julkaisevat tänään 4. marraskuuta yhteisalbumin Her Loss. Duo kertoi projektista muutama viikko sittenJimmy Cooks -musiikkivideon julkaisun yhteydessä. Kappale oli mukana Draken edellisellä, kesäkuussa julkaistulla Honestly, Nevermind –albumilla. 21 Savage ja Drake ovat aiemmin kollaboroineet kappaleilla Knife Talk ja Mr. Right Now. Her Loss -albumia on ollut tuottamassa muun muassa Lil YacthyBanbwoi,Taz Taylorja Noah “40” Shebib.16 kappaleen albumilla vierailee ainoastaan Travis Scott

Dynaaminen duo on markkinoinut albumiaan sosiaalisen median kanavissa lavastamalla ikonisia promotempauksia. Kaksikko on julkaissut kuluneella viikolla itse personoimansa Vogue-lehden, videojäljennöksen rakastetusta NPR:n Tiny Desk -livekonseptista sekä lavastaneet legendaarisen radio- ja tv-persoona Howard Sternin -haastattelun. 

Drake on yksi genrensä kuunnelluimmista artisteista myös Suomessa. Syyskuussa 2021 julkaistu Certified Lover Boy on striimannut platinaa, 2018 vuoden jättimenestys Scorpion triplaplatinaa ja vuonna 2016 ilmestynyt Views-albumi tuplaplatinaa. Draken tunnetuimpia hittejä ovat kappaleet One DanceGod’s PlanIn My Feelings ja Hotline Bling.

21 Savage on suurelle yleisölle tuttu hiteistään A Lot ja Bank Account, sekä fiitistään Post Malonen Rockstar-hitillä. Räppärin vuonna 2018 julkaistu i am > i was -albumi nousi suoraan Billboardin top 200-albumilistan ja Yhdysvaltain albumilistan ykköseksi, jossa se pysytteli kaksi viikkoa putkeen. Kriitikoiden ylistämällä albumilla kuultiin lukuisia huippuartisteja, kuten J. ColeChildish GambinoSchoolboy QPost MaloneOffsetLil BabyGunnaYoung Nudy ja Travis Scott. Albumi nappasi Best Rap Album Grammy -ehdokkuuden ja single A Lot feat. J Cole palkittiin myös Best Rap Song –Grammylla. 21 Savagen viimeisin levy on lokakuussa 2020 julkaistu yhteisalbumi SAVAGE MODE II yhdessä Metro Boominin kanssa.

Drake somessa:
Instagram / Facebook / Twitter / Spotify

21 Savage somessa:
Instagram / Facebook / TikTok / Spotify

Lisätiedot:
Anniina Baumann
Universal Music Finland
anniina.baumann@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

BÄMÄ JA PILVI HÄMÄLÄINEN YHDISTIVÄT VOIMANSA

Lopputuloksena kesähitiltä kuulostava Anna rakas (raju hetki) -single, joka tuo Nisa Sorayan klassikon tähän päivään Viime vuonna läpimurron tehnyt BÄMÄ-yhtye…

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…

JUHANA HAUKKALALTA TREFFI-ILMOITUS KAPPALEEN MUODOSSA

Juhana Haukkalan uusi single on tanssittava juhannuskappale – Kuuntele viihdyttävä Norppa kivellä täältä! Viime keväänä Universalille kiinnitetty pohjanmaalaisartisti Juhana Haukkala julkaisi tänään tarttuvan…