HEIKKI KUULALTA RAP-TUPLASINKKU LIKA-AKIN JA ERÄKOIRAN KANSSA

”Ei maltsulaisii kotibileisiin” on oodi kaupungin rapeimmalle lähiölle Malminkartanolle

Heikki Kuula julkaisi tänään tuplasinkun Ei maltsulaisii kotibileisiin / Naku. Fokussinglellä Ei maltsulaisii kotibileisiin Kuula yhdisti voimansa legendaaristen Lika-Akin ja Eräkoiran kanssa. Lika-Aki tunnetaan Pyhimyksen kommandopipopäisenä alter egona ja Eräkoira puolestaan SMC Lähiörotat -kokoonpanosta.

Heikki Kuula kommentoi biisiä ja yhteistyötä: ”Maltsussa me ollaan Mikon (Pyhimys, Lika-Aki) kanssa alotettu tekee musaa. Maltsu on suomiräpin ykkösmesta, sieltä tulee mm. Elastinen, Uniikki ja Maski. Jengi tietää Maltsusta ihan liian vähän! Tehtiin myös Lika-Akin kanssa Katuvisioita -albumi 2012, joten tänä vuonna juhlitaan sen 10-vuotissynttäreitä oodilla Maltsulle.”

Tuplasinglen b-puoli Naku kritisoi rapin yltiömaterialistista maailmankuvaa. Kappaleen on tuottanut Juho Raja. Heikki Kuulan suosituimpia soolojulkaisuja ovat Suomalainen mies, Rataraato ja Bae, jotka kaikki ovat ylittäneet kultarajan. Yhteensä Heikki Kuula on kerännyt suoratoistopalveluissa yli 35 miljoonaa kuuntelukertaa.

Heikki Kuula somessa:
Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Meri Timgren
meri.timgren@umusic.com
puh. 050 545 5770

Keikkamyynti:
Heikki Vartiainen
keikkaolli@gmail.com
puh. 040 966 5230

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…