HEVITEEMU PALAA JULKAISUTAUOLTA

Uusi single on uudelleenversiointi suomalaisen pop-musiikin klassikosta

Vuoden tuottajaksi Emma Gaalassa ehdolla ollut, Capitol Recordsille levyttävä artisti-tuottaja Heviteemu palaa tänään julkaisutauolta. Uusi single Kaunis melankolia (Pimeä onni) on uudelleenversiointi Jipun ja Samuli Edelmanin Pimeä onni ­-hitistä, joka on puolestaan käännösversio legendaarisen The Crashin ikonisesta Sugared-kappaleesta. Biisin tematiikka ja äänimaailma jatkavat Heviteemulle hyvin ominaista musiikillista linjaa, ja kappale on hienolla tavalla päivitetty 2020-luvulle. Monilahjakas multi-instrumentalisti on tehnyt uuden singlensä miksausta myöten itse ja kertoo kuulumisistaan näin:

”Oon aina ollu iso The Crash -fani ja kun kuulin pitkästä aikaa ton Pimeä onni -käännöksen Sugared-biisistä, mulla vaan välähti et tää tuntuu ihan mun biisiltä. Oli pakko tehä siitä totta. Nyt kun Teemu Brunilan ja Paula Vesalan kaa on tullu tehtyä muutenkin hommia, niin tää oli tosi luonnollinen prosessi viedä uutta versioo eteenpäin.

Oon ollu nyt melkein vuoden julkasematta omaa musaa. Sinä aikana oon keskittynyt kuitenkin vahvasti musaan ja tuottanut muun muassa Figaron debyyttialbumin Näin mä haluun sut muistaa, Costeen kolmannen, jo kultaa striimanneen albumin Kaikki vampyyrit ei juo verta sekä Mouhouksen toisen albumin Masennust ja massii. Tän lisäks oon duunannut helvetisti co-tuotantoja, ollu mukana Mestarit-prokkiksessa, Mieli ry:n itsemurhien ehkäisykamppiksessa sekä parissa mainoskampanjassa.”

Aiemmin soolourallaan viisi singleä julkaissut Heviteemu on julkaisutauollaan valmistellut myös tulevaa debyyttialbumiaan, joka on nyt viimeistelyvaiheessa. Kaunis melankolia on ensimmäinen single tulevalta albumilta, joka on nimeltään Pahoinvoiva sukupolvi. Albumin julkaisusta tiedotetaan myöhemmin lisää.

Ensi viikon torstaina 10.11. Heviteemu nousee Helsingin Jäähallin lavalle Vielki Hengis -tapahtumassa, jossa esiintyvät myös Mouhous, costee sekä Tippa. Liput tapahtumaan ovat myynnissä täällä.

Heviteemu somessa:
Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
veera.hjerppe@umusic.com
puh. 050 461 9818

Keikkamyynti:
Mikko Varjamo
mikko.varjamo@livenation.fi
+358 40 843 3169

Takaisin uutisiin

Uutisia

SUOMI-INDIEN LEMPILAPSI ARPPA JULKAISEE ERIKOISSINGLEN AVARUUSKAKUT

Avaruuskakut-kappale on eleetön, mutta pysäyttävä taidonnäyte: tarina ihmisten haaveista ja tarpeista. Kappale on irrallinen julkaisu aikaisemmista singlelohkaisuista, eikä näin ollen…

LANA DEL REY JULKAISEE MAALISKUUSSA UUDEN ALBUMIN

Amerikkalaistähden yhdeksäs albumi julkaistaan 10.3. – ensimmäinen single nyt saatavilla Yhdysvaltalainen Lana Del Rey julkaisee 10. maaliskuuta uuden albumin Did…

BTS-YHTYEEN RM JULKAISI DEBYYTTILEVYNSÄ

INDIGO-ALBUMI ESITTELEE BTS-YHTYEEN RM:N SOOLOARTISTINA Levyllä vierailevat muun muassa Erykah Badu ja Anderson .Paak ”The de facto spokesperson for the…