SELENA GOMEZ: HENKILÖKOHTAINEN UUSI DOKUMENTTI JA SINGLE

My Mind & Me -dokumenttielokuva kertoo rehellisesti supertähden kamppailuista mielenterveyden kanssa

Supertähti Selena Gomezin elämästäon juuri julkaistu Apple TV+ -palvelussa dokumenttielokuva My Mind & Me. Oltuaan vuosia parrasvaloissa, Gomez saavutti ennennäkemättömän tähteyden ja vajosi uransa huipulla synkkyyteen. Keväästä 2016 asti kuvattu dokumentti tarjoaa intiimin katsauksen sukupolvensa tunnetuimpien tähtien kamppailuihin masennuksen, ahdistuneisuuden ja lupuksen kanssa. Revival ja Rare -albumeiden kulisseihin keskittyvän elokuvan ohjaajana toimii Alek Keshishian, joka on aiemmin ohjannut muun muassa Madonnan ikonisen dokumentin vuodelta 1991. Tänään julkaistun dokumenttielokuvan trailerin voi katsoa alta.

Selena Gomez on julkaissut dokumenttielokuvan yhteydessä myös uuden singlen, joka kantaa niin ikään nimeä My Mind & Me. Artisti on kirjoittanut omista päiväkirjamerkinnöistä inspiraation saaneen kappaleen yhdessä muun muassa Amy Allenin (Harry Styles, Halsey), Michael Pollackin (Justin Bieber, Lewis Capaldi) sekäartisti Jon Bellionin kanssa ja sen tuotannosta vastaa The Monsters & Strangerz -tuottajakollektiivi.

10-vuotiaana näyttelijänuransa aloittanut Selena Gomez on globaalisti seuratuin artisti ja näyttelijä Instagramissa yli 354 miljoonalla seuraajallaan. Billboard nimesi hänet vuoden naiseksi vuonna 2017 ja TIME nosti hänet 100 vaikutusvaltaisimman henkilön joukkoon kolme vuotta myöhemmin. Julkisesti ahdistuksesta ja masennuksestaan puhunut Gomez noteerattiin vuonna 2019 McLean Award -palkinnolla, jolla muistetaan henkilöitä, jotka ovat lisänneet tietoisuutta mielenterveysongelmista ja rohkaisevat niiden kanssa kamppailevia hakemaan apua. Supertähden musiikkia on striimattu Suomessa yli 100 miljoonaa kertaa ja globaalisti yli 45 miljardia kertaa. Lisäksi Gomez on näytellyt useissa sarjoissa ja elokuvissa, ollut 13 Reasons Why-draamasarjan sekä Living Undocumented -dokumenttisarjan vastaava tuottaja, julkaissut monta tuotantokautta omaa ruuanlaitto-ohjelmaa Selena + Chef ja lanseerannut oman kosmetiikkabrändinsä Rare Beauty, jonka tuottoja ohjataan mielenterveyspalveluihin.

Artistin EDM-vaikutteinen debyyttisooloalbumi Stars Dance julkaistiin vuonna 2013, ja se on ylittänyt Suomessa kultarajan. Kaksi vuotta myöhemmin julkaistu Revival esitteli Gomezista kypsemmän puolen ja sisälsi muun muassa maailmanlaajuiset hitit Good For You ja Kill Em With Kindness. Albumi on myynyt Suomessa platinaa. Kolmas levy Rare saatiin alkuvuodesta 2020 ja se oli artistin kolmas perättäinen albumi, joka debytoi Yhdysvaltojen albumilistan kärjessä. Muun muassa Lose You To Love Me ja Rare -singlet sisältänyt levy on ylittänyt Suomessa kultarajan. Keväällä 2021 saatiin Gomezin ensimmäinen espanjankielinen EP Revelación, joka toi hänelle uransa ensimmäisen Grammy-ehdokkuuden.

Selena Gomez somessa:
Instagram / TikTok / Facebook / Twitter

Lisätiedot:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…