KOLME EMMA-EHDOKKUUTTA KAHMINUT URSUS FACTORY JULKAISEE UUTTA MUSIIKKIA

Yhtye palaa uudella musiikilla – uusi single Perintö on raskainta Ursus Factorya koskaan

Suomirockin kärkinimi ja kriitikoiden ylistämä Ursus Factory julkaisee tänään uuden singlen Perintö. Kappale on ensimmäinen singlejulkaisu yhtyeen tulevalta neljänneltä albumilta, joka julkaistaan ensi vuonna. Johanna Kustannukselle kiinnitetyn rock-duon solisti ja kitaristi Jussi Pelkonen kommentoi tuoretta julkaisua näin:

”Perintö on ensimmäinen paljastus tulevasta UF-tuotantokaudesta. Pensselinpitelijä kokee (taas) uudistuneensa täysin: harjoitustyöt on nyt viimein tehty, on aika siirtyä tummin vedoin itse Asiaan. Kappaleessa onkin kuultavissa Ursukselle uusia sävyjä: matalampaa ja melankolisempaa sointia, raskaan kitaramusiikin rinnassa rouskuvaa katkeransuloa, hengellistä paatosta. Mutta onko tämä sitten kuitenkaan niin uutta ja ennenkuulumatonta? Käärme on luonut nahkansa, miltä uusi nahka näyttää? Eikö UF ole aina ollut klassista pyhän ja pahan hapanimelää sekoitusta? Eikö juuri tällaisesta alkemiasta ollut kyse kun Väinämöinen tarttui ensi kerran sähkökitaraan? ”

Ensi vuonna 10 vuotta täyttävä Ursus Factory on duo, jonka muodostavat laulaja-kitaristi Jussi Pelkonen ja rumpali-laulaja Aleksi Ripatti. Yhtye on aiemmin julkaissut kolme levyä, Älä lopeta uskomista rakkauteen baby, Pinkki pilvi sekä uusimpana kesäkuussa 2021 julkaistu Onnellinen sukupolvi. Uusin albumi sai osakseen paljon loistavia arvioita kriitikoilta sekä keräsi peräti kolme Emma-ehdokkuutta.Ursus Factoryn menestyksekkäimpiä hittejä ovat muun muassa kappaleet Oot pomo, Baby mä oon rock’n’roll, ANO (Mitä kummaa) sekä Mitä mies mitä äijä. Yhtye on tunnettu erityisesti riehakkaista keikoistaan ja onkin kiistatta yksi Suomen parhaista livebändeistä.

KEVÄÄN 2023 KEIKAT:
04.03.2023 Lappeenranta, Kulttuuritila Nuijamies
11.03.2023 Tuusula, Krapin Paja
17.03.2023 Helsinki, Tavastia
25.03.2023 Oulu, 45 Special
31.03.2023 Jyväskylä, Lutakko
01.04.2023 Kuopio, Sawohouse Underground
07.04.2023 Vantaa, Kulttuuritalo Martinus
15.04.2023 Turku, Logomo
22.04.2023 Rovaniemi, Wanha Mestari

Lisäyksiä tulossa. Liput tulossa myyntiin pian. 

Ursus Factory somessa:
Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
veera.hjerppe@umusic.com
puh. 050 461 9818

Keikkamyynti:
Anssi Tähtinen
anssi@altagency.fi
puh. 050 491 3431

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…