ODE JULKAISEE DEBYYTTIALBUMINSA

ODE julkaisee tänään pitkään työstössä olleen LIIKAA-debyyttialbuminsa – mukana useita suomirap-konkareita


Katutaso Äänitteelle
ja Universal Musicille kiinnitetty rap-artisti ODE on juuri julkaissut debyyttialbuminsa LIIKAA. Albumilta on saatu ennakkoon seitsemän singleä: Päin vittuu, Kympistä lavuaariin, Mies kenet haluan tappaa, Dopamiini, Lähiös on ongelmii, Kruunu sekä viimeisimpänä heinäkuussa julkaistu Tatuointi. Albumin fokussinglenä toimii tarttuva Fiddy Fiddy, jota artisti kuvailee seuraavasti:

”Fiddy Fiddy kertoo siitä, miten passataan eteenpäin ja laitetaa littiin eikä syödä pizzaa yksin porukan keskellä. Tietysti perimmäinen tarkotus on puettu kielikuviin biisin teeman mukaisesti.”

Fiddy Fiddy –kappaleella vierailevat Asa ja Liigalaiska. Albumilla kuullaan edellä mainittujen lisäksi myös muita nimekkäitä vierailijoita, kuten Paleface, Nikke Ankara, Jere ja Jesse Jason.

”Albumi on ollut työn alla jo vuosikymmenen ja niihin vuosiin mahtuu LIIKAA niin hyviä kuin huonojakin hetkiä ja valintoja. Jossain kohtaa elämää tää kaikki alkoi olla ihan LIIKAA. Mä en ala sen enempää selittelee tai selventämään – ne ketkä tietää ne tietää ja ne ketkä ei, niin albumin kokonaisuus puhuu puolestaan: kuuntele kokonaisuutena läpi. Oon hyvin tyytyväinen tähän ja nyt on monien vuosien kasaama taakka pudotettu ja aika siirtyy seuraavaan episodiin,” ODE kuvailee tunnelmiaan albumin julkaisusta.

ODE eli Ossi Lehto on Helsingin Malmilta kotoisin oleva rap-artisti. Hän on tullut tutuksi myös JXO-duosta, ja etenkin duon kappaleesta 410 – 007 (Malmi ”N” Kartano), joka on kerännyt yli 7 miljoonaa kuuntelukertaa. Soolomateriaalia artisti on julkaissut aktiivisesti vuodesta 2016 lähtien.

ODE somessa:
Facebook / Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Johanna Lanerva
johanna.lanerva@umusic.com
puh. 050 403 2998

Takaisin uutisiin

Uutisia

TYTÖT EI ITKE MITÄÄN

Läpimurtoartisti Runo julkaisee uutta musiikkia: Tytöt ei itke  Johanna Kustannukselle kiinnitetty omaehtoinen alternative-pop-artisti Runo palaa uuden musiikin myötä. Perjantaina 27.1.…

UMK23: KUUMAAN UMK-KAPPALE ON YLIVOIMAINEN

KUUMAA kilpailee paikasta Euroviisuissa Ylivoimainen-kappaleella. Suurta suosiota nauttiva Suomen pop-musiikin kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva KUUMAA-yhtye julkaisi tänään UMK-kisabiisinsä, joka kantaa nimeä…

UMK23: ROBIN PACKALEN LAITTAA KAIKEN PELIIN

Flirttaileva ja kupliva Girls Like You kiteyttää Robin Packalenin energian Vuosien odotus on vihdoin ohi: Suomen menestyneimpiin artisteihin lukeutuva supertähti…