JANNA, JESSE KAIKURANTA JA KAIHON KARAVAANI JULKAISEVAT JOULUKAPPALEEN

Janna, Jesse Kaikuranta ja Kaihon Karavaani yhdistivät voimansa tunnelmallisella joulukappaleella Gloria. Kappaleen julkaisun myötä käynnistyy myös artistien yhteinen koko Suomen kattava joulukiertue.

Gloria on tunnelmallinen taidonnäyte, jossa Suomen lahjakkaimpiin laulajiin lukeutuvat Janna ja Jesse Kaikuranta pääsevät loistamaan parhaimmillaan. Kappaleessa yhdistyvät perinteinen, kaunis joulutunnelma ja erilaisia elämäntarinoita maalaavat lyriikat. Kappaleen tekijöinä kuullaan Kaihon Karavaanin lisäksi Jarkko Meretniemi sekä Timo Kiiskinen. Tuottajana toimi Sampo Haapaniemi.

Jannan taidokkaalle tulkinnalle on tunnusomaista herkkyys ja vahvuus, jotka yhdistyvät vahvoihin kertosäkeisiin ja koskettaviin teksteihin. Artisti julkaisi marraskuussa pidemmän tauon jälkeen tunteikkaan Niin kauan ku me eletään -singlen. Janna työstää tällä hetkellä uutta musiikkia, jonka julkaisu jatkuu keväällä 2023.

Jesse Kaikuranta viettää tänä vuonna 10. juhlavuottaan artistina. Rakastetun laulajan ura starttasi vauhdikkaasti kymmenen vuotta sitten ensimmäisen The Voice of Finland -kilpailun myötä. Jesse Kaikuranta on julkaissut kolme albumia ja tehnyt laulajan uran ohessa myös musiikkiteatteria. Artisti julkaisi syksyllä uuden Kotimaa-singlen.

Kaihon Karavaanin vastustamaton svengi, laaja musiikillinen kirjo ja ylittämätön energia yhdistettynä jokaisen bändin jäsenen yksilölliseen taituruuteen on aina luonut ainutlaatuisen keikkakokemuksen. Yhtyeessä pitkään solistina toiminutta Tuure Kilpeläistä ei tällä kertaa kiertueella nähdä, mutta mukana ovat yhtyeen Rocka Merilahti (kitara), Jiri Kuronen (kosketinsoittimet, haitari), Aarne Riikonen (perkussiot), Jarno T. Karjalainen (basso) ja Glorian tuottajana toiminut Sampo Haapaniemi (rummut).

Gloria tulee saamaan ensiesityksensä Jannan, Jesse Kaikurannan ja Kaihon Karavaanin yhteisellä joulukonserttikiertueella, joka käynnistyy 26.11. lauantaina. Liput joulukiertueelle täältä.

26.11. Lahti, Ristinkirkko
28.11. Hämeenlinna, Hämeenlinnan kirkko
30.11. Joensuu, Joensuun kirkko
1.12. Kotka, Kymin kirkko
2.12. Mikkeli, Pitäjänkirkko
3.12. Salo, Uskelan kirkko
7.12. Oulu, Oulun Tuomiokirkko
9.12. Forssa, Forssan kirkko
10.12. Naantali, Naantalin kirkko
13.12. Tampere, Kalevan kirkko
21.12. Helsinki, Paavalinkirkko

Janna somessa:
Instagram / Facebook

Jesse Kaikuranta somessa:
Instagram / Facebook

Kaihon Karavaani somessa:
Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt
Meri Timgren
meri.timgren@umusic.com
puh. 050 5455770

Takaisin uutisiin

Uutisia

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…

JUHANA HAUKKALALTA TREFFI-ILMOITUS KAPPALEEN MUODOSSA

Juhana Haukkalan uusi single on tanssittava juhannuskappale – Kuuntele viihdyttävä Norppa kivellä täältä! Viime keväänä Universalille kiinnitetty pohjanmaalaisartisti Juhana Haukkala julkaisi tänään tarttuvan…

BESSIN UUSI SINGLE POHTII KAIKEN HETKELLISYYTTÄ

Kyyneleet sateessa on BESSin tulevan kolmannen albumin ensimmäinen single Suomalaisen pop-kentän kärkinimenä paikkansa vakiinnuttanut BESS julkaisee tänään uutta musiikkia. Uunituore single Kyyneleet sateessa korostaa…