BTS-YHTYEEN RM JULKAISI DEBYYTTILEVYNSÄ

INDIGO-ALBUMI ESITTELEE BTS-YHTYEEN RM:N SOOLOARTISTINA

Levyllä vierailevat muun muassa Erykah Badu ja Anderson .Paak

”The de facto spokesperson for the worlds biggest pop group delivers an excellent solo debut” – The Rolling Stone

BTS-yhtyeen keulahahmona tunnettu RM julkaisee tänään debyyttisooloalbuminsa IndigoBTS-yhtyeen keulahahmona tunnettu RM julkaisee tänään debyyttisooloalbuminsa Indigo. Päiväkirjamainen kokonaisuus käsittelee k-pop-tähden kokemuksia ja tuntemuksia viimeisen neljän vuoden ajalta. 10 kappaletta sisältävä albumi käsittää useita genrejä, ja sillä vierailevat muun muassa Erykah Badu, Anderson .Paak, Mahalia sekä useita korealaisia artisteja. Wild Flower -singlelle julkaistiin myös näyttävä musiikkivideo, jonka voi katsoa alta. Kappaleella on mukana Cherry Filter -rockyhtyeen laulaja youjeen.

28-vuotias RM julkaisi omaa nimeään kantavan ensimmäisen mixtapensa vuonna 2015 ja kakkos-mixtape saatiin kolme vuotta myöhemmin. Jälkimmäinen kokonaisuus nousi Yhdysvaltojen albumilistan sijalle 26, tehden siitä historian korkeimmalle nousseen korealaisen sooloartistin julkaisun. Pääasiassa hiphop-artistina tunnettu RM on vieraillut sooloartistina muun muassa Lil Nas X:n ja Fall Out Boyn kappaleilla.

Korealaisen popin suunnannäyttäjänä ja edelläkävijänä tunnettu BTS on kansainvälisesti menestynein k-pop-artisti / -yhtye sekä historian parhaiten myynyt artisti / yhtye Etelä-Koreassa. Vuonna 2013 debytoineen seitsenhenkisen yhtyeen muodostavat RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V ja Jungkook. BTS on ollut keskeisessä roolissa luomassa k-popista kansainvälisen ilmiön. Lukuisia ennätyksiä rikkonut bändi on muun muassa ensimmäinen eteläkorealaisartisti / -yhtye, joka on noussut Yhdysvaltojen albumi- ja singlelistan kärkeen, myynyt albumiplatinaa Jenkeissä sekä saanut kaksi vuotta putkeen Grammy-ehdokkuuden. Kokoonpano muistetaan muun muassa Suomessakin kultaa myyneistä singleistään Dynamite ja Boy With Luv ft. Halsey. BTS:n tuotantoa on striimattu globaalisti pian 10 miljardia kertaa. BTS juhlii ensi vuonna 10-vuotista taivaltaan.

Indigo-kappalelista:
1. Yun ft. Erykah Badu
2. Still Life ft. Anderson .Paak
3. All Day ft. Tablo
4. Forg_tful ft. Kim Sawol
5. Closer ft. Paul Blanco, Mahalia
6. Change Pt. 2
7. Lonely
8. Hectic ft. Colde
9. Wild Flower ft. youjeen
10. No.2 ft. parkjiyoon

RM somessa:
Instagram

Lisätiedot:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com


Takaisin uutisiin

Uutisia

SYNKEÄLLÄ JA TUNTEIKKAALLA SOUNDILLAAN IHASTUTTANUT D4VD JULKAISI DEBYYTTI-EP:NSÄ

Romantic Homicide ja Here With Me -viraalihitit siivittivät 18-vuotiaan artistin Billboardin lupaavimpien nuorien artistien listalle “part of the next generation…

BESS YLLÄTTÄÄ: KESÄKUMIBIISI 2023

TÄNÄÄN JULKAISTU MISSIO ON VUODEN 2023 VIRALLINEN KESÄKUMIBIISI BESSin festarikesä starttaa YleXPopista 3.6. Tämän vuoden kesäkumibiisin esittää BESS, yksi tämän hetken…

LUPAAVA RAP-TULOKAS ANDREI JULKAISI UUDEN SINGLEN

Rap-tulokas Andrei on julkaissut uuden singlensä Valehtele vaa. Kappale kertoo siitä, kuinka eron jälkeen toinen löytää uuden liian nopeasti.  “Tän biisin idea ei oo olla…