BTS-YHTYEEN RM JULKAISI DEBYYTTILEVYNSÄ

INDIGO-ALBUMI ESITTELEE BTS-YHTYEEN RM:N SOOLOARTISTINA

Levyllä vierailevat muun muassa Erykah Badu ja Anderson .Paak

”The de facto spokesperson for the worlds biggest pop group delivers an excellent solo debut” – The Rolling Stone

BTS-yhtyeen keulahahmona tunnettu RM julkaisee tänään debyyttisooloalbuminsa IndigoBTS-yhtyeen keulahahmona tunnettu RM julkaisee tänään debyyttisooloalbuminsa Indigo. Päiväkirjamainen kokonaisuus käsittelee k-pop-tähden kokemuksia ja tuntemuksia viimeisen neljän vuoden ajalta. 10 kappaletta sisältävä albumi käsittää useita genrejä, ja sillä vierailevat muun muassa Erykah Badu, Anderson .Paak, Mahalia sekä useita korealaisia artisteja. Wild Flower -singlelle julkaistiin myös näyttävä musiikkivideo, jonka voi katsoa alta. Kappaleella on mukana Cherry Filter -rockyhtyeen laulaja youjeen.

28-vuotias RM julkaisi omaa nimeään kantavan ensimmäisen mixtapensa vuonna 2015 ja kakkos-mixtape saatiin kolme vuotta myöhemmin. Jälkimmäinen kokonaisuus nousi Yhdysvaltojen albumilistan sijalle 26, tehden siitä historian korkeimmalle nousseen korealaisen sooloartistin julkaisun. Pääasiassa hiphop-artistina tunnettu RM on vieraillut sooloartistina muun muassa Lil Nas X:n ja Fall Out Boyn kappaleilla.

Korealaisen popin suunnannäyttäjänä ja edelläkävijänä tunnettu BTS on kansainvälisesti menestynein k-pop-artisti / -yhtye sekä historian parhaiten myynyt artisti / yhtye Etelä-Koreassa. Vuonna 2013 debytoineen seitsenhenkisen yhtyeen muodostavat RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V ja Jungkook. BTS on ollut keskeisessä roolissa luomassa k-popista kansainvälisen ilmiön. Lukuisia ennätyksiä rikkonut bändi on muun muassa ensimmäinen eteläkorealaisartisti / -yhtye, joka on noussut Yhdysvaltojen albumi- ja singlelistan kärkeen, myynyt albumiplatinaa Jenkeissä sekä saanut kaksi vuotta putkeen Grammy-ehdokkuuden. Kokoonpano muistetaan muun muassa Suomessakin kultaa myyneistä singleistään Dynamite ja Boy With Luv ft. Halsey. BTS:n tuotantoa on striimattu globaalisti pian 10 miljardia kertaa. BTS juhlii ensi vuonna 10-vuotista taivaltaan.

Indigo-kappalelista:
1. Yun ft. Erykah Badu
2. Still Life ft. Anderson .Paak
3. All Day ft. Tablo
4. Forg_tful ft. Kim Sawol
5. Closer ft. Paul Blanco, Mahalia
6. Change Pt. 2
7. Lonely
8. Hectic ft. Colde
9. Wild Flower ft. youjeen
10. No.2 ft. parkjiyoon

RM somessa:
Instagram

Lisätiedot:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com


Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…