SUOMI-INDIEN LEMPILAPSI ARPPA JULKAISEE ERIKOISSINGLEN AVARUUSKAKUT

Avaruuskakut-kappale on eleetön, mutta pysäyttävä taidonnäyte: tarina ihmisten haaveista ja tarpeista. Kappale on irrallinen julkaisu aikaisemmista singlelohkaisuista, eikä näin ollen tule löytymään osana ensi vuonna julkaistavaa albumia.

Erityislaatuisen julkaisusta tekee osaltaan myös se, että tavoistaan poiketen Arppa esiintyy ensimmäistä kertaa itse valokuvassa singlen kannessa. Kaikissa aikaisemmissa kansissa on aina nähty taidetta, kuten taidemaalari Aaron Siraisen ja tuoreen Vuoden kuvittaja -tittelillä palkitun Irene Suosalon teoksia.

Avaruuskakut on nauhoitettu kasettinauhurille keväällä 2022. Kappaleen on tuottanut kitaristi Ville-Veikko Airaniemi.

Spesiaalisinglelle on tehty myös ajaton, yhden oton musiikkivideo, joka julkaistiin tänään. Jussi-palkitun Iiris Sjöbladin kuvaamassa videossa jäljiteltiin 1900-luvun Chanson-kulttuuria ja sen aikaisia tv-taltiointeja. Videon on ohjannut Arpan valokuvaajana ja art directorina tunnettu Andre Pozusis.

Avaruuskakut-musiikkivideon näet täältä.

Arppa somessa:
Facebook / Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Meri Timgren
meri.timgren@umusic.com
puh. 050 5455 770

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…