SUOMI-INDIEN LEMPILAPSI ARPPA JULKAISEE ERIKOISSINGLEN AVARUUSKAKUT

Avaruuskakut-kappale on eleetön, mutta pysäyttävä taidonnäyte: tarina ihmisten haaveista ja tarpeista. Kappale on irrallinen julkaisu aikaisemmista singlelohkaisuista, eikä näin ollen tule löytymään osana ensi vuonna julkaistavaa albumia.

Erityislaatuisen julkaisusta tekee osaltaan myös se, että tavoistaan poiketen Arppa esiintyy ensimmäistä kertaa itse valokuvassa singlen kannessa. Kaikissa aikaisemmissa kansissa on aina nähty taidetta, kuten taidemaalari Aaron Siraisen ja tuoreen Vuoden kuvittaja -tittelillä palkitun Irene Suosalon teoksia.

Avaruuskakut on nauhoitettu kasettinauhurille keväällä 2022. Kappaleen on tuottanut kitaristi Ville-Veikko Airaniemi.

Spesiaalisinglelle on tehty myös ajaton, yhden oton musiikkivideo, joka julkaistiin tänään. Jussi-palkitun Iiris Sjöbladin kuvaamassa videossa jäljiteltiin 1900-luvun Chanson-kulttuuria ja sen aikaisia tv-taltiointeja. Videon on ohjannut Arpan valokuvaajana ja art directorina tunnettu Andre Pozusis.

Avaruuskakut-musiikkivideon näet täältä.

Arppa somessa:
Facebook / Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Meri Timgren
meri.timgren@umusic.com
puh. 050 5455 770

Takaisin uutisiin

Uutisia

SAIMAAN ALBUMIKOKONAISUUS TÄYDENTYY VOL. 7-ALBUMILLA

Saimaan kehuttu ”Vol. 6”-albumi täydentyy jatko-osalla ”Vol. 7”, keikkahurmos jatkuu kesällä Saimaa julkaisee uuden albuminsa ”Vol. 7” ikonisen Love Recordsin kautta syyskuun…

BILLIE EILISH LYÖ KOVAA JA PEHMEÄSTI UUDELLA ALBUMILLAAN

Vuoden odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuva HIT ME HARD AND SOFT -albumi kerää ylistystä medialta “Forget Taylor and Beyoncé, this is the…

LYYTI AVAA UUDEN ALBUMIKAAREN UNENOMAISELLA KESÄANTHEMILLA

Modernia ja lyyristä popmusiikkia tekevän Lyytin kaltaista ei ole toista. Johanna Kustannukselle vuonna 2022 kiinnitetty Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan. Viime vuonna julkaistu…