THE WEEKND ESITTÄÄ UUDEN AVATAR-ELOKUVAN TUNNUSKAPPALEEN

Nothing Is Lost (You Give Me Strength)

Tällä viikolla sai ensi-iltansa James Cameronin ohjaama uusi AVATAR: The Way of Water -elokuva. Ensimmäinen AVATAR-elokuva julkaistiin vuonna 2009. Kolmetoista vuotta myöhemmin julkaistava jatko-osa on teknisesti upea ja massiivinen yli kolmetuntinen teos, joka esittelee elokuvateknologian kehitystä vuosikymmenen saatossa.

AVATAR: The Way of Water -soundtrack julkaistiin myöhään eilen illalla. Sen tunnuskappale on kanadalaisen supertähden The Weekndin esittämä ja kirjoittama Nothing Is Lost (You Give Me Strength). Kappaleen on tuottanut Swedish House Mafia yhdessä Simon Franglen kanssa. Viimeksi mainittu on säveltänyt elokuvan score-musiikin. The Weekndin viimeisin albumi DAWN FM julkaistiin tämän vuoden tammikuussa. Sitä edelsi 2020 vuoden menestysalbumi After Hours, joka sisälsi muun muassa Blinding Lights -menestyshitin. Se nousi samana vuonna kotimaisten radiokanavien soitetuimmaksi ulkomaiseksi kappaleksi ja on tähän mennessä striimannut Suomessa yhdeksänkertaista platinaa. Blinding Lights palkittiin vuoden 2021 Emma Gaalan vuoden striimatuimpana ulkomaisena biisinä.

The Weekndin After Hours Til Dawn -kiertue saapuu lahden toiselle puolelle Tallinnaan ensi vuoden elokuussa.

AVATAR: The Way of Waterin pääosissa nähdään Zoe SaldanaSam WorthingtonSigourney WeaverStephen LangCliff CurtisJoel David MooreCCH PounderEdie FalcoJemaine Clement ja Kate Winslet.

The Weeknd somessa:
Spotify / Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot:
Anniina Baumann
Universal Music Finland
anniina.baumann@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…

JUHANA HAUKKALALTA TREFFI-ILMOITUS KAPPALEEN MUODOSSA

Juhana Haukkalan uusi single on tanssittava juhannuskappale – Kuuntele viihdyttävä Norppa kivellä täältä! Viime keväänä Universalille kiinnitetty pohjanmaalaisartisti Juhana Haukkala julkaisi tänään tarttuvan…

BESSIN UUSI SINGLE POHTII KAIKEN HETKELLISYYTTÄ

Kyyneleet sateessa on BESSin tulevan kolmannen albumin ensimmäinen single Suomalaisen pop-kentän kärkinimenä paikkansa vakiinnuttanut BESS julkaisee tänään uutta musiikkia. Uunituore single Kyyneleet sateessa korostaa…