HEVITEEMUN UUSI SINGLE TUO ESIIN ARTISTIN UUDENLAISTA PUOLTA – KAPPALEELLA MUKANA MOUHOUS

Paholainen pukeutuu Pradaan on tummanpuhuva bilehitti.

Capitol Recordsille levyttävä artisti-tuottaja Heviteemu julkaisi tänään Paholainen pukeutuu Pradaan -kappaleen, jossa kuullaan artistille uudenlaista soundia. Kappaleella kuullaan myös suurta suosiota nauttiva yhtye Mouhous. Artisti suuntaa uudella singlejulkaisullaan kohti debyyttialbumiaan, joka on nimeltään Pahoinvoiva sukupolvi. Albumin julkaisusta tiedotetaan myöhemmin lisää.

”Tein tän hookin ja biitin alunperin tarjottavaks jollekin muulle. Aloin kuitenki tykästyä tän soundiin ja tempoon ja mietin, et miks en vaa ite julkaisisi tätä omalla nimellä. Oltiin just saatu Mouhouksen toka albumi ja kesän festarirundi yhdessä maaliin ja olikin tosi luonnollista pyytää jäbät tähän mukaan. Duunattiin tää parin tunnin session aikana lopulliseen muotoonsa ja kuvattiin heti perään tälle kansi ja visut. Siistii päästä näyttää tällanen vähän erilainen puoli musta ja mun musasta!” artisti kommentoi tuoretta julkaisuaan.

Kappaleella vieraileva Mouhous on Jyväskylästä kotoisin oleva kolmihenkinen yhtye, joka on huomioitu vuonna 2022 kolmella Emma-ehdokkuudella. Mouhouksella ja Heviteemulla on pitkä yhteinen historia takanaan. Heviteemu tuotti yhtyeen uusimman Masennust ja massii -albumin ja oli myös vierailemassa albumin kappaleella Toinen jalka haudas.

Musiikin monilahjakkuus Heviteemu palasi loppuvuonna julkaisutauolta julkaisemalla kappaleen Kaunis melankolia (Pimeä onni), joka on uudelleenversiointi Samuli Edelmannin ja Jipun hitistä Pimeä onni. Oman soolouransa artisti käynnisti vuonna 2020, ja Paholainen pukeutuu Pradaan on Heviteemun seitsemäs soolojulkaisu. Heviteemu on työskennellyt jo pitkään tuottajana sekä biisinkirjoittajana lukuisten eri artistien, kuten JVG:n, Jannika B:n sekä Figaron kanssa oman soolouransa ohella. Lahjakas artisti on huomioitu myös Emma-ehdokkuudella Vuoden tuottaja -kategoriassa vuonna 2021.

Heviteemu somessa:
Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
veera.hjerppe@umusic.com
puh. 050 461 9818

Keikkamyynti:
Live Nation

Takaisin uutisiin

Uutisia

HAPPORADION AKI TYKILTÄ UUSI ALBUMI JUNANTUOMA

Aki Tykin odotettu esikoisalbumi Junantuoma on nyt julkaistu Happoradion keulakuvan Aki Tykin soolodebyytti Junantuoma on julkaistu tänään 23.2. Tykin 11 kappaletta sisältävä sooloalbumi…

SLANI MUKANA ENSIMMÄISENÄ SUOMALAISENA RÄPPÄRINÄ MIXTAPE MADNESS -SARJASSA

Kuuntele Slanin Mixtape Madness -julkaisu täältä! Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Slani on mukana ensimmäisenä suomalaisena räppärinä Mixtape Madness…

DUOSTA BÄNDIKSI MUOTOAAN MUUTTANUT TELEKS JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Teleks-yhtyeen seitsemäs albumi on nyt julkaistu Jo yli 20 vuotta menestyksekästä uraa luonut Teleks julkaisee tänään seitsemännen albuminsa Pähkähullu. Teleksin…