HEVITEEMUN UUSI SINGLE TUO ESIIN ARTISTIN UUDENLAISTA PUOLTA – KAPPALEELLA MUKANA MOUHOUS

Paholainen pukeutuu Pradaan on tummanpuhuva bilehitti.

Capitol Recordsille levyttävä artisti-tuottaja Heviteemu julkaisi tänään Paholainen pukeutuu Pradaan -kappaleen, jossa kuullaan artistille uudenlaista soundia. Kappaleella kuullaan myös suurta suosiota nauttiva yhtye Mouhous. Artisti suuntaa uudella singlejulkaisullaan kohti debyyttialbumiaan, joka on nimeltään Pahoinvoiva sukupolvi. Albumin julkaisusta tiedotetaan myöhemmin lisää.

”Tein tän hookin ja biitin alunperin tarjottavaks jollekin muulle. Aloin kuitenki tykästyä tän soundiin ja tempoon ja mietin, et miks en vaa ite julkaisisi tätä omalla nimellä. Oltiin just saatu Mouhouksen toka albumi ja kesän festarirundi yhdessä maaliin ja olikin tosi luonnollista pyytää jäbät tähän mukaan. Duunattiin tää parin tunnin session aikana lopulliseen muotoonsa ja kuvattiin heti perään tälle kansi ja visut. Siistii päästä näyttää tällanen vähän erilainen puoli musta ja mun musasta!” artisti kommentoi tuoretta julkaisuaan.

Kappaleella vieraileva Mouhous on Jyväskylästä kotoisin oleva kolmihenkinen yhtye, joka on huomioitu vuonna 2022 kolmella Emma-ehdokkuudella. Mouhouksella ja Heviteemulla on pitkä yhteinen historia takanaan. Heviteemu tuotti yhtyeen uusimman Masennust ja massii -albumin ja oli myös vierailemassa albumin kappaleella Toinen jalka haudas.

Musiikin monilahjakkuus Heviteemu palasi loppuvuonna julkaisutauolta julkaisemalla kappaleen Kaunis melankolia (Pimeä onni), joka on uudelleenversiointi Samuli Edelmannin ja Jipun hitistä Pimeä onni. Oman soolouransa artisti käynnisti vuonna 2020, ja Paholainen pukeutuu Pradaan on Heviteemun seitsemäs soolojulkaisu. Heviteemu on työskennellyt jo pitkään tuottajana sekä biisinkirjoittajana lukuisten eri artistien, kuten JVG:n, Jannika B:n sekä Figaron kanssa oman soolouransa ohella. Lahjakas artisti on huomioitu myös Emma-ehdokkuudella Vuoden tuottaja -kategoriassa vuonna 2021.

Heviteemu somessa:
Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
veera.hjerppe@umusic.com
puh. 050 461 9818

Keikkamyynti:
Live Nation

Takaisin uutisiin

Uutisia

MERI TIMGREN NIMITETTY JOHANNA KUSTANNUKSEN LABEL MANAGERIKSI

Johanna Kustannuksen uutena Label Managerina on aloittanut kotimaisten artistien markkinointipäällikkö Meri Timgren Ikonisen Love Recordsin perintöä jatkanut Johanna Kustannus on…

SUPERTÄHTI ISAC ELLIOT JULKAISI PLATINAA STREAMANNEEN ALBUMINSA

Kävi miten kävi on Isac Elliotin ensimmäinen suomenkielinen albumi. Levy on streamannut yli 25 miljoonaa kertaa eli platinaa jo ennakkoon.…

SYNKEÄLLÄ JA TUNTEIKKAALLA SOUNDILLAAN IHASTUTTANUT D4VD JULKAISI DEBYYTTI-EP:NSÄ

Romantic Homicide ja Here With Me -viraalihitit siivittivät 18-vuotiaan artistin Billboardin lupaavimpien nuorien artistien listalle “part of the next generation…