UMK23: KEIRAN NO BUSINESS ON THE DANCEFLOOR -KAPPALE ON NUOREN SUPERLAHJAKKUUDEN ENSIMMÄINEN OMA JULKAISU

Keiran debyyttisingle No Business On The Dancefloor on ensimmäinen UMK-kappalejulkaisu. 

Capitol Recordsille ja Universal Musicille sainattu, UMK:n nuorin osallistuja Keira julkaisee tänään debyyttisinglensä No Business On The Dancefloor. UMK:ssa mukana olevaa kappaletta ovat olleet työstämässä kotimaisen musiikkialan isot nimet Teemu Brunila ja Axel Ehnström sekä saksalaistuottaja Jason Ok. Kappale on Keiran mielestä loistava lisä monipuoliseen UMK-biisihistoriaan, sillä sellaista ei ole vielä kuultu.

“No Business On The Dancefloor on mun mielestä kansainvälisen tason tanssibiisi, ja oon tosi tyytyväinen siihen, minkälainen siitä tuli. Oon super innoissaan urani käynnistymisestä, ja siitä, että pääsen tekemään töitä niin ison ja upean tiimin kanssa”, Keira kommentoi.

Lapsesta asti musiikkiurasta haaveillut Keira osallistui viime kaudella The Voice of Finlandiin, ja ihastutti suomalaisia vahvalla äänellään. Keira lauloikin itsensä laulukilpailun finaaliin asti, ja kilpailuun osallistuminen vahvisti Keiran artistihaaveita entisestään.

“Kun pääsin laulamaan tuhansien ihmisten eteen, tuli euforinen fiilis”, Keira kertoo. 

Keiran artistiesikuvia ovat k-pop-ryhmät, kuten BTS ja Stray Kids sekä monet naisartistit, kuten Ariana Grande, Doja Cat ja Dua Lipa. Esikuviensa tavoin Keira haluaa tuoda tanssin vahvana osana mukaan tekemiseensä. Helmikuun UMK-show:lta voidaankin odottaa bileitä, mystiikkaa ja tanssia. Energinen Keira haluaa UMK-kappaleellaan ja esityksellään saada suomalaiset tulemaan ulos kuoristaan.

“Tahtoisin viedä Suomesta maailmalle jotain erilaista ja toivon, että jokainen voisi saada musiikistani iloa elämäänsä. Multa tullaan kuulemaan jatkossakin tunteita herättävää musiikkia.” UMK23-finaali ja -tapahtuma järjestetään 25. helmikuuta Turun Logomossa ja on katsottavissa Yle Areenassa sekä Yle TV1 -kanavalla.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Annamari Elsilä
ansku@capitolrecords.fi

Keira somessa:
Instagram / TikTok

Takaisin uutisiin

Uutisia

Vahtera julkaisi tänään uuden singlensä Villihevosii

Vahteran vuosi käynnistyy tänään julkaistavalla singlellä Villihevosii. Kappale on mukana artistin myöhemmin tänä vuonna julkaistavalla kakkosalbumilla. Vahtera on tullut tunnetuksi…

SAM SMITHIN NELJÄS ALBUMI ON ITSEVARMA JA VAPAUTUNUT

Brittitähti vapautuu odotetulla Gloria-albumillaan Artisti saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen ja esiintyy Pori Jazzissa 14.7. “Sam Smith has never sounded better…

MISTÄ SÄ TUUT, LANDESPEDE?

Tulokasyhtye Yläkerta julkaisee uutta musiikkia – Turisti nyt ulkona Capitol Recordsille ja Universalille kiinnitetty hurmaava Yläkerta-yhtye on juuri julkaissut vuoden ensimmäisen…