VV:N NEON NOIR ON NYT JULKAISTU

Kiertue alkaa tänään loppuunmyydyltä Tavastia-klubilta

VV:n eli Ville Valon odotettu sooloalbumi Neon Noir on julkaistu tänään perjantaina 13.1.2023. Uusi radiosingle albumilta on levyn nimibiisi Neon Noir. Kappaleeseen kuvattu musiikkivideo julkaistaan tänään klo 17.

Valo on työstänyt soolodebyyttiään kotistudiollaan kahden ja puolen vuoden ajan. Albumi on Valon säveltämä, sanoittama, äänittämä ja tuottama kokonaisuus, jonka lisäksi hän soittanut itse kaikki levyllä kuultavat instrumentit.

Neon Noir -albumista kirjoitettua:

If you’ve been seduced in Mr Valo’s musical twilight before, then you can now prepare to pulse in the glow of the heartagram once again. – Kerrang!

Neon Noir transfixes you with its otherworldly splendor. Yes, Neon Noir is so perfect that it’s actually painful. It will leave you beyond satisfied; there’s nothing more you could want from this record. 5/5 – Metal Sucks

It’s about everything you could hope for from a solo breakout—past legacies are blossomed from rather than wholly recreated, brewed in the existing pot with genuine intent to create something new and succeeding immeasurably. – Stereoboard

VV:n ensimmäiset livekeikat soitetaan nyt viikonloppuna Helsingin Tavastia-klubilla. Kaikki kolme keikkaa myytiin loppuun minuuteissa. Mittava kansainvälinen VV / Neon Noir Tour 2023 lähtee liikkeelle 14.2. Puolasta ja kiertueen Euroopan osuuden jälkeen VV yhtyeineen suuntaa Pohjois-Amerikkaan.

Lisätiedot ja haastattelut:
Tara Kojonen
Promo Sapiens Oy
tara@promosapiens.fi
+358 50 467 3269

VV somessa:
Instagram
Facebook
YouTube

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…