VV:N NEON NOIR ON NYT JULKAISTU

Kiertue alkaa tänään loppuunmyydyltä Tavastia-klubilta

VV:n eli Ville Valon odotettu sooloalbumi Neon Noir on julkaistu tänään perjantaina 13.1.2023. Uusi radiosingle albumilta on levyn nimibiisi Neon Noir. Kappaleeseen kuvattu musiikkivideo julkaistaan tänään klo 17.

Valo on työstänyt soolodebyyttiään kotistudiollaan kahden ja puolen vuoden ajan. Albumi on Valon säveltämä, sanoittama, äänittämä ja tuottama kokonaisuus, jonka lisäksi hän soittanut itse kaikki levyllä kuultavat instrumentit.

Neon Noir -albumista kirjoitettua:

If you’ve been seduced in Mr Valo’s musical twilight before, then you can now prepare to pulse in the glow of the heartagram once again. – Kerrang!

Neon Noir transfixes you with its otherworldly splendor. Yes, Neon Noir is so perfect that it’s actually painful. It will leave you beyond satisfied; there’s nothing more you could want from this record. 5/5 – Metal Sucks

It’s about everything you could hope for from a solo breakout—past legacies are blossomed from rather than wholly recreated, brewed in the existing pot with genuine intent to create something new and succeeding immeasurably. – Stereoboard

VV:n ensimmäiset livekeikat soitetaan nyt viikonloppuna Helsingin Tavastia-klubilla. Kaikki kolme keikkaa myytiin loppuun minuuteissa. Mittava kansainvälinen VV / Neon Noir Tour 2023 lähtee liikkeelle 14.2. Puolasta ja kiertueen Euroopan osuuden jälkeen VV yhtyeineen suuntaa Pohjois-Amerikkaan.

Lisätiedot ja haastattelut:
Tara Kojonen
Promo Sapiens Oy
tara@promosapiens.fi
+358 50 467 3269

VV somessa:
Instagram
Facebook
YouTube

Takaisin uutisiin

Uutisia

Vahtera julkaisi tänään uuden singlensä Villihevosii

Vahteran vuosi käynnistyy tänään julkaistavalla singlellä Villihevosii. Kappale on mukana artistin myöhemmin tänä vuonna julkaistavalla kakkosalbumilla. Vahtera on tullut tunnetuksi…

SAM SMITHIN NELJÄS ALBUMI ON ITSEVARMA JA VAPAUTUNUT

Brittitähti vapautuu odotetulla Gloria-albumillaan Artisti saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen ja esiintyy Pori Jazzissa 14.7. “Sam Smith has never sounded better…

MISTÄ SÄ TUUT, LANDESPEDE?

Tulokasyhtye Yläkerta julkaisee uutta musiikkia – Turisti nyt ulkona Capitol Recordsille ja Universalille kiinnitetty hurmaava Yläkerta-yhtye on juuri julkaissut vuoden ensimmäisen…