ANNA PUU FLIRTTAILEE UUDELLA KAPPALEELLAAN “PRINCE”

Anna Puu on julkaissut tänään flirttailevan ja hypnoottisesti etenevän kappaleen Prince. Monipuolinen artisti osoittaa jälleen kerran hallitsevansa suvereenisti kaihoisten voimaballadien lisäksi myös elektronisemman soundin. Prince-singleä olivat tekemässä Anna Puun lisäksi Jukka Immonen ja Teemu Brunila.

Artisti kertoo biisistä näin: ”Prince on saanut syntynsä jo vuosia sitten Los Angelesissa Teemu Brunilan ja Jukka Immosen kanssa tehdyssä sessiossa. Oli siis selvää, että se piti saattaa myös loppuun Enkelten kaupungissa viime vuoden syyskuussa. Biisi ajoittuu viimeisen hitaan ja valomerkin aikaan, mikä on mun mielestä mielenkiintoisin hetki tanssilattialla. Tunnelma sähköistyy kuin taikasauvan iskusta. Princen Purple Rain on mun kaikkien aikojen lempikappale viimeiseksi hitaaksi ja sen ympärille tämän “kutubiisin” koko asetelma on syntynyt.”

Anna Puulle vuosi 2023 on työntäyteinen. Uutta musiikkia tulee tasaiseen tahtiin pitkin vuotta, ja kesällä artisti nähdään kaikilla isoilla festivaaleilla läpi Suomen. Anna Puu nähdään myös tänään alkavan The Voice of Finlandin tähtivalmentajana.

www.instagram.com/annapuuofficial
www.facebook.com/annapuuofficial

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…