ANNA PUU FLIRTTAILEE UUDELLA KAPPALEELLAAN “PRINCE”

Anna Puu on julkaissut tänään flirttailevan ja hypnoottisesti etenevän kappaleen Prince. Monipuolinen artisti osoittaa jälleen kerran hallitsevansa suvereenisti kaihoisten voimaballadien lisäksi myös elektronisemman soundin. Prince-singleä olivat tekemässä Anna Puun lisäksi Jukka Immonen ja Teemu Brunila.

Artisti kertoo biisistä näin: ”Prince on saanut syntynsä jo vuosia sitten Los Angelesissa Teemu Brunilan ja Jukka Immosen kanssa tehdyssä sessiossa. Oli siis selvää, että se piti saattaa myös loppuun Enkelten kaupungissa viime vuoden syyskuussa. Biisi ajoittuu viimeisen hitaan ja valomerkin aikaan, mikä on mun mielestä mielenkiintoisin hetki tanssilattialla. Tunnelma sähköistyy kuin taikasauvan iskusta. Princen Purple Rain on mun kaikkien aikojen lempikappale viimeiseksi hitaaksi ja sen ympärille tämän “kutubiisin” koko asetelma on syntynyt.”

Anna Puulle vuosi 2023 on työntäyteinen. Uutta musiikkia tulee tasaiseen tahtiin pitkin vuotta, ja kesällä artisti nähdään kaikilla isoilla festivaaleilla läpi Suomen. Anna Puu nähdään myös tänään alkavan The Voice of Finlandin tähtivalmentajana.

www.instagram.com/annapuuofficial
www.facebook.com/annapuuofficial

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

HUHUN DEBYYTTISINGLE ON YLISTYS YSTÄVYYDELLE

Huhun “Maailma on helpompi kohdata” julkaistiin tänään Uusi pop-duo Huhu on julkaissut debyyttisinglensä ”Maailma on helpompi kohdata”. Kesäinen biisi kertoo ystäväporukoista: pitkään…

EDICTILTÄ UUTTA MUSIIKKIA YHDESSÄ F:N KANSSA

”En sitä tarkoittanut” on kappale nopeasti syttyvistä tunteista pitkän yksinäisyyden jälkeen Vaihtoehtopopin nouseva nimi Edicti julkaisi tänään uuden, tulevan albuminsa kolmannen singlen En…

3 TOIVOMUSTA -PLATINAHITISTÄ TUTTU AXEL KALA JULKAISEE UUTTA MUSIIKKIA

Arvostetusta KPC-kollektiivista tuttu Axel Kala julkaisi tänään uuden singlen Annan sul vähän – Kuuntele kappale täältä! Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Axel Kala julkaisi tänään…