ANNA PUU FLIRTTAILEE UUDELLA KAPPALEELLAAN “PRINCE”

Anna Puu on julkaissut tänään flirttailevan ja hypnoottisesti etenevän kappaleen Prince. Monipuolinen artisti osoittaa jälleen kerran hallitsevansa suvereenisti kaihoisten voimaballadien lisäksi myös elektronisemman soundin. Prince-singleä olivat tekemässä Anna Puun lisäksi Jukka Immonen ja Teemu Brunila.

Artisti kertoo biisistä näin: ”Prince on saanut syntynsä jo vuosia sitten Los Angelesissa Teemu Brunilan ja Jukka Immosen kanssa tehdyssä sessiossa. Oli siis selvää, että se piti saattaa myös loppuun Enkelten kaupungissa viime vuoden syyskuussa. Biisi ajoittuu viimeisen hitaan ja valomerkin aikaan, mikä on mun mielestä mielenkiintoisin hetki tanssilattialla. Tunnelma sähköistyy kuin taikasauvan iskusta. Princen Purple Rain on mun kaikkien aikojen lempikappale viimeiseksi hitaaksi ja sen ympärille tämän “kutubiisin” koko asetelma on syntynyt.”

Anna Puulle vuosi 2023 on työntäyteinen. Uutta musiikkia tulee tasaiseen tahtiin pitkin vuotta, ja kesällä artisti nähdään kaikilla isoilla festivaaleilla läpi Suomen. Anna Puu nähdään myös tänään alkavan The Voice of Finlandin tähtivalmentajana.

www.instagram.com/annapuuofficial
www.facebook.com/annapuuofficial

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

VUODEN YHTYE KUUMAA: UUSI ALBUMI HYVIKSET JA PAHIKSET ULKONA NYT

KUUMAAN ENNÄTYKSELLINEN ALKUVUOSI HUIPENTUU ALBUMIIN, JOKA ON RIKKONUT PLATINARAJAN JO ENNEN JULKAISUAAN Kulunut vuosi on ollut KUUMAAlle käänteentekevä: Uuden Musiikin Kilpailu,…

VIIKATE OTTAA ASKELEEN

Viikate, tuo mollivoittoisen rautalankametallin sanansaattaja, on julkaissut neljännentoista albuminsa ”Askel”. Samalla julkaistiin myös Medialouhoksen Jouni Kallion ohjaama musiikkivideo albumiraitaan ”Kuin…

STUDIO KILLERS HURMAA UUDELLA SINGLELLÄ

Globaaliksi hitiksi kasvanut Jenny on kerännyt TikTokissa huimat 12 miljardia näyttökertaa Virtuaalinen elektropopyhtye Studio Killers on juuri julkaissut uuden singlen…