RAP-LUPAUS M.A JULKAISEE DEBYYTTISINGLENSÄ

Artistin ensimmäinen julkaisu kantaa nimeä Gasolina

Rap-artisti M.A:n julkaisee tänään debyyttisinglensä Gasolina. M.A eli Emma Imponen on Pihlderberg-labelin tuore artistikiinnitys. Kappaleen tuotannosta vastaa Pihlderbergin ja KPC-kollektiivin perustaja Rekami. Debyyttisinglelle saatiin myös Jaro Kohon ohjaama musiikkivideo, joka on nähtävillä KPC Recordsin YouTube-kanavalla.

– Joidenkin riimeissä ei enää tunnisteta meitä ihmisinä, yksilöinä, vaan asiana, joka kuvaillaan jatkuvasti haarat auki aina saatavilla kaiken materian keskellä. Me ollaan kasvettu sen räpin parissa, joka kuvailee vähätellen kehoja ja kehon osia, mutta ei anna niiden kehojen äänille tilaa. Siinä maailmassa fanit on viettäny tunteja: ne kuunteli niitä ajatuksia, kasvoi sen ideologian mukana ja inspiroitui. Mun oli lopulta mahdotonta ottaa kaikki se “vaan taiteena”. Toi vastaus on vaan niiden tapa ummistaa silmät siltä maailmalta, jonka ne on luonu tänne oman tuotantonsa kautta. Siinä maailmassa meitä vähätellään, esineellistetään, pahoinpidellään ja seksuaalisesti hyväksikäytetään. Miten se eroaa oikeasta maailmasta?  Mä mietin sitä ensin mun päässä ja sitten ääneen. Sillä tavalla syntyi Gasolina, M.A avaa kappaleen taustoja.

M.A on lupaava ja monipuolinen artistitulokas, jonka musiikin ytimessä ovat vaikuttavat ja kantaa ottavat lyriikat. Artisti on ennen debyyttisinglensä julkaisua vieraillut RekaminTiikereitä- ja Paremmin-sinkuilla. M.A oli mukana myös KPC-kollektiivin kiertueella, joka järjestettiin Gettomasan johdolla loppuvuodesta 2022. Rap-artisti valmistelee tällä hetkellä soololevyään, joka julkaistaan tänä vuonna Pihlderbergin kautta.

M.A somessa:
Instagram
Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Johanna Lanerva
johanna.lanerva@umusic.com
puh. 050 403 2998

Takaisin uutisiin

Uutisia

VUODEN YHTYE KUUMAA: UUSI ALBUMI HYVIKSET JA PAHIKSET ULKONA NYT

KUUMAAN ENNÄTYKSELLINEN ALKUVUOSI HUIPENTUU ALBUMIIN, JOKA ON RIKKONUT PLATINARAJAN JO ENNEN JULKAISUAAN Kulunut vuosi on ollut KUUMAAlle käänteentekevä: Uuden Musiikin Kilpailu,…

VIIKATE OTTAA ASKELEEN

Viikate, tuo mollivoittoisen rautalankametallin sanansaattaja, on julkaissut neljännentoista albuminsa ”Askel”. Samalla julkaistiin myös Medialouhoksen Jouni Kallion ohjaama musiikkivideo albumiraitaan ”Kuin…

STUDIO KILLERS HURMAA UUDELLA SINGLELLÄ

Globaaliksi hitiksi kasvanut Jenny on kerännyt TikTokissa huimat 12 miljardia näyttökertaa Virtuaalinen elektropopyhtye Studio Killers on juuri julkaissut uuden singlen…