RAP-LUPAUS M.A JULKAISEE DEBYYTTISINGLENSÄ

Artistin ensimmäinen julkaisu kantaa nimeä Gasolina

Rap-artisti M.A:n julkaisee tänään debyyttisinglensä Gasolina. M.A eli Emma Imponen on Pihlderberg-labelin tuore artistikiinnitys. Kappaleen tuotannosta vastaa Pihlderbergin ja KPC-kollektiivin perustaja Rekami. Debyyttisinglelle saatiin myös Jaro Kohon ohjaama musiikkivideo, joka on nähtävillä KPC Recordsin YouTube-kanavalla.

– Joidenkin riimeissä ei enää tunnisteta meitä ihmisinä, yksilöinä, vaan asiana, joka kuvaillaan jatkuvasti haarat auki aina saatavilla kaiken materian keskellä. Me ollaan kasvettu sen räpin parissa, joka kuvailee vähätellen kehoja ja kehon osia, mutta ei anna niiden kehojen äänille tilaa. Siinä maailmassa fanit on viettäny tunteja: ne kuunteli niitä ajatuksia, kasvoi sen ideologian mukana ja inspiroitui. Mun oli lopulta mahdotonta ottaa kaikki se “vaan taiteena”. Toi vastaus on vaan niiden tapa ummistaa silmät siltä maailmalta, jonka ne on luonu tänne oman tuotantonsa kautta. Siinä maailmassa meitä vähätellään, esineellistetään, pahoinpidellään ja seksuaalisesti hyväksikäytetään. Miten se eroaa oikeasta maailmasta?  Mä mietin sitä ensin mun päässä ja sitten ääneen. Sillä tavalla syntyi Gasolina, M.A avaa kappaleen taustoja.

M.A on lupaava ja monipuolinen artistitulokas, jonka musiikin ytimessä ovat vaikuttavat ja kantaa ottavat lyriikat. Artisti on ennen debyyttisinglensä julkaisua vieraillut RekaminTiikereitä- ja Paremmin-sinkuilla. M.A oli mukana myös KPC-kollektiivin kiertueella, joka järjestettiin Gettomasan johdolla loppuvuodesta 2022. Rap-artisti valmistelee tällä hetkellä soololevyään, joka julkaistaan tänä vuonna Pihlderbergin kautta.

M.A somessa:
Instagram
Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Johanna Lanerva
johanna.lanerva@umusic.com
puh. 050 403 2998

Takaisin uutisiin

Uutisia

HAPPORADION AKI TYKILTÄ UUSI ALBUMI JUNANTUOMA

Aki Tykin odotettu esikoisalbumi Junantuoma on nyt julkaistu Happoradion keulakuvan Aki Tykin soolodebyytti Junantuoma on julkaistu tänään 23.2. Tykin 11 kappaletta sisältävä sooloalbumi…

SLANI MUKANA ENSIMMÄISENÄ SUOMALAISENA RÄPPÄRINÄ MIXTAPE MADNESS -SARJASSA

Kuuntele Slanin Mixtape Madness -julkaisu täältä! Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Slani on mukana ensimmäisenä suomalaisena räppärinä Mixtape Madness…

DUOSTA BÄNDIKSI MUOTOAAN MUUTTANUT TELEKS JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Teleks-yhtyeen seitsemäs albumi on nyt julkaistu Jo yli 20 vuotta menestyksekästä uraa luonut Teleks julkaisee tänään seitsemännen albuminsa Pähkähullu. Teleksin…