Vahtera julkaisi tänään uuden singlensä Villihevosii

Vahteran vuosi käynnistyy tänään julkaistavalla singlellä Villihevosii. Kappale on mukana artistin myöhemmin tänä vuonna julkaistavalla kakkosalbumilla. Vahtera on tullut tunnetuksi musiikistaan, joka yhdistää nostalgiset lyriikat tämän päivän soundeihin. Hän on tarinankertoja, jonka lauluääni tulee iholle ja joka nostaa kuulijansa arjen yläpuolelle.

”’Vuorollansa särkyy jokainen. Silloin auttaa joku kodin kaltainen. On se paikka taikka toinen ihminen, joka on turva maailmassa kadonneen’. Näihin lauseisiin kiteytyy mielestäni hyvin Villihevosii -kappaleen sanoma. Biisi sai alkunsa, kun istuttiin Juho Rajan ja Ilkka Wirtasen kanssa alas tekemään mulle laulua ja ehdotin, että sen nimi voisi olla Villihevosii. Ikivihreä Vieläkö on villihevosia -kappale oli sellainen, jota lauloin aina pienenä mun yhdessä lempipaikoista, kesämökillä. Siellä on edelleen mun sielunmaisema ja se on yks mun turvapaikoista. Siellä mä maalasin kiville kasvoja. Näistä maisemista ja fiiliksistä syntyi Villihevosii -biisin tarina ja henki. Mä toivon, et jokaisella ihmisellä olisi elämässään edes yksi sellainen ihminen, joka kannattelee silloin, kun ei itse jaksa kävellä. Toivon myös, et meillä jokaisella olisi joku sellainen paikka, jossa tuntisimme olevamme turvassa”, kertoo Vahtera.

Vahteran single Burana ylitti kultarajan viime vuoden lopulla ja toi artistille tämän uran ensimmäisen kultalevyn. Burana löytyy Vahteran omaa nimeä kantavalta debyyttialbumilta, joka julkaistiin vuonna 2020. Musiikin lisäksi artistin sydäntä lähellä ovat kestävä kehitys ja second hand -muoti. Musiikin lisäksi myös nämä teemat ovat vahvasti esillä hänen somekanavissaan.

www.instagram.com/vahteravirallinen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…