Vahtera julkaisi tänään uuden singlensä Villihevosii

Vahteran vuosi käynnistyy tänään julkaistavalla singlellä Villihevosii. Kappale on mukana artistin myöhemmin tänä vuonna julkaistavalla kakkosalbumilla. Vahtera on tullut tunnetuksi musiikistaan, joka yhdistää nostalgiset lyriikat tämän päivän soundeihin. Hän on tarinankertoja, jonka lauluääni tulee iholle ja joka nostaa kuulijansa arjen yläpuolelle.

”’Vuorollansa särkyy jokainen. Silloin auttaa joku kodin kaltainen. On se paikka taikka toinen ihminen, joka on turva maailmassa kadonneen’. Näihin lauseisiin kiteytyy mielestäni hyvin Villihevosii -kappaleen sanoma. Biisi sai alkunsa, kun istuttiin Juho Rajan ja Ilkka Wirtasen kanssa alas tekemään mulle laulua ja ehdotin, että sen nimi voisi olla Villihevosii. Ikivihreä Vieläkö on villihevosia -kappale oli sellainen, jota lauloin aina pienenä mun yhdessä lempipaikoista, kesämökillä. Siellä on edelleen mun sielunmaisema ja se on yks mun turvapaikoista. Siellä mä maalasin kiville kasvoja. Näistä maisemista ja fiiliksistä syntyi Villihevosii -biisin tarina ja henki. Mä toivon, et jokaisella ihmisellä olisi elämässään edes yksi sellainen ihminen, joka kannattelee silloin, kun ei itse jaksa kävellä. Toivon myös, et meillä jokaisella olisi joku sellainen paikka, jossa tuntisimme olevamme turvassa”, kertoo Vahtera.

Vahteran single Burana ylitti kultarajan viime vuoden lopulla ja toi artistille tämän uran ensimmäisen kultalevyn. Burana löytyy Vahteran omaa nimeä kantavalta debyyttialbumilta, joka julkaistiin vuonna 2020. Musiikin lisäksi artistin sydäntä lähellä ovat kestävä kehitys ja second hand -muoti. Musiikin lisäksi myös nämä teemat ovat vahvasti esillä hänen somekanavissaan.

www.instagram.com/vahteravirallinen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…