EMMA GAALA -ILLAN KUNINGATAR BESS JULKAISEE UUTTA: TÄÄ LÄHTEE KÄSISTÄ

Viime perjantain Emma Gaalassa eniten palkintoja pokanneelta BESSiltä viimeinen single ennen tulevaa albumia: uusi single Lähtee käsistä julkaistaan 10.2.  

Suursuosioon noussut BESS julkaisee perjantaina 10.2. uuden singlen Lähtee käsistä. Kyseessä on tuoreen Emma-voittajan viimeinen singlejulkaisu ennen odotettua uutta albumia, joka julkaistaan kevään 2023 aikana. Uusi single on takuuvarman tanssittava ja hypnoottisen seksikäs pop-biisi, joka on ennen kaikkea jälleen uusi osoitus BESSin taidokkuudesta yhtenä Suomen suosituimmista artisteista.

Lähtee käsistä on BESSin kirjoittama yhdessä maamme lahjakkaimpiin biisintekijöihin lukeutuvan Vilma Alinan kanssa. Kappaleen sävellyksestä ja tuotannosta vastaavat Danitello (Daniel Okas) sekä Aleksanteri Hulkko. C-osan maagisen ranskankielisen osuuden on sanoittanut ja esittänyt Pinja Fernström. BESS kertoo uudesta singlestä gaalahurmoksen keskeltä näin:

”Tää biisi on syntyny keskellä kuuminta ja kosteinta loppukesää 2022 ja tuntu, et tähdet oli kohdillaan kun tätä kirjoitettiin. Idea ranskankielisestä osuudesta kuiskaili mulle alunperin jo, kun oltiin elokuus studiol viimeistelemässä tän toplinea. Lopulliseen muotoonsa biisin saattaminen otti aikansa, mut hyvää kannattaa hioo huolellisesti. Oon ilonen tästä biisistä ja uudesta vaiheesta uralla ja toivon, et Lähtee käsistä löytää tiensä kaikkiin kuumiin bileisiin. Lämmitelkää tän tahtii ja kunnol, koska se toka albumi tulee ihan just…”

Viime vuoden tammikuussa UMK-kisabiisillään viimeistään koko kansan nimeksi noussut helsinkiläinen artisti ja pop-tähti BESS debytoi jo vuonna 2017. Elektronista musiikkia ja housea pop-musiikissaan yhdistelevä artisti tunnetaan erityisesti rouheasta laulusoundistaan, tanssittavista hiteistään sekä hurmoksellisesta keikkasuosiostaan. Viime viikonloppuna juhlitussa Emma Gaalassa BESS oli kiistatta illan kuningatar. Eniten ehdokkuuksia kerännyt BESS oli myös gaalaillan voitokkain ja voitti yhteensä neljä Emmaa: Vuoden artisti, Vuoden pop, Vuoden striimatuin biisi (Ram pam pam) ja Vuoden biisi (Ram pam pam). Maaliskuun lopussa BESS lähtee lämmittelijäksi Antti Tuiskun MAYHEM-areenakiertueelle ja kesällä laulaja nähdään myös kaikilla Suomen suurimmilla festareilla. Suomen kuumimmaksi uudeksi pop-artistiksi tituleeratun BESSin tulevasta toisesta albumista tiedotetaan pian lisää.

Lataa BESSin promokuvat tästä

Lisätiedot ja haastattelut:
Veera Hjerppe
Universal Music Finland
veera.hjerppe@umusic.com
+358 50 461 9818
www.universalmusic.fi
Keikkamyynti:
Elsa De Campos
Live Nation Finland
elsa.decampos@livenation.fi
+358 40 189 1174
www.livenation.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

VUODEN YHTYE KUUMAA: UUSI ALBUMI HYVIKSET JA PAHIKSET ULKONA NYT

KUUMAAN ENNÄTYKSELLINEN ALKUVUOSI HUIPENTUU ALBUMIIN, JOKA ON RIKKONUT PLATINARAJAN JO ENNEN JULKAISUAAN Kulunut vuosi on ollut KUUMAAlle käänteentekevä: Uuden Musiikin Kilpailu,…

VIIKATE OTTAA ASKELEEN

Viikate, tuo mollivoittoisen rautalankametallin sanansaattaja, on julkaissut neljännentoista albuminsa ”Askel”. Samalla julkaistiin myös Medialouhoksen Jouni Kallion ohjaama musiikkivideo albumiraitaan ”Kuin…

STUDIO KILLERS HURMAA UUDELLA SINGLELLÄ

Globaaliksi hitiksi kasvanut Jenny on kerännyt TikTokissa huimat 12 miljardia näyttökertaa Virtuaalinen elektropopyhtye Studio Killers on juuri julkaissut uuden singlen…