DREAS JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ LA RAMBLA

Pop- ja hiphop -vaikutteita musiikissaan yhdistelevä Dreas julkaisi toisen singlensä La Rambla, jossa mukana on myös Nuarinage. Kappale on saanut inspiraationsa Barcelonan nimekkäästä La Rambla -ostoskadusta, ja kuljettaakin kuuntelijan tunnelmaltaan lämpimiin eteläeurooppalaisiin maisemiin. Uuden julkaisun on tuottanut Matias Keskiruokanen, joka on tehnyt musiikkia aiemmin muun muassa Nelli Matulalle ja Cledosille. Dreasin debyyttisingle Historiaa julkaistiin kesällä 2022. Artistin lauluääntä on aikaisemmin kuultu muun muassa NIGHTSHIFT-tuottajaduon, Pyhimyksen ja iben kultarajan ylittäneellä kappaleella Kivullisii sekä vuoden 2021 YleX:n Läpimurto-listalle valitun ez’n singlellä Kielletty.

Lisätiedot ja haastattelut:
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com
+358 400 685 701

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…