DREAS JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ LA RAMBLA

Pop- ja hiphop -vaikutteita musiikissaan yhdistelevä Dreas julkaisi toisen singlensä La Rambla, jossa mukana on myös Nuarinage. Kappale on saanut inspiraationsa Barcelonan nimekkäästä La Rambla -ostoskadusta, ja kuljettaakin kuuntelijan tunnelmaltaan lämpimiin eteläeurooppalaisiin maisemiin. Uuden julkaisun on tuottanut Matias Keskiruokanen, joka on tehnyt musiikkia aiemmin muun muassa Nelli Matulalle ja Cledosille. Dreasin debyyttisingle Historiaa julkaistiin kesällä 2022. Artistin lauluääntä on aikaisemmin kuultu muun muassa NIGHTSHIFT-tuottajaduon, Pyhimyksen ja iben kultarajan ylittäneellä kappaleella Kivullisii sekä vuoden 2021 YleX:n Läpimurto-listalle valitun ez’n singlellä Kielletty.

Lisätiedot ja haastattelut:
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com
+358 400 685 701

Takaisin uutisiin

Uutisia

VUODEN YHTYE KUUMAA: UUSI ALBUMI HYVIKSET JA PAHIKSET ULKONA NYT

KUUMAAN ENNÄTYKSELLINEN ALKUVUOSI HUIPENTUU ALBUMIIN, JOKA ON RIKKONUT PLATINARAJAN JO ENNEN JULKAISUAAN Kulunut vuosi on ollut KUUMAAlle käänteentekevä: Uuden Musiikin Kilpailu,…

VIIKATE OTTAA ASKELEEN

Viikate, tuo mollivoittoisen rautalankametallin sanansaattaja, on julkaissut neljännentoista albuminsa ”Askel”. Samalla julkaistiin myös Medialouhoksen Jouni Kallion ohjaama musiikkivideo albumiraitaan ”Kuin…

STUDIO KILLERS HURMAA UUDELLA SINGLELLÄ

Globaaliksi hitiksi kasvanut Jenny on kerännyt TikTokissa huimat 12 miljardia näyttökertaa Virtuaalinen elektropopyhtye Studio Killers on juuri julkaissut uuden singlen…