KAKKU TOIVOTTAA PAHOILLE POJILLE HYVÄÄ MATKAA HELVETTIIN

KAKKU julkaisee kolmannen singlensä – ”Pahat pojat helvettiin” on voimabiisin ja rakkauslaulun liitto.

Rap-lupaus KAKKU julkaisee kolmannen singlensä Pahat pojat helvettiin. Artisti kertoo olleensa kappaleen synnyn aikaan väsynyt pahan pojan roolin glorifiointiin ja kolikon kääntöpuolella esiintyviin epäterveisiin kumppanuus- ja riippuvuussuhteisiin.

Medioissa käytävä keskustelu mm. räp-lyriikoiden ympärillä turhautti ja mun oli vaikee löytää samaistumispintaa näistä ihmissuhteita sivuavista kappaleista. Tää teksti syntyi spontaanisti toiveena siitä, et tulis kohdalle jotain hyvää, jota vaalia. Raflaavasta otsikostaan huolimatta tää on suurimmaks osaksi kai sitte rakkauslaulu”, KAKKU kommentoi biisin syntyä.

KAKKU on herättänyt kuplintaa rap-kentällä niin uusien nimien kuin kokeneempien pioneerien keskuudessa. Vuonna 2021 signattu artisti julkaisi viime vuonna debyyttisinglen Mimmi DJ, jossa vierailijana oli suomirap-konkari Heikki Kuula. Syyskuussa KAKKU julkaisi toisen singlensä Movetron, josta julkaistiin myös dynaaminen remix-tuplasingle.

KAKKU somessa:
Instagram

Lisätiedot ja haastattelut:
Meri Timgren
meri.timgren@umusic.com
puh. +358 50 5455770

Keikkamyynti:
Team Agency 
booking@team.fi 

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…