KAKKU TOIVOTTAA PAHOILLE POJILLE HYVÄÄ MATKAA HELVETTIIN

KAKKU julkaisee kolmannen singlensä – ”Pahat pojat helvettiin” on voimabiisin ja rakkauslaulun liitto.

Rap-lupaus KAKKU julkaisee kolmannen singlensä Pahat pojat helvettiin. Artisti kertoo olleensa kappaleen synnyn aikaan väsynyt pahan pojan roolin glorifiointiin ja kolikon kääntöpuolella esiintyviin epäterveisiin kumppanuus- ja riippuvuussuhteisiin.

Medioissa käytävä keskustelu mm. räp-lyriikoiden ympärillä turhautti ja mun oli vaikee löytää samaistumispintaa näistä ihmissuhteita sivuavista kappaleista. Tää teksti syntyi spontaanisti toiveena siitä, et tulis kohdalle jotain hyvää, jota vaalia. Raflaavasta otsikostaan huolimatta tää on suurimmaks osaksi kai sitte rakkauslaulu”, KAKKU kommentoi biisin syntyä.

KAKKU on herättänyt kuplintaa rap-kentällä niin uusien nimien kuin kokeneempien pioneerien keskuudessa. Vuonna 2021 signattu artisti julkaisi viime vuonna debyyttisinglen Mimmi DJ, jossa vierailijana oli suomirap-konkari Heikki Kuula. Syyskuussa KAKKU julkaisi toisen singlensä Movetron, josta julkaistiin myös dynaaminen remix-tuplasingle.

KAKKU somessa:
Instagram

Lisätiedot ja haastattelut:
Meri Timgren
meri.timgren@umusic.com
puh. +358 50 5455770

Keikkamyynti:
Team Agency 
booking@team.fi 

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…