KAKKU TOIVOTTAA PAHOILLE POJILLE HYVÄÄ MATKAA HELVETTIIN

KAKKU julkaisee kolmannen singlensä – ”Pahat pojat helvettiin” on voimabiisin ja rakkauslaulun liitto.

Rap-lupaus KAKKU julkaisee kolmannen singlensä Pahat pojat helvettiin. Artisti kertoo olleensa kappaleen synnyn aikaan väsynyt pahan pojan roolin glorifiointiin ja kolikon kääntöpuolella esiintyviin epäterveisiin kumppanuus- ja riippuvuussuhteisiin.

Medioissa käytävä keskustelu mm. räp-lyriikoiden ympärillä turhautti ja mun oli vaikee löytää samaistumispintaa näistä ihmissuhteita sivuavista kappaleista. Tää teksti syntyi spontaanisti toiveena siitä, et tulis kohdalle jotain hyvää, jota vaalia. Raflaavasta otsikostaan huolimatta tää on suurimmaks osaksi kai sitte rakkauslaulu”, KAKKU kommentoi biisin syntyä.

KAKKU on herättänyt kuplintaa rap-kentällä niin uusien nimien kuin kokeneempien pioneerien keskuudessa. Vuonna 2021 signattu artisti julkaisi viime vuonna debyyttisinglen Mimmi DJ, jossa vierailijana oli suomirap-konkari Heikki Kuula. Syyskuussa KAKKU julkaisi toisen singlensä Movetron, josta julkaistiin myös dynaaminen remix-tuplasingle.

KAKKU somessa:
Instagram

Lisätiedot ja haastattelut:
Meri Timgren
meri.timgren@umusic.com
puh. +358 50 5455770

Keikkamyynti:
Team Agency 
booking@team.fi 

Takaisin uutisiin

Uutisia

VUODEN YHTYE KUUMAA: UUSI ALBUMI HYVIKSET JA PAHIKSET ULKONA NYT

KUUMAAN ENNÄTYKSELLINEN ALKUVUOSI HUIPENTUU ALBUMIIN, JOKA ON RIKKONUT PLATINARAJAN JO ENNEN JULKAISUAAN Kulunut vuosi on ollut KUUMAAlle käänteentekevä: Uuden Musiikin Kilpailu,…

VIIKATE OTTAA ASKELEEN

Viikate, tuo mollivoittoisen rautalankametallin sanansaattaja, on julkaissut neljännentoista albuminsa ”Askel”. Samalla julkaistiin myös Medialouhoksen Jouni Kallion ohjaama musiikkivideo albumiraitaan ”Kuin…

STUDIO KILLERS HURMAA UUDELLA SINGLELLÄ

Globaaliksi hitiksi kasvanut Jenny on kerännyt TikTokissa huimat 12 miljardia näyttökertaa Virtuaalinen elektropopyhtye Studio Killers on juuri julkaissut uuden singlen…