NISA TUO KANSAINVÄLISEN SOUNDIN KOTIMAISEEN R&B-KENTTÄÄN

Ride Or Die -singlen tänään julkaissut Nisa on jakanut esiintymislavoja muun muassa Cherrien ja Princess Nokian kanssa 

Universalille kiinnitetty R&B-artistilupaus Nisa julkaisi tänään suomenkielisen debyyttisinglensä Ride Or Die. Nisa tuo musiikillaan uudenlaisen ja raikkaan, kansainvälistä vertailua kestävän soundin kotimaiseen R&B-kenttään. Debyyttisingle Ride Or Die esittelee kokonaisvaltaisesti Nisan artistiuden ydintä, jossa hänen heleä lauluääni, ihmissuhteista kumpuavat samaistuttavat tekstit sekä modernit R&B-tuotannot sulautuvat tyylikkäästi yhteen.

Koen, että Suomessa R&B-kenttä on vielä toistaiseksi hyvin pieni. Juuri sen vuoksi haluan omalla musiikillani tuoda genreä tutummaksi täällä ja tietysti samalla rohkaista ja inspiroida muita tekijöitä. Toivon, että mun musiikki tuo kuulijalle samoja fiiliksiä, kuin mitä mulle tuo monien kansainvälisten R&B:n supertähtien, kuten SZA:n, Summer Walkerin ja Kehlanin biisit. Se on jotain tosi parantavaa, eikä sen aiheuttamaa fiilistä voi verrata mihinkään muuhun soundiin, Nisa kertoo.

Esiintymisestä Nisalla on kokemusta jo monien vuosien takaa. Ensimmäisen kerran laajemman yleisön tietoisuuteen hän nousi osallistuessaan D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -kollektiiviin, joka tähditti muun muassa Flow Festivalin telttalavaa vuosina 2018 ja 2019. Lisäksi Nisa on ollut AK-nimisen R&B-duon toinen jäsen, jonka myötä hän on lämmitellyt kansainvälisten supertähtien, kuten Cherrien, Azealia Banksin ja Princess Nokian keikkoja Suomessa. 

Nisa on Universal Musicilla A&R:nä viime syksynä aloittaneen Cherif Cissokhon ensimmäinen artistikiinnitys. 

Tapasin Nisan studiolla vuonna 2018 hänen tehdessään vielä englanninkielistä musiikkia. Jo silloin hänestä tuli tosi spesiaali fiilis. Teimme yhdessä musaa ja sitä kautta välillemme muodostui hyvä yhteys. Koen, että Nisalla on valtavan paljon annettavaa kotimaiselle R&B:lle ja hän tulee määrittelemään merkittävästi genreä Suomessa. Iso kunnia olla viemässä tätä projektia eteenpäin, Cissokho avaa. 

Nisalta saadaan paljon uutta musiikkia kuluvan kevään aikana.

Nisa somessa:
Instagram / TikTok
Lisätiedot ja haastattelut:
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com
puh. +358 400 685 701

Takaisin uutisiin

Uutisia

VUODEN YHTYE KUUMAA: UUSI ALBUMI HYVIKSET JA PAHIKSET ULKONA NYT

KUUMAAN ENNÄTYKSELLINEN ALKUVUOSI HUIPENTUU ALBUMIIN, JOKA ON RIKKONUT PLATINARAJAN JO ENNEN JULKAISUAAN Kulunut vuosi on ollut KUUMAAlle käänteentekevä: Uuden Musiikin Kilpailu,…

VIIKATE OTTAA ASKELEEN

Viikate, tuo mollivoittoisen rautalankametallin sanansaattaja, on julkaissut neljännentoista albuminsa ”Askel”. Samalla julkaistiin myös Medialouhoksen Jouni Kallion ohjaama musiikkivideo albumiraitaan ”Kuin…

STUDIO KILLERS HURMAA UUDELLA SINGLELLÄ

Globaaliksi hitiksi kasvanut Jenny on kerännyt TikTokissa huimat 12 miljardia näyttökertaa Virtuaalinen elektropopyhtye Studio Killers on juuri julkaissut uuden singlen…