KAURIINMETSÄSTÄJÄT JÄÄ MÄÄRITTELEMÄTTÖMÄN MITTAISELLE TAUOLLE

Kauriinmetsästäjät-yhtye julkaisi uransa toistaiseksi viimeisen singlen – luvassa myös jäähyväiskiertue

Rakastettu elektropop-yhtye Kauriinmetsästäjät ilmoitti hiljattain jäävänsä määrittelemättömän mittaiselle tauolle. Tänään duolta saatiin heidän uransa toistaiseksi viimeinen single Vikaa kertaa. Haikeatunnelmainen kappale on syntynyt yhteistyössä Heviteemu-artistinimelläkin tunnetun Teemu Javanaisen kanssa. Maaliskuussa yhtye suuntaa vielä Vikaa kertaa -minikiertueelle Tampereelle, Turkuun ja Helsinkiin. Yhtye kommentoi päätöstään tauolle jäämisestä seuraavasti:

Olemme kypsytelleet tätä ajatusta jo jonkin aikaa ja nyt tuntuu siltä, että on oikea aika antaa tilaa myös muille projekteille elämässä. Koemme todella suurta kiitollisuutta siitä, mitä KM-matka on meille tarjonnut ja mihin kaikkialle se on meitä vienyt. Vuosien saatossa olemme saaneet kiertää ja kokea upeita festareita, klubi-, sekä yksityiskeikkoja. Matkaan mahtuu upeita kohtaamisia ihmisten kanssa, jotka ovat kertoneet omaa tarinaansa ja inspiroineet meitä. Ennen kaikkea olemme saaneet nauttia musiikista yhdessä teidän kanssanne. Kiitos siis teille kaikille jotka olette olleet meidän keikoilla ja keitä meidän musiikki on koskettanut. Kiitos myös kaikille niille artisteille, tekijöille ja taustavaikuttajille, jotka ovat mahdollistaneet osaltaan sen, että olemme tulleet kuulluksi ja nähdyksi.

Mietimme pitkään onko mitään järkevää tapaa jäädä tauolle, mutta halusimme antaa teille ja meille vielä mahdollisuuden nauttia viimeistä kertaa yhdessä, niin biisijulkaisun parissa kuin minikiertueellakin. Iso kiitos ja nähdään keikoilla, vikaa kertaa.


Heikki Petrellin ja Tuomas Kaitasen muodostama Kauriinmetsästäjät julkaisi debyytti-EP:nsä Huudan vuonna 2017. EP herätti runsaasti positiivista huomiota ja poiki duolle suurta suosiota myös keikkarintamalla. Tunnetuimmiksi kappaleiksi EP:ltä kasvoivat mm. Kun mä mietin sua, niin uuh, Sua sua ja Revi mua ft. Vesta -kappaleet, joista kaikki nousivat myös radiosoittoon. Duo on uransa aikana kiertänyt aktiivisesti loppuunmyydyillä klubi- ja festarikeikoilla. Vikaa kertaa -minikiertueen liput ovat nyt myynnissä.

Kauriinmetsästäjät somessa:
Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelut:
Johanna Lanerva
johanna.lanerva@umusic.com
+358 50 403 2998

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…