DEBYTOIVA ARTISTI LO/LA JULKAISEE TANSSITTAVAN POP-KAPPALEEN BREAKUP GLOW

Artistitulokas lo/lan debyyttisinglellä haaveillaan poikkeuksellisesti eroamisesta


Universal Musicille kiinnitetty lahjakas laulaja-lauluntekijä lo/la (lausutaan: “Lola”) julkaisee tänään debyyttisinglensä Breakup Glow. Tanssittavalla pop-kappaleella fantasioidaan epätyypillisesti eroamisesta: onnellisessa suhteessa oleva kertoja haaveilee eron ja sydänsurujen jälkeisestä kasvusta ja voimaantumisesta. Musiikkikentälle näyttävästi astuva lo/la on tehnyt raikkaan englanninkielisen singlen yhdessä Julia Sundbergin ja Kim Mannilan kanssa. Hän avaa tunnelmiaan julkaisusta seuraavasti:

“Tää biisi glorifioi sitä eron jälkeistä glow-uppia, vaikka samaan aikaan onkin ihan umpirakastunut. Rakastan tän biisin sensuellia bad bitch -energiaa ja tanssittavaa biittiä. Mulle oli tärkeetä et mun eka sinkku on voimaannuttava ja semmonen mihin ite tanssisin öisin olohuoneessa.

Tän biisin teksti on melkeinpä suoraan mun päiväkirjan sivuilta ja tää on mun mielestä aihe, josta ei oo tehty paljoo biisejä. Eikä tarvii olla onnellisessa suhteessa, että tähän voi samaistuu. Mä itse asiassa toivon, et ne kuuntelijat, jotka on toksisissa suhteissa voimaantuu tän biisin myötä ja tajuu et ero voi olla parasta mitä vois ikinä tapahtua. Mut kaikista eniten en malta oottaa et nään kun all the bad bitches whine their waists to this song!” lo/la kertoo.

Keuruulla kasvanut 22-vuotias artisti, tanssija ja esiintyjä lo/la on ollut pienestä pitäen todella intohimoinen musiikista. Hän haluaa kappaleillaan tuoda iloa, inspiraatiota ja energiaa kuulijoilleen. Musikaalisessa perheessä kasvanut lo/la on julkaissut TikTok-tilillään lukuisia viraaliksi menneitä cover-videoita, ja kerännyt siellä yli 50 000 käyttäjän seuraajakunnan.

lo/la somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelut:
Johanna Lanerva
johanna.lanerva@umusic.com
+358 50 403 2998

Management:
Tina Jukarainen
tina@manageme.fi
+358 44 0723283

Takaisin uutisiin

Uutisia

PEARL JAMIN KAHDESTOISTA STUDIOALBUMI ON NYT JULKAISTU

Rock-yhtye Pearl Jam tekee näyttävän paluun uudella albumillaan Dark Matter  “Seattle giants’ twelfth album hits like a triple espresso” – Mojo…

MAAILMAN MENESTYNEIN ARTISTI TAYLOR SWIFT JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Vuoden merkittävin albumijulkaisu The Tortured Poets Department valloittaa musiikkimaailman tänään Supertähti Taylor Swift on juuri julkaissut uuden albumin The Tortured Poets Department.…

VUODEN YHTYE KUUMAA JULKAISEE KOLMANNEN ALBUMINSA

Tänään uuden albumin julkaissut KUUMAA on kiistatta vuoden suosituin kotimainen yhtye. Koko uransa aikana lähes 150 miljoonaa striimannut kokoonpano on…