DEBYTOIVA ARTISTI LO/LA JULKAISEE TANSSITTAVAN POP-KAPPALEEN BREAKUP GLOW

Artistitulokas lo/lan debyyttisinglellä haaveillaan poikkeuksellisesti eroamisesta


Universal Musicille kiinnitetty lahjakas laulaja-lauluntekijä lo/la (lausutaan: “Lola”) julkaisee tänään debyyttisinglensä Breakup Glow. Tanssittavalla pop-kappaleella fantasioidaan epätyypillisesti eroamisesta: onnellisessa suhteessa oleva kertoja haaveilee eron ja sydänsurujen jälkeisestä kasvusta ja voimaantumisesta. Musiikkikentälle näyttävästi astuva lo/la on tehnyt raikkaan englanninkielisen singlen yhdessä Julia Sundbergin ja Kim Mannilan kanssa. Hän avaa tunnelmiaan julkaisusta seuraavasti:

“Tää biisi glorifioi sitä eron jälkeistä glow-uppia, vaikka samaan aikaan onkin ihan umpirakastunut. Rakastan tän biisin sensuellia bad bitch -energiaa ja tanssittavaa biittiä. Mulle oli tärkeetä et mun eka sinkku on voimaannuttava ja semmonen mihin ite tanssisin öisin olohuoneessa.

Tän biisin teksti on melkeinpä suoraan mun päiväkirjan sivuilta ja tää on mun mielestä aihe, josta ei oo tehty paljoo biisejä. Eikä tarvii olla onnellisessa suhteessa, että tähän voi samaistuu. Mä itse asiassa toivon, et ne kuuntelijat, jotka on toksisissa suhteissa voimaantuu tän biisin myötä ja tajuu et ero voi olla parasta mitä vois ikinä tapahtua. Mut kaikista eniten en malta oottaa et nään kun all the bad bitches whine their waists to this song!” lo/la kertoo.

Keuruulla kasvanut 22-vuotias artisti, tanssija ja esiintyjä lo/la on ollut pienestä pitäen todella intohimoinen musiikista. Hän haluaa kappaleillaan tuoda iloa, inspiraatiota ja energiaa kuulijoilleen. Musikaalisessa perheessä kasvanut lo/la on julkaissut TikTok-tilillään lukuisia viraaliksi menneitä cover-videoita, ja kerännyt siellä yli 50 000 käyttäjän seuraajakunnan.

lo/la somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelut:
Johanna Lanerva
johanna.lanerva@umusic.com
+358 50 403 2998

Management:
Tina Jukarainen
tina@manageme.fi
+358 44 0723283

Takaisin uutisiin

Uutisia

VUODEN YHTYE KUUMAA: UUSI ALBUMI HYVIKSET JA PAHIKSET ULKONA NYT

KUUMAAN ENNÄTYKSELLINEN ALKUVUOSI HUIPENTUU ALBUMIIN, JOKA ON RIKKONUT PLATINARAJAN JO ENNEN JULKAISUAAN Kulunut vuosi on ollut KUUMAAlle käänteentekevä: Uuden Musiikin Kilpailu,…

VIIKATE OTTAA ASKELEEN

Viikate, tuo mollivoittoisen rautalankametallin sanansaattaja, on julkaissut neljännentoista albuminsa ”Askel”. Samalla julkaistiin myös Medialouhoksen Jouni Kallion ohjaama musiikkivideo albumiraitaan ”Kuin…

STUDIO KILLERS HURMAA UUDELLA SINGLELLÄ

Globaaliksi hitiksi kasvanut Jenny on kerännyt TikTokissa huimat 12 miljardia näyttökertaa Virtuaalinen elektropopyhtye Studio Killers on juuri julkaissut uuden singlen…