TUURE KILPELÄINEN JULKAISEE ENSIMMÄISEN SINGLEN TULEVALTA SOOLOALBUMILTA

Tulevan sooloalbumin ensimmäinen single Kaikki mihin oot tottunut on tyylikäs ja herkkä kappale, joka käsittelee luopumisen ja muutoksen teemoja.


Viime syksynä tiedotettiin, että pitkän yhteistyön päätteeksi Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin tiet eroavat toistaiseksi.

Kaihon Karavaani lopetti hommansa syyskuun alussa. Se ei ollut mikään läpihuutojuttu, vaan tiiviin ja rakkaan jengin hajottaminen erilleen. Halusin tehdä jotakin uutta ja itselleni tuntematonta. Halusin kirjoittaa eri tavalla, eri hahmolle”, Tuure Kilpeläinen kuvailee uutta musiikillista aikakautta.

Muutoksen vanavedessä löytyi myös uusia ulottuvuuksia luomiseen. Uuteen musiikkiin on ammennettu vaikutteita vanhoista blues-, soul- ja rock-ikoneista, mutta myös uuden ajan pop-nimistä. Albumin inspiraatioita ovat laulaja-laulunkirjoittajina tunnetut legendat eri aikakausilta, aina Bob Dylanista Billie Eilishiin ja David Bowiesta Bon Iveriin. Kaikki mihin oot tottunut -singlellä yhdistyy moderni tuotanto ja artistin tuttu, rakastettu ääni.

Debyyttisingle ja tuleva levy ovat molemmat KUUMAA-yhtyeestäkin tutun Johannes Brotheruksen tuottamia. Vuonna 2021 alkanut yhteistyö Johanneksen kanssa on tuntunut kevyeltä ja luonnolliselta, kuin leikiltä.

Nyt reilut kaksi vuotta myöhemmin on aika julkaista tulevan albumini ensimmäinen laulu. Levyllinen musiikkia alkaa olla hyvässä vaiheessa. Leikki on tuottanut hämmästyttävää jälkeä, hiekkalaatikossa on niin ihmeellisiä linnoja, ettei niitä pystynyt millään vanhoilla muoteilla tekemään. Pari juttua vielä ja loputkin linnat ovat valmiit”, kertoo artisti prosessista.

Tuure Kilpeläisen sooloalbumi julkaistaan syksyllä 2023.

Tuure Kilpeläinen somessa:
Facebook / Instagram

PR
Meri Timgren
+358 50 5455 770
meri.timgren@umusic.com

KEIKAT
Mika Sorola
+ 358 44 269 6072
mika@fullsteam.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

PEARL JAMIN KAHDESTOISTA STUDIOALBUMI ON NYT JULKAISTU

Rock-yhtye Pearl Jam tekee näyttävän paluun uudella albumillaan Dark Matter  “Seattle giants’ twelfth album hits like a triple espresso” – Mojo…

MAAILMAN MENESTYNEIN ARTISTI TAYLOR SWIFT JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Vuoden merkittävin albumijulkaisu The Tortured Poets Department valloittaa musiikkimaailman tänään Supertähti Taylor Swift on juuri julkaissut uuden albumin The Tortured Poets Department.…

VUODEN YHTYE KUUMAA JULKAISEE KOLMANNEN ALBUMINSA

Tänään uuden albumin julkaissut KUUMAA on kiistatta vuoden suosituin kotimainen yhtye. Koko uransa aikana lähes 150 miljoonaa striimannut kokoonpano on…