HYMYTYTTÖ ON PALASINA

Jannika B:ltä uutta musiikkia – Hymytyttö on ylistyslaulu rohkeudelle olla oma itsensä


Laulaja-lauluntekijä Jannika B on julkaissut uuden singlen Hymytyttö. Voimaannuttavalla pop-kappaleella yhdistyy puhutteleva teksti ja Jannikan vahva ilmaisu. Hymytytön tekstissä käsitellään naisen perinteistä roolia muun muassa sen kautta, minkälaista käytöstä naisilta tyypillisesti odotetaan. Tarinan kertoja ei jaksa enää miellyttää ketään ja irtaantuu totutun roolin kahleista. Jannika on tehnyt singlen yhdessä Jonas Olssonin ja Kaisa Korhosen kanssa.

”Hymytyttö on mulle henkinen tila, joka pakottaa otteeseensa ja jonka alle voi kadottaa itsensä. Hymytyttö on se, joka aina miellyttää kaikkia, on aina kiltti ja mukautuvainen eikä ikinä pistä vastaan kenellekään. Meidän naisten odotetaan edelleenkin olevan hymytyttöjä. Tämä biisi on vastalause sille ja vanhentuneille patriarkaalisille käsityksille ja rakenteille! Se on myös ylistyslaulu rohkeudelle olla oma itsensä”, Jannika B avaa.

Hymytyttö on neljäs singlelohkaisu Jannika B:n tulevalta albumilta. Viimeisimpänä kokonaisuudelta on saatu kappale Ihmisen muotoinen, jonka myötä julkaistiin myös samaa nimeä kantava kirja. Ihmisen muotoinen -kirjaa on myyty jo lähes 6000 kappaletta kovakantisena ja äänikirjana. Viime vuoden helmikuussa julkaistu single Mania on ylittänyt kultarajan ja soinut laajasti suomalaisilla radiokanavilla. Kappale nousi radiolistalla sijalle 15 ja pysyttelee edelleen listan 40 soitetuimman kappaleen joukossa.

Jannika B on julkaissut uransa aikana kolme albumia, joista viimeisin on platinarajan ylittänyt Toinen nainen (2019). Levyltä muistetaan useita isoja hittejä mm. En luovu susta koskaan, Aamun takana ja Riisu kokonaan. Jannika B ihastutti myös Vain elämää -ohjelmassa vuonna 2020. Kyseisen kauden jättihitiksi nousi Pyyntö-kappale, jota on kuunneltu suoratoistopalveluissa jo tuplaplatinarajan ylittävät 9 miljoonaa kertaa.

Jannika B somessa:
Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelut:
Johanna Lanerva
johanna.lanerva@umusic.com
+358 50 403 2998

Management:
Alina Kulo
alina@comusic.fi
+358 44 08 66 499

Takaisin uutisiin

Uutisia

BILLIE EILISH LYÖ KOVAA JA PEHMEÄSTI UUDELLA ALBUMILLAAN

Vuoden odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuva HIT ME HARD AND SOFT -albumi kerää ylistystä medialta “Forget Taylor and Beyoncé, this is the…

LYYTI AVAA UUDEN ALBUMIKAAREN UNENOMAISELLA KESÄANTHEMILLA

Modernia ja lyyristä popmusiikkia tekevän Lyytin kaltaista ei ole toista. Johanna Kustannukselle vuonna 2022 kiinnitetty Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan. Viime vuonna julkaistu…

SAMU HABERILTA UUSI ENGLANNINKIELINEN SOOLOSINGLE

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Samu Haber julkaisee tulevan albuminsa kolmannen singlen Dancing With A Broken Heart Samu Haber jatkaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla.…