VITTU NYT ON KEVÄT, JULISTAA ALVARI

Alvari on 24-vuotias helsinkiläisartisti, joka on juuri julkaissut hurmaavan, raikkaan debyyttisinglensä Vittu nyt on kevät. Kappale on kuin luotu Suomen hitaasti saapuvaan kevääseen.

Artisti kertoo biisistä näin: “Vittu nyt on kevät kertoo mulle siitä tunteesta, kun haluis tosi paljon et ois hyvä fiilis ja kivaa mut ei jotenki vaan tunnu siltä. On kevät, mut tuntuu talvelta. Mulle biisinkirjottaminen ja säveltäminen tapahtuu tosi herkästä ja henkilökohtasesta paikasta, ja tää biisi tiivistää pitkälti mun viime kevään fiilikset.”

Alvari, koko nimeltään Alvari Stenbäck, on tehnyt musiikkia 10-vuotiaasta saakka, mutta tätä projektia vuodesta 2017 lähtien yhdessä veljensä Eemelin kanssa. Alvari sanoittaa, säveltää ja sovittaa, kun taas Eemeli toimii tuottajana – tosin roolit menevät usein ristiinkin.  Alvarin musiikki on modernia poppia, johon oman sävynsä tuovat artistin rehelliset ja jopa naiivin suorasukaiset lyriikat. Omannäköinen ja tuore soundi kuulostaa tältä päivältä. Se ei kuitenkaan kopioi hetken trendejä vaan luo omaa suuntaansa.  Alvarin mentorina toimii Olavi Uusivirta ja a&r-henkilönä Samuli Sirviö.

Vaikka taivaalta sataisi räntää niin Vittu nyt on kevät!

www.instagram.com/ihanalvari
www.tiktok.com/@ihanalvari

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…