VITTU NYT ON KEVÄT, JULISTAA ALVARI

Alvari on 24-vuotias helsinkiläisartisti, joka on juuri julkaissut hurmaavan, raikkaan debyyttisinglensä Vittu nyt on kevät. Kappale on kuin luotu Suomen hitaasti saapuvaan kevääseen.

Artisti kertoo biisistä näin: “Vittu nyt on kevät kertoo mulle siitä tunteesta, kun haluis tosi paljon et ois hyvä fiilis ja kivaa mut ei jotenki vaan tunnu siltä. On kevät, mut tuntuu talvelta. Mulle biisinkirjottaminen ja säveltäminen tapahtuu tosi herkästä ja henkilökohtasesta paikasta, ja tää biisi tiivistää pitkälti mun viime kevään fiilikset.”

Alvari, koko nimeltään Alvari Stenbäck, on tehnyt musiikkia 10-vuotiaasta saakka, mutta tätä projektia vuodesta 2017 lähtien yhdessä veljensä Eemelin kanssa. Alvari sanoittaa, säveltää ja sovittaa, kun taas Eemeli toimii tuottajana – tosin roolit menevät usein ristiinkin.  Alvarin musiikki on modernia poppia, johon oman sävynsä tuovat artistin rehelliset ja jopa naiivin suorasukaiset lyriikat. Omannäköinen ja tuore soundi kuulostaa tältä päivältä. Se ei kuitenkaan kopioi hetken trendejä vaan luo omaa suuntaansa.  Alvarin mentorina toimii Olavi Uusivirta ja a&r-henkilönä Samuli Sirviö.

Vaikka taivaalta sataisi räntää niin Vittu nyt on kevät!

www.instagram.com/ihanalvari
www.tiktok.com/@ihanalvari

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…