VITTU NYT ON KEVÄT, JULISTAA ALVARI

Alvari on 24-vuotias helsinkiläisartisti, joka on juuri julkaissut hurmaavan, raikkaan debyyttisinglensä Vittu nyt on kevät. Kappale on kuin luotu Suomen hitaasti saapuvaan kevääseen.

Artisti kertoo biisistä näin: “Vittu nyt on kevät kertoo mulle siitä tunteesta, kun haluis tosi paljon et ois hyvä fiilis ja kivaa mut ei jotenki vaan tunnu siltä. On kevät, mut tuntuu talvelta. Mulle biisinkirjottaminen ja säveltäminen tapahtuu tosi herkästä ja henkilökohtasesta paikasta, ja tää biisi tiivistää pitkälti mun viime kevään fiilikset.”

Alvari, koko nimeltään Alvari Stenbäck, on tehnyt musiikkia 10-vuotiaasta saakka, mutta tätä projektia vuodesta 2017 lähtien yhdessä veljensä Eemelin kanssa. Alvari sanoittaa, säveltää ja sovittaa, kun taas Eemeli toimii tuottajana – tosin roolit menevät usein ristiinkin.  Alvarin musiikki on modernia poppia, johon oman sävynsä tuovat artistin rehelliset ja jopa naiivin suorasukaiset lyriikat. Omannäköinen ja tuore soundi kuulostaa tältä päivältä. Se ei kuitenkaan kopioi hetken trendejä vaan luo omaa suuntaansa.  Alvarin mentorina toimii Olavi Uusivirta ja a&r-henkilönä Samuli Sirviö.

Vaikka taivaalta sataisi räntää niin Vittu nyt on kevät!

www.instagram.com/ihanalvari
www.tiktok.com/@ihanalvari

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…