RESSU REDFORDILTA TUNNELMAN KATTOON NOSTATTAVA UUSI SINGLE

Sä olet syy -singlen takana on tiimi kotimaisen musiikin kärkitekijöitä

Hölmö sydän -albumillaan kultaa myyneeltä Ressu Redfordilta saadaan pienen hiljaisuuden jälkeen uutta musiikkia. Sä olet syy on tanssittava ja hyväntuulinen kappale, joka sopii osuvasti rinnassa kutkuttavan kevään tunnelmointiin. Aktiivisesti ympäri Suomen keikkailevan Ressun mukaan uusi single on täydellinen lisä vauhdikkaisiin livesetteihin.

Tuntuu, että tanssittavalle ja nostattavalle musalle riittää keikoilla kysyntää. Tästä biisistä oli alusta alkaen tosi hyvä fiilis, se tuntui tosi omalta. Kaikilta meiltä varmasti löytyy se joku tyyppi tai muu syy, joka saa meihin ihan uudenlaista virtaa, joten uskon samaistuttavuuttakin tästä laulusta löytyvän“, Ressu kertoo.

Sä olet syy -singlen tekijätiimi on vakuuttava. Kappaleen takana ovat menestyneet musiikintekijät Jonas Olsson, Janne Rintala sekä Iivari Suosalo. Kappaleen tuotannosta vastaavat Samuli Sirviö ja JS16.

Jo vuosikymmenien ajan suomalaisia viihdyttänyt Ressu Redford teki menestyksekkään paluun soolomusiikin pariin vuonna 2018. Tämän jälkeen häneltä on saatu jo ennakkoon kultaa myynyt Hölmö sydän -albumi, jonka singlet Pieni askel, Pyhimyksen kanssa julkaistu Viimeinen päivä sekä nimikkokappale Hölmö sydän kipusivat radioissa parhaimmillaan soitetuimpien kotimaisten biisien kärkikymmenikön tuntumaan. Albumijulkaisun jälkeen Ressu oli ehdolla myös Emma Gaalassa Vuoden iskelmä -kategoriassa.

Kuluvan kevään ja kesän ajan Ressu keskittyy keikkailuun sekä uuden musiikin tekemiseen. Ajankohtaisen keikkakalenterin löydät täältä.

Ressu Redford somessa:
Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki
+358 400 685 701
mari.hautamaki@umusic.com

Keikkamyynti:
Niina Jalonen
Warner Music Live
+358 40 568 3242
niina.jalonen@warnermusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

PEARL JAMIN KAHDESTOISTA STUDIOALBUMI ON NYT JULKAISTU

Rock-yhtye Pearl Jam tekee näyttävän paluun uudella albumillaan Dark Matter  “Seattle giants’ twelfth album hits like a triple espresso” – Mojo…

MAAILMAN MENESTYNEIN ARTISTI TAYLOR SWIFT JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Vuoden merkittävin albumijulkaisu The Tortured Poets Department valloittaa musiikkimaailman tänään Supertähti Taylor Swift on juuri julkaissut uuden albumin The Tortured Poets Department.…

VUODEN YHTYE KUUMAA JULKAISEE KOLMANNEN ALBUMINSA

Tänään uuden albumin julkaissut KUUMAA on kiistatta vuoden suosituin kotimainen yhtye. Koko uransa aikana lähes 150 miljoonaa striimannut kokoonpano on…